Флудилка 2015

Автор Kritik, 04 Січня 2015, 00:51:19

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

Цитата: vol4ok7
Цитата: Kritik
Цитата: VladimirNNС женой уехал  *DRINK* . Совершенно другая страна. Я теперь тут миллионер *YAHOO*  Зарплату в миллионах получаю  \\m/

На фото - 6,5 тыс рублей. Буханка хлеба

я знаю шо в нас тут заборонена політика і т.д...
але чому ти втік? чому не захищаєш свій дім?
чому моїх друзів, мого кума, забирають в армію, вони змушені лишати роботу, сім\"ю, дітей, і їхати до тебе додому, воювати за твою землю?
а ти при цьому втік.... і сидиш собі міліонером....
а потім наших хлопців ловлять в полон і питають а звідки ти, він каже з Львова/Рівного/Луцька, і його питають, а шо ти тут забув?
а дійсно, якшо розібратись, а шо він там забув? в нього вдома все добре, мир, війни офіційної нема... шо він там забув....

а забув він там то, шо такі як ти, тікають, а захищати Україну хтось повинен.... а нема кому.... вот і приходиться пацанам зі всієї України, їхати до тебе додому, і помирати за твою землю... не їхню, а твою.....

п.с. не маю абсолютно ніякої особистої неприязності до тебе, але таких як ти міліони, і через таких як ти, вже загинув один мій родич.... і сьогодні вночі їде туди мій кум, залишає 2-х річну дитину, жінку безробітну, роботу..... а ти хвалишся тут своїми міліонами.....  *WALL*
Я так понимаю правила написаны не для всех?!
Ув. Джокер!Вы же сама принципиальность ,так наказывайте участника .даже если он админ!
Удалять сообщения не надо есть сскрин!
Все равны так все равны!Или я не прав!

а який пункт правил я порушив?
де в мому пості політика?
я звернувся Особисто до користувача, з питанням про його Особисту позицію, і розповів про свою Особисту точку зору...
при цьому я нікого не ображав, не казав шо хтось шось зробив неправильно, я прост оцікавлюсь, ЧОМУ?
при цьому уточнив шо я ні до кого особистої неприязні не виржаю, мене просто цікавить думка людей....

такшо давай не нагнітай.
чи ти не розумієш української мови? і дофантазував собі чогось, чого я не писав?
скористайся
https://translate.google.ru/
спеціально для тебе знайшов з \"правильною\" ссилочкою .ru
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

st0kaN

Цитата: sniperкакой винт выбрать?)
seagate или WD?
хочу терабайт. кеш не знаю 32 хватит или 64
мать походу сата-2
WD
Metalcore 4ever

Юра

Я оце дивлюсь що вже пора зняти новогодню шапку з знаска славуто-клуб,адже уже пасха на носі......

Алекс

vol4ok7
Наш человек
 Не буксуй,подтекста действительно нет
И это ещё одно доказательство что нужна тема типо \"Мир вокруг нас\"...
 Шо там голосовалка,по большинству вроде в теме 8)
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Володимир

Цитата: sniperкакой винт выбрать?)
seagate или WD?
хочу терабайт. кеш не знаю 32 хватит или 64
мать походу сата-2
seagate, з WD в моїй практиці постійно проблеми.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Володимир

Цитата: кентавр904vol4ok7
Наш человек
 Не буксуй,подтекста действительно нет
И это ещё одно доказательство что нужна тема типо \"Мир вокруг нас\"...
 Шо там голосовалка,по большинству вроде в теме 8)
Потрібна не тема а розділ, або тему виділити великими жирними буквами щоби люди яким не подобається срач її оминали.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Joker_

Голосование закончится а там увидим будет создан Раздел о политики или нет

Kritik

Цитата: Андрьон
Цитата: Kritik
Цитата: VladimirNNС женой уехал  *DRINK* . Совершенно другая страна. Я теперь тут миллионер *YAHOO*  Зарплату в миллионах получаю  \\m/

