Перехід, на ВАЗ,ГБО4.Шукаю людину|людей,яка охоче за це візьмется.

Автор Игорь, 08 Березня 2015, 23:11:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

І так,є гроші, але нема можливості.Вся суть проблеми в тому...Що хочу перейти, на ВАЗ ходову на ЗАЗ кулаку, тормоза перід ветелі, зад барабан/чи дискові. Відповідно ВУТ Ланос, чи ВАЗ.
Проблема в тому, що я неможу сам це купити, по тій причині, що територіально не  в Україні. Шукаю людину, яка \"в теме\" має час\\інструмент і досвід. Тобто людину яка охоче(звісно не безкоштовно). Замовить всі необхідні, для цього деталі. Тобто купити зп/перехідники \"під ключ\".

План такий:
-  Обговорюємо конфіг і обсяг роботи.
   (Коротко, це купити деталі,перехідники,колеса і це все скласти до купи.Тобто вже щоб були пиляні кулаки, перехідники для вут, торм.трубок. Щоб просто було \"під ключ\". Конфіг авто простий. Диск перед.тормоза на ЗАЗ кулаку, зад просто дисковий. ВУТ гтц з Ланоса чи ваз, плюс регулятори торм. зусиль. бублики).

Так як приїду в Україну не надовго, і час буде лиш на встановку.


Також шукаю людей, які складуть весь комплект ГБО-4 під ключ. З розумом для Славути.
Хто може взятись, чи знає тих що можуть пишіть,звоніть. [email protected], +380989441416(тільки viber)/Skype tarasukihor.
ЗАЗ 1103 Славута цвет  красний 110307-42 2008,Тип кузова: Хэтчбек, Объем двигателя: 1.20 л.(инжектор)Пробег: 56666 тыс.км
[/url]

Саша

LED тюнінг