Мой двухколесный питомец.

Автор Игорь, 10 Січня 2014, 21:46:26

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

Цитата: Sergik32д а сенс як не крути то вже тіпа ланосо-іномарка, там не дує і не свище
Ну и не едит *ROFL*
ВАЗ 1118, теперь еще Славик 110307.

Sergik32

їде він, я дивлюсь що ціни на сенси 5-6-7 тишшш, блін дорого, а ще плюс на утилізацію заплатити а ще + за переоформлення, і вийде сенсорожець блін під 8-9 штук, сцуко, буду на моцику і далі їздити, хоч 2 колеса, зато радують.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Юра

Цитата: velja
Цитата: Sergik32д а сенс як не крути то вже тіпа ланосо-іномарка, там не дує і не свище
Ну и не едит *ROFL*
Вибач,але ти неправ........Зара в мене сенс,до цього була славута 1.2 карб,так от карб дійсно не їде та й 1.2 слабуватий......Тяга всенсі це не славка що сіло 5 чоловік в машину а таке відчуття що прицеп з піском ззаді,давиш на ту педаль.а воно так тупо.....Друга річ 1.3 инжектор...,гружонній чи пустий пох.....н.невідчуваю я цього як в славці,гружонний під гору летить .дав ще газу і попер.а славка підгорку не розганяється......Да з місця можливо і то перших 5 метрів або до першого поворота,на повороті славка вопше хилиться ніби спорт байк прижимає одну сторону,так що аж в багажніку все перекидається,.вона легша але не набагато(,ланос-сенс має 1050 кг(я думав набагато більше)..Доречі всі кажуть що сенс слабий в тому кузові,бред полнейший),на вихідних брав у родича ланоса для тестування,да трохи тихіша коробка і трохи мотор,а все остальне таке саме.....Я сів ,їду думав що мотор 1.5 набагато сильніший(а це на 18 кобил більше),а їде він так само,ніякого подрива там нема,я був в шоке(((((((Тоїсть він їде так само як і мій сенс......,я даже розтірявся і тохи розстроївся.І не нада писати що убитий ланос чи ще щось........Ухожене авто з малим пробігом,правда їхав на газу,но на бензі він не дуже сильно отлічається(казав власник)......Після моїх тестувань,я поняв що наші мотори 1.3 не такі й погані.як більшинство про них каже,доречі і на цьому форумі......
незнаю,я проїздив 3 роки на славці,і завжди нелюбив їздити на ній далеко,воно якось сильно утомляло,проїдиш якихось 60 км,і таке відчуття ніби ти на маршруткі товкся?для неє все що більше 100 км то знущання з водія,яке потребує особливої уваги та витримки...Друга справа сенс.їдеш і відпочиваєш,і це дійсно так,а устойчивість,їдеш 140 луче чим 100,я на славкі максимув ріскнув це 120 далі боявся,бо вже передні колеса підіймає в воздух))))))))Так що так.зара хтось напише що бред,хтось 5 копійок вставить........Але не пробував то не взнаєш,а я кажу по своїм переконанням.....

Игорь

Мужики, может не будем уже отделяться от темы, а то мы куда то не туда поехали. Начинали с мотов, а заканчиваем Сенсами и КамАЗами :D
ВАЗ 1118, теперь еще Славик 110307.

Юра

Да трохи мене понесло..........  :D

Sergik32

Я от для свого двоколісного друга Восхода -3М шукаю передні пера в вилку зароші і деякі пластмаси, не можу ніде знайти, кажуть в Росії запчастин вистачає, а от у нас проблема, може хто має що то зичніть-подарувайте-продайте.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32Я от для свого двоколісного друга Восхода -3М шукаю передні пера в вилку зароші і деякі пластмаси, не можу ніде знайти, кажуть в Росії запчастин вистачає, а от у нас проблема, може хто має що то зичніть-подарувайте-продайте.
Тут подивись http://aukro.ua/listing.php/search?sg=0&string=%D0%92%D0%BE%D1%81%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B0+-3%D0%9C
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion