Просто Славута -> ВАЗ-21114-НІМФА -> FIAT Doblo Турбо Каблучок

Автор gray-black, 21 Листопада 2014, 03:29:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gray-black

Цитата: JeepKa від 20 Січня 2017, 23:37:12
для чого ті всі коломийки з доставними галогенками?
ближнє, швид. 100км/год., звиклі бі лінзи, ксенон 4300

на трасі на дальньому не вистачає світла в центрі
вже у фари ксенон втулив,поки до ума не довів
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

gray-black

Цитата: gray-black від 26 Січня 2017, 22:26:28
Цитата: JeepKa від 20 Січня 2017, 23:37:12
для чого ті всі коломийки з доставними галогенками?
ближнє, швид. 100км/год., звиклі бі лінзи, ксенон 4300

на трасі на дальньому не вистачає світла в центрі
вже у фари ксенон втулив,поки до ума не довів

Владимир

Нормально светит,мне понравилось. Самое главное чтобы наши умники депутаты не приняли закон, по Би ксинонам. У самого лежат новенькие в прошлом году взял, осталась самая малость. Установить когда будет тепло.
С уважением Владимир!!!

Володимир

Цитата: Владимир від 29 Січня 2017, 18:59:07
Нормально светит,мне понравилось. Самое главное чтобы наши умники депутаты не приняли закон, по Би ксинонам. У самого лежат новенькие в прошлом году взял, осталась самая малость. Установить когда будет тепло.
Та хай би вже прийняли і навели порядок з фарами, бо вам власникам ксенону пофіг, а прості смертні при зустрічному ксеноні не завжди бачуть дорогу, особливо в дощ коли вікно мокре.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

якщо галогенку ще можна відстроїти то ксенон це дупа, світить в очі страшно, треба таким водятлам фари бити, потім морди.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Тут первый вопрос это регулировка!
Причем любых фар ксенон не ксенон и главное шоб регулировка была не на заборе!!!!
Ну а дальше ксенон тот что без линз...

Sergik32

у мене звичайні лампи голд осрам, і вистачає світла з головою, то нє, впі..дюрить хенон а він дешевий і ні тобі луча ні рисочки, тупо розсіює по дорозі, зато модно
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Sergik32

ну якщо дає гарну птичку то тут мови немає, зустрічні то сліпить конєшно, але терпимо, головне щоб не задерті фари були. мені з галогенок тоже більш дальнє подобається, а от на ближньому хенон, правильний, то виграє, тут спору немає, особливо в мокру погіду.

Жулик

Цитата: Salek від 30 Січня 2017, 09:41:15
Цитата: Sergik32 від 30 Січня 2017, 09:32:33
якщо галогенку ще можна відстроїти то ксенон це дупа, світить в очі страшно, треба таким водятлам фари бити, потім морди.
У меня китайский ксенон даёт чёткую птичку.
С лампами 4300К просто чисто белый свет.
Единственное что дальний хуже чем на галогене,но дальним не так часто и пользуюсь.
где регулировал?

Жулик

Цитувати виділенеНа стенке.
Ноу коменс  :clap: на линзах сэкономил + на регулировке  :clap:, так держать!
Оправдания типа я на стенке регулирую лучше чем сто на оборудование не принимаются!
Я таких слепил и буду слепить дальше дальним!
Цитувати виділенечто бы с отвёрткой не лазить при загрузке.
Вот это вопще зебест!
Каждый рас к стенке ездите?
:rofl:

По поводу корректора то мне довелось увидит ручной корректор на тавро фарах старого образца тира как в ОКЕ, и мы его от туда переставляли на фару нового образца.
Но найти его наверное будет трудновато (
Но как вариант дешево сердито и без отвертки )
Выглядел он примерно вот так

Это волговский.

Sergik32

у мене пів коректора робочий а другий ні, я на стінці регульнув і пєстня, ніхто не моргає

Жулик

Цитата: Sergik32 від 30 Січня 2017, 10:28:22
у мене пів коректора робочий а другий ні, я на стінці регульнув і пєстня, ніхто не моргає
Вово!
Ну корректор цука нужна байда у мене в авео электро, то как сядут 3 чела сзади + затарюсь в багажнике, то все светит в верхушки деревьев.
Так то оно 400% слепит то я опускаю шоб было шо кончается свет метров через 20.

Sergik32

я думав його ремонтанути, але то дурне, потріскадось на фарі і нема резону робити, електро конєшно рулить, от думаю, може туди РХХ втулити і кнопочку імпульсну в салон

gray-black

у мене взагалі коректора нема,настроїв фари при повній загрузці(часто так їжджу),то як пустий ближній слабуватий,в планах електрокоректор,але то мабуть на ту зиму

Жулик

Цитувати виділенепри повній загрузці
А в пустую светит метра 3?  :rofl: