Просто Славута -> ВАЗ-21114-НІМФА -> FIAT Doblo Турбо Каблучок

Автор gray-black, 21 Листопада 2014, 03:29:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Жулик від 13 Листопада 2017, 16:44:24
Угу 100 рудов только как его продумать  :wacko:.

В розрив між педаллю газа і ричажком ставимо електромагніт, як тільки но була нажата одна з педалей, електромагніт виключається.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Цитата: Володимир від 14 Листопада 2017, 08:28:12

В розрив між педаллю газа і ричажком ставимо електромагніт, як тільки но була нажата одна з педалей, електромагніт виключається.
То он тупо отпадет и все, что дальше? Лезть на ходу прилепливать обратно?
Или есть какието осебенные Е магниты типа с пружиной?

Володимир

Цитата: Жулик від 14 Листопада 2017, 08:41:16
Цитата: Володимир від 14 Листопада 2017, 08:28:12

То он тупо отпадет и все, что дальше? Лезть на ходу прилепливать обратно?
Или есть какието осебенные Е магниты типа с пружиной?
Електромагніт має бути типу як на фото, напругу подаємо на нього таку, щоби її вистарчало тільки щоби тримувати шток. На педалі ставимо кінцевики для розмикання електричного кола.

Можна і такого типу, і це напевне буде правильніше, але тоді паралельно з педаллю газа, треба буде робити ричаг, один кінець з магнітом зачіпає за педаль газу, а інший до тросика.

Sergik32

а ви мені скажіть, є у нас траси на яких хочаби 50-100 км можна проїхати не торкнувшись педалі газу?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Sergik32

такотож, це хіба тіко на ручці КПП почіпити високо щоб пальцями зручно керувати, бо навряд чи хто тримає штурвала 2-ма руками постійно, я наприклад тіко лівою керую, привик так, а права постійно на кпп, або на коліні пасажирки
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Григорий

Сержик з цього місця поподробніше про пассажирку - вік, сімейний стан, об"єм грудей та талії.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Sergik32

чистнув трошки. Серіжка напевно вже прочитав і далі сидить і настраює свій замисел, скоро викледе фотки на обздрєніє

gray-black

пробіг 164 000
дякую всім за "поради",приблуду(ручний газ) знімати не збираюся,доробляти поки нема часу,може колись потім
на днях встановив нове ГБО,балон 50л в багажнику між стаканами,редуктор і мультик томас,трубки металопласт,черепашка на карб,4000 грн з доставкою,почав у три години дня,опівночі все було встановлено,зранку заправився,перевірили чи нема витоку газу,настроїли
втановив економетр,підключив через трубку до впускн. колектора,прибор часів СССР,купив за 50грн,стараюсь їхати в зеленій зоні
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

gray-black

пробіг 166 000
після установки нового радіатора пічки набридло по городу мерзнути(на ХХ,перше положення перемикача вентилятора-на лоб скло шло тепле повітря,друге-чуть тепле,третє-прохолодне)по трасі смалить добре,вирішено розбирати,у п"ятницю ввечері зняв,поліпаком обклеїв по периметру і поміняв патрубки навпаки,шланг з мотора на нижній патрубок пічки,обратку-на верхній, незнаю що допомогло перше чи друге(рукою перевіряв температуру корпуса до і після ніби однакова),піч запрацювала супер,тепле повітря на ХХ іде на всіх 3-х положеннях перемикача,по місту жарить так що яйця варити можна в нижній шухлядці,я прикидаю якби вона смалила із заводським радіком

Sergik32

Підключка пічки правильна, так і повинно бути. А ти ще не міняв штатний моторчик пічки на інший, принаймні на ваз 2108 улітку. Я собі вже замовив на ОЛХ, приїде то буду міняти, бо в штатній пічці не анжинєр проктував мотора а буХалтер. Бачив тебе в Рівному на вул. Степана Бандери, гарна машинка, класно смориця.

gray-black

Цитата: Sergik32 від 03 Грудня 2017, 23:28:59
Підключка пічки правильна, так і повинно бути. А ти ще не міняв штатний моторчик пічки на інший, принаймні на ваз 2108 улітку. Я собі вже замовив на ОЛХ, приїде то буду міняти, бо в штатній пічці не анжинєр проктував мотора а буХалтер. Бачив тебе в Рівному на вул. Степана Бандери, гарна машинка, класно смориця.
у мене мотор пічки з класики лежить,нема коли зробити,може літом заморочусь,то треба все розібрати(і панель теж),все гарно зробити,щоби ніде наліво поток не тікав
а чого не набрав?кави попили б :drinks:

Володимир

Цитата: gray-black від 03 Грудня 2017, 23:50:42
Цитата: Sergik32 від 03 Грудня 2017, 23:28:59
у мене мотор пічки з класики лежить,нема коли зробити,може літом заморочусь,то треба все розібрати(і панель теж),все гарно зробити,щоби ніде наліво поток не тікав
а чого не набрав?кави попили б :drinks:
З класики не став, бо власники класики міняють їх на інші.

Sergik32

ну я як завжди, віз шефа по справам, але я тобі моргав фаром, але ж то не славута у мене була, то ти і не звернув уваги, там з тобом ще хтось сидів. ну то єрунда, ще десь здибпємось, поп'єм коХве.
Да, Володя правильно каже, не став з класики, саме оптимально це 2108, а можна і з іномарки, в мене фірдовська є, але движок троха підклинює, може і її установлю.

Sergik32

а в 2108 тоже втулки чи ні, хто підкаже, то якщо да то зразу перероблю

Sergik32

я вже засарєв, там втулки, значить буду ставити туди шипніки, він і легше буде крутитися і тихіше буде жужати, "я так думаю (с)"