Паровое отопление своими руками

Автор Жулик, 22 Квітня 2015, 17:07:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 19 Жовтня 2017, 15:54:37
Жулька, якщо з котла навіть і є вихід більше 100градусів то це не означає що при морозі - 25 той дим вийде, труба буде холодна і там буде різниця тисків і той дим буде як у мішку і плюс до всього, конденсат буде тікти тобі в комен і розмокне і розвалиться, то є кислота. роби сендвіча і не видумуй. ти в мороз не зможеш і затопити того котла, бо тепле повітря при початку горіння не зможе видавити важке холодне що буде в трубі
100%, я коли розпалюