Калина McQueen Крітіка

Автор Kritik, 16 Листопада 2013, 22:34:28

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Kritik

Цитата: KOTГарна робота. Ось клапана не износилась? Давление не забудь выставить и проверить карты впрысковые. А дросельная заслонка тоже профилактику проходила?

дякую
ні, нічого не зносилось, все в досить класному стані...
бачив по бортовках людей на багато грязніші редуктори... але нічого, профілактика не помішає....

Тиск виставив, 1.2 поставив.
Дроссель також мив, РХХ мив, все повністю)

До речі виявилась інша проблема
В мене не прогрівається нормально редуктор, і вже навіть знаю чому... через підключення в систему охолодження, через підігрів дросселя....

Треба переробляти на патрубки від печки.... на калино форумах пишуть шо це найкращий варіант...

Бо сьогодні як настроював тиск, чекав хвилин 10-15 поки двигун прогріється до включення вентилятора, а редуктор при цьому показував 27-37 градусів  o_O

Можливо в русі він краще гріється, на оборотах помпа краще розганяє антифриз по системі.... але це мені дуже не сподобалось.... треба переробляти  :D

Коли зроблю нормальний обігрів дросселя, займусь настройкою карт)

п.с. не купляв би кабеля, не знав би про проблему недогрітого редуктора))) і дальше б собі спокійно їздив))) так як вже 3 роки катаюсь))) а тепер руки чешуться все переробити по правильному)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Жулик

еще бы фот не с контакта  %)

KOT

может пробка в системе? Если прогрева редуктора не будет то он замерзнет, когда замерзнет то давление из за задубевших резинок держать не будет.

Жулик

(парової фази) фильтр бумажный поставил?

Kritik

Цитата: KOTможет пробка в системе? Если прогрева редуктора не будет то он замерзнет, когда замерзнет то давление из за задубевших резинок держать не будет.

та ні... пробок нема.... проганяв, виганяв, все гуд...
треба переробити...
на калино форумі у всіх в кого підігрів через дроссель - схожі проблеми

Цитата: Sliava!(парової фази) фильтр бумажный поставил?
так

Саша

ти на якомуц зариганий?))))
LED тюнінг

Kritik

Цитата: олександрти на якомуц зариганий?))))
зареганий на всіх)
але часом захожу і маю бортовик тільки на http://kalina-club.com.ua/
на москальський не захожу вже давно

Жулик

бульреновый фильтр не нравицо?

Kritik

Цитата: Sliava!бульреновый фильтр не нравицо?
я читав про нього в інтернеті і на форумах
але прийшов в магазин, сказав дайте фільтр парової фази, дали паперовий, та й на тому закінчилось)
зняв старий, тоже був паперовий... до речі чистий, і з нього ніякого масла і т.д... не витікало....

Жулик

а я сфоткал и говорю хочу такой и усе тут тебе  :D , и мне дали больпреновый правда другой фирмы.

Та фильтруют они одинаково, бумажные фильтра нормальные есть толька у пары фирм все остальные делаются с отходов.
Проблема бумажного фильтра в том что если попадает на него влага он раскисает и частички бумаги летят в форсунки  :! .
А бульпреновый не влаги не агрессивной среды не боится   *THUMBSUP*

Это я свого газовщика закалибал так он мне рассказал, кстати очень хороший ГБОшник.

Kritik

Машина продана.

Нехай служить новому власнику і не ломається  :)