Славка 1.2і, 2006 року, срібляста

Автор Павло, 19 Жовтня 2009, 10:28:32

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Павло

Доброго дня всім.

Нещодавно придбав свій перший автомобіль. Після довгих мук вибору зупинився все ж таки на Славуті.
З пошуком підходящої б/у начебто пощастило — першою ж попалася машинка в чудовому стані. Хоча й три роки вже має, але наїздила лише 13 тисяч. :) Та ще й в гаражі весь час жила.

Тепер чекаю доки отримаю права, але чекати важко :)

В перший же день залите нове мастило (Esso 5W-40) — 145 грн.
Куплено аптечку — 25 грн.
Встановлено рамку під передній номер — 20 грн.
Поміняно масляний, бензиновий та повітряний фільтри — гривень 100-150 загалом (не пам'ятаю точно).

За тиждень куплено:
— обплітка на кермо + ручка КПП (шкіряні) — 190 грн.
— знак аварійної зупинки — 40 грн.
— вогнегасник — 60 грн.
— насадка на вихлопну — 70 грн.
— підлікотник — 130 грн. (але ставити мабуть не буду, треба було інший брати :(  )

Сергей

Поздравляю с покупкой!!! :D Симпатюля!

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Skiper

Получай права и катайся!
А с каких соображений 5W-40 лил?
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Павло

Дякую за привітання.

Лив те, що лив попередній власник. Тим більше що не особливо розбираюся в мастилі, і яке з них краще для славки.
Варто замінити на щось інше?

Дмитрий

Присоединяюсь к поздравлениям. Если уж только залил масло, то менять не следует, отъезди положенный километраж, потом меняй. Я лью Ессо 10W-40, меняю через 9 т. пока нареканий нет.
Slavutа 1.2L

Дима

Поздравляю, с приобретением и как говорится ни гвоздя ни жезла.
И если мона фото в студия, обновок.
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.

Kritik

Вітаю з покупкою і на форумі.
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Павло

Фотки будуть коли доберусь до машини у світлий час доби, а в будні дні це для мене нереально :(

LonelyWolf

Ай! Красапета! Да еще и люкс! Поздравляю.
На тему масла - если его не гонит из сальников - марку не меняй. Ресурс синтетики (а залил ты именно синтетику) не менее 15 тыс км. Я даже полусинтетику меняю не чаще 15 тыс. Вообще почитай форум. тут есть ответы практически на все вопросы. Если даже нет - задавай,не стесняйся. чем сможем - поможем.

Павло

Після довгої мороки з отриманням прав — перший раз не здав був теорію, прийшов другий раз і не працювала система тестування, потім автошкола довго не могла організувати іспит і так пройшло більше місяця — я їх нарешті отримав та зайнявся трохи машинкою.

Поки що лише поставив нові ковпаки (серед старих один був сильно подертий, та й хотілося чорні). Буду надіятися що не одразу повідвалюються :)

Вирішив також завести машину на мийку (бо за місяць простою у дворі на неї поналипало стільки усілякого бруду, хоча й чистив щіткою мало не щодня). На мийці запропонували ще й воском її... я не зміг відмовитися :)

Витрати:
 - ковпаки - 200 грн.
 - рідина для шин (щоб чорнючого кольору були :)) - 24 грн.
 - мийка + воск - 85 грн.

Нас миють:

Ну а тепер ми чистенькі та гарні :)

Павло

Окрім цього після довгих вагань у ролі GPS було взято комунікатор HTC Touch 2.
Пізніше планую на його базі розширити функціонал підключивши до нього підсилювач (таким чином позбутися незручної, як на мене, автомагнітоли) та адаптер BT-ECU http://www.bortovik.kiev.ua/?r=BTECU з програмою CheckEngine http://www.check-engine.ru/checkengine.php.
Але то пізніше, як гроші знову з'являться :)

Витрати:
 - комунікатор - 3300 грн.
 - карта пам'яті на 8Гб - 200 грн.

Alex Miha

Красивая машинка )))) Думал о таких же колпаках на свою.
С получением прав!

Дима

Моё хобби \"ТЮНИНГ\"
Slavuta 1.2s

Рамиль

Цитата: opiummixПривет! поздравляю с покупкой авто!
Я вот смотрел ты расписывал всё что купил к машине, как-то дорогова-то у вас в Киеве. У нас в Донецке такие колпаки порядка 130-150 грн. можно взять, лично я насадку на выхлопную трубу за 18 грн взял, а у вас 70, выложи фото насадки на выхлопную.  Интервал в 50 грн, многовато будет)))
Фото насадки присутсвует в фотографиях которые выложил хозяин ;)

Павло

Зранку зфоткаю зблизька та викладу.
А ціни звісно більші, що поробиш... :(

Дякую за поздоровлення! :)