На фото - 6,5 тыс рублей. Буханка хлеба

я знаю шо в нас тут заборонена політика і т.д...
але чому ти втік? чому не захищаєш свій дім?
чому моїх друзів, мого кума, забирають в армію, вони змушені лишати роботу, сім\"ю, дітей, і їхати до тебе додому, воювати за твою землю?
а ти при цьому втік.... і сидиш собі міліонером....
а потім наших хлопців ловлять в полон і питають а звідки ти, він каже з Львова/Рівного/Луцька, і його питають, а шо ти тут забув?
а дійсно, якшо розібратись, а шо він там забув? в нього вдома все добре, мир, війни офіційної нема... шо він там забув....

а забув він там то, шо такі як ти, тікають, а захищати Україну хтось повинен.... а нема кому.... вот і приходиться пацанам зі всієї України, їхати до тебе додому, і помирати за твою землю... не їхню, а твою.....

п.с. не маю абсолютно ніякої особистої неприязності до тебе, але таких як ти міліони, і через таких як ти, вже загинув один мій родич.... і сьогодні вночі їде туди мій кум, залишає 2-х річну дитину, жінку безробітну, роботу..... а ти хвалишся тут своїми міліонами.....  *WALL*
Ну я не \"втик\". И защищаю свою землю от вас. А твои родычи и друзи хай приезжают ещё, если мозгов нет.

від нас?

ну тоді в мене зустрічне питання, в кого мозги відсутні....
весь світ, всі розумні люди, розуміють шо це за війна, і проти кого.....

давай порівняємо

1.за кого воюєш ти? за ЛНР? шо таке ЛНР?- терористична організація....
за кого воюють українці? за Україну, за визнану світом державу

2.чим воюєш ти? хто дав тобі зброю? раша? звідки російська зброя в луганську? це по твоєму нормально?
українці воюють нашою зброєю зі складів, ніяке НАТО і США нам ніякої зброї не дає, і ні одного доказу її наявності на Україні чи в зоні АТО нема..... а скільки доказів наявності російських танків, і іншої техніки.... чи може у вас десь працює завод якийсь випускає снаряди до градів? де беруться боєприпаси? складів і воєнних баз на сході дуже мало, так як всі вони будувались в часи СРСР, і всі вони біля західних кордонів....

3. і шо вдруг такого сталось, шо у вас появилась така ненависть до нас, приїжжайте до нас, ми будемо вас вбивати... ??? шо ми зробили вам поганого???
ні один мій родич/друг не їде вбивати тебе чи твою сім\"ю, вони їдуть захищати тебе, від москалів.... якби не вони, нічого цього б не було....

Kritik

Цитата: АндрьонТы знаешь (извини, что на ты), я в своё время поддержал майдан. Хотя у нас тут это было очень не популярно, а позже и опасно. Но дальнейшее развитие событий показало, что укр.власть чихать хотела на нас, им не важно за Украину ты или за Новороссию, они (правильней сказать вы) бомбили мой город без разбора. Хотя проблему можно было решить в зачатии - напомню, в Луганске отряд из сорока человек захватил здание СБУ и удерживал его более месяца. Но,видимо,  для Киева малой крови было не достаточно.
У меня погибли родственники и друзья от снарядов всу, в мой дом тоже прилетало, я за свою землю дерусь, а вы за что?

звичайно шо можна на ти
мені дуже шкода твоїх родичів....
і прийми мої щирі співчуття, це дійсно горе, і я його повністю визнаю.....
а як ти відреагував на то шо мої родичі загинули? закликом присилати до вас ше, шоб ше більше загинуло?

тільки влови будь ласка різницю

я закликаю вас самих боротись за свою землю, але не проти нас, а з нами.... і я проти того шоб наші хлопці їхали туди....
але вони змушені, так як напевно 70% людей з зони АТО втікло.... нема там кому захищати....

а ти пишеш приїжжайте, тіпа будемо вас валити..... за шо?

Kritik

до речі, я ше раз увжно перечитав твоє повідомлення і вот шо замітив, дуже велику різнию в ментальності на сході і заході України
ми вже давно привикли надіятись тільки на себе, і так живемо, і досить добре живемо....

а тепер прочитай свій текст
Цитувати виділенеХотя проблему можно было решить в зачатии - напомню, в Луганске отряд из сорока человек захватил здание СБУ и удерживал его более месяца.
я 100% згідний шо все можна було зупинити ще на початку, а зерез все втрачено і ситуація на стільки складна шо просто ужас... мене бісило по ТВ повідомлення, колона російьских війсь перетнула кордон і їде в сторону Луганська....
всі всьо знають, всі всьо бачать, і нічого при цьому не роблять....
дальше

Цитувати виділенеНо,видимо,  для Киева малой крови было не достаточно.
для Києва? тобто у вас на місці, невідомі люди захоплюють СБУ/МВС і т.д... а Київ має приїхати вас рятувати?
я 100% впевнений шо в Києві сидять мудаки, сиділи до цього, і сидять зараз
але якшо ви бачите шо починається така фігня, чому ви самі не взяли владу в свої руки? а чекали поки це все станеться?

на рахунок обстрілів Луганська силами України, а як може бути інакше, якшо в Луганську по вулицях їздять Російські танки? шо робити? звичайно при цьому не мають гинути мирні люди.... але і мирним людям потрібно було шось з цим робити

1. не допускати того шо сталось, не чекаючи допомоги від Києва
2. якшо нічого не зробили, і допустили терористів, москалів, хз кого, в своє місто - виїхати, залишити сім\"ю в безпечному місці, піти в оєнкомат, записатись в армію, і приїхати назад до себе додому, але вже зі зброєю, і навести порядок....

бо получається якшо полсухати вас:
1. київ винен бо зробив революцію, майдан і т.д...
2. київ винен, бо допустив терористів захопити пів області Луганської і Донецької
3. київ винен бо приїхав їх визволяти, але при цьому гинуть мирні люди

у вас завжди хтось винен, але при цьому всі, крім Вас... і завжди хтось повнинен шось робити, Київ повинен вас захищати, якшо не зробив то Путін повинен вас визволяти, знову всі , крім вас....

а тепер ситуація з майданом

коли київ розпустився просто в край, ми не сиділи вдома і не просили Обаму ввести війська і захистити нас від Януковича
ми зібрались, поїхали на майдан, вигнали того мудака, і поставили іншого

але ми це зробили самі...
і без крові, без жертв, ну жертви були, але з нашого боку, а не з боку колишньої влади....

сила в народі....

охранник

Цитата: Kritikми зібрались, поїхали на майдан, вигнали того мудака, і поставили іншого.
Пан Админ,прочитал,что Ты написал,но больше всего понравилось,Мною выделенное,сделали Вы очень много.

Kritik

Цитата: охранник
Цитата: Kritikми зібрались, поїхали на майдан, вигнали того мудака, і поставили іншого.
Пан Админ,прочитал,что Ты написал,но больше всего понравилось,Мною выделенное,сделали Вы очень много.
я знаю і я це визнаю
мудак був, мудак прийшов....

але це вже політика.....
і давайте про це не будемо

зараз ми говоримо зовсім про інше

Kritik

Цитата: АндрьонДа вообщем-то всё верно, но тут народ всегда тяготел к России, и исход пророссийского переворота мог спрогнозировать кто угодно (кстати так и случилось).
Написал о примирении, но стёр, это не реально. Пока всу топчут нашу землю - примерение не реально.
А тебе, как части народа, скажу - защищай свои интересы, а не тех тварей кто нами как в шахматы играет.

я так і роблю
я думаю в першу чергу про себе і свою сім\"ю, не буду розвивати цю тему, але думаю ви поняли про шо я....

мені просто цікаво які плани на це все в Росії.... дійсно йти на Київ/Львів чи обмежитись ЛНР/ДНР...
якшо обмежитись ЛНР/ДНР - то я думаю шо з часом, так і станеться, нас в край дістануть жертви з наших регіонів в нікому непотрібній війні.... ми знову шось порішаємо з владою.... доб\"ємось просто встановлення нового кордону, та й все....
хто хоче Росію і ЛНР/ДНР - залишився і буде жити собі там....

хто хотів Україну - вже на 95% виїхав з зони АТО....

залишилось встановити кордон, і всім заспокоїтись.... якшо це можливо...

якшо йти дальше - то буде біда.... ше до Києва може вони і дійдуть... і то врятлі... а дальше... повірте шо нічого в них не получиться... хіба шо ядерна бомба.....

шкода звичайно Криму.... але дякувати Богу, там все обійшлось без жертв.... і досі все спокійно....

Kritik

Цитата: АндрьонДружище, этот разговор показал, что всё ещё не поздно изменить. Нам ихняя кровь не нужна.
Всё станет на свои места, когда мы будем общаться, а не мочить друг друга.

100%
для нас ця війна - дуже великі проблеми, і ми в ній не маємо абсолютно ніякої зацікавленості....
і тут явно видно приклад, як я, тіпа \"бандерівець\", спокійно спілкуюсь з людиною з Луганська, і ми навіть дійшли якогось спілного висновку....

але тут приходить чудо в пір\"ях
Цитата: Алексчук
Цитата: АндрьонТы знаешь (извини, что на ты), я в своё время поддержал майдан. Хотя у нас тут это было очень не популярно, а позже и опасно. Но дальнейшее развитие событий показало, что укр.власть чихать хотела на нас, им не важно за Украину ты или за Новороссию, они (правильней сказать вы) бомбили мой город без разбора. Хотя проблему можно было решить в зачатии - напомню, в Луганске отряд из сорока человек захватил здание СБУ и удерживал его более месяца. Но,видимо,  для Киева малой крови было не достаточно.
У меня погибли родственники и друзья от снарядов всу, в мой дом тоже прилетало, я за свою землю дерусь, а вы за что?

Не пытайтесь им чего-либо доказывать, они Вас все равно не поймут. Кто не видел бомбежек и разрывов снарядов, будет твердить как мантру, что виновен во всем Вова. Давайте подождем пока откроют политичку и увидите, кто и на что горазд. Хорошо, если будет диалог, но я больше чем уверен, что будут одни обвинения друг друга.
і продовжує писат ивсяку фігню, не говори з ними, не доказуй їм, бла-бла-бла
я шо гірший за вас чи шо? чи тупіший?
ніхто нікому нічо не доказує, а нормально спілкується і висловлює СВОЮ ОСОБИСТУ точку зору...
і я радий що в Луганську є ще такі люди як Андрьон з нормальною і світлою головою....
але як то кажеться, в бочці меду не без ложки дьогтю, у вигляді Алексчука

я до цього ні разу не був учасником словарного поносу в політичних темах на цьому форумі, і не буду цього робити в майбутньому
тому, Алексчук, не дочекаєшся.... мені абсолютно пофіг в якій темі писати, чи в цій чи чекати на політику, якби я хотів влаштувати срач з образами, я б його влаштував тут
але раджу тобі, Алексчук, бути по-проще, і брати приклад з Андрьон

так, я не бачив обстрілів вживу, я бачив це все на ютюбі, і мені страшно уявили як ви в цьому зараз живете....

але суті і змісту проблеми це не міняє...
якшо бути нормальною, розумною людиною, то можна у всьому розібратись в нормальному діалозі, як ми і зробили з Андрьон

але з такими настроями як в Алексчук, миру нам не бачити....
нажаль....

Алекс

е до Києва може вони і дійдуть... і то врятлі... а дальше... повірте шо нічого в них не получиться... хіба шо ядерна бомба.....(ц)
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328