Огонь by S@NEK

Автор Александр, 12 Лютого 2009, 19:47:13

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

не знаю чи десь в Україні роблять дешевші вініли ніж в Львові.
Чесне слово.
Сам раніше пробивав по цьому інфу.
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

4izmen

Класно виглядати буде! :| Мені такий малюночок подобається!))) прикольно Саньок придумав :cool:
Don\'t vorry - be happy

Александр

Думаю цвет будет жёлтый, так видел сегодня титаны жёлтого цвета, прикольные, на 14, в планах ходовая ваз, просто к красному неплохо жёлты подойдет, щас прикину, и титаны тоже :D
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Kritik

S@NEK
кольора ти вибрав канешно :sick:
будеш як папугай....
І вініли і тітани роби білими!!!!

4izmen

Kritik :d :d :d
На колір і смак товариш не всяк! Жовтий і червоний оригінально буде виглядати :)
Don\'t vorry - be happy

Kritik

4izmen

Шоб був Папагай тре ше зільоного трохи)))
Don\'t vorry - be happy

Kritik

Не ну реально....
Жовтий буде тупо дивтися....

Машина червона.... вініл і діски або білі або чорні.

Я за білі + зеркала в біле і буде зашебісь!!!!!!!!!

подумай над цим ;)

4izmen

Коротше Саньок, роби як вважаєш за потрібне, я жовтий колір одобрюю :D Сильно над тим не задумуйся ;) :D
Don\'t vorry - be happy

Александр

Цитата: KritikПапугай :wassat:
а за папугая атветишь :devil: приїду в Тернополь и откушу тобі спойлер чи ще шось, гранатомет твій поламаю :|

а чого зеркала в білий? то дійсно буде попугай, може вже краще зеркала в зелений? :d будуть тіпа крила?

білий :wassat:, кажеш......нада подумати, но зеркала будуть красні, вобще причом тут зеркала до колес? :cool:

Срака :pinch: ти Крітік наламав мені плани, поняв ;), я тебе в своему бортовику забаню, нефик тут срать мені :P
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Kritik

S@NEK

:D

Була на Таврофорумі одна таврія, колір як в твоєї, і тоже поставив жовті ковпаки, зеркала і вініли були жовті.... то її там дуже обсирали, і закинули в тему Ара тюнінг.....

Просто не хочу шоб і твою машину закидали в подібні теми... ;)

а на рахунок червоного і білого - то це найкращий варіант.

Вот червона машина з білими дісками і зеркалами

До речі в такому вигляді вона попала в календар журналу Car & Music на 2009 рік.

З жовтим кольором її б навіть в голосувалку не поставити....

п.с. Краще вже нічо не роби.... але тільки не колхозь машину ;)

Александр

Kritik так чувак, де мені взять білі тітани? посовітуй

и вобще я помоему выбираю цвет, и советуюсь тута с вами,  цвет будет либо белый либо жёлтый, это было оговорено сразу с моим знакомым дизайнером, он оставил мне право выбора, походив по рынку, кроме жёлтых титанов я нихрена нинашел, так что так и подумал. есть приложеные титаны и рисунок желтого цвета, мне неочень, и белые тоже неочень. короче утро вечера мудрене

Kritik

тю....
на ВАЗ ходову найти білі легкосплавки - це простіше простого.....
На крайняк, пару метрів наждачки, пару балонів білої фарби і лаку і любі діски стають білими.
жовтий 100% в топку!
білий рулед!

п.с. Якшо зробиш жовті.... то я з тобою не дружу, і ше й до того фсього забаню то того часу поки ті вініли не відклеяться

Александр

от йопт, понакупляють сабгуперов без конденсаторов и ездят тут по моему бортовику

Ладно Саня негорюй, небудет жёлтого, будет мир и дружба, я тебе отламаю только спойлер :D
А за пару метров наждачки спасибо, пошутил :d, я так понял тогда можно любые дешовые титаны покупать и погнал их тюнить, пока пальцы незаболят :D

Kritik

S@NEK
Дешеві не купляй.
Бо вони лопають.
Я б на твому місці купив Р14 стокові з ВАЗ 2110.
Їх можна б/у в дуже класному стані купити за 800 грн комплект.
Якість в них на багато краща ніж в базарних \"тітанів\", і виглядають класно.
Я коли мав переходити на ВАЗ ходову, вже був найшов собі такий комплект. але не судьба....

Вот такі

Вот вони вже білі

А вот як вони дивляться в білому і на Таврії.

Ти ж сам розказував як тобі сподобалася Славута на Р14.
Такшо не втрачай моменту.....
І звертайся за порадами.... ато якби не написав на форумі про жовті вініли то ми б всі були в шоці від звіту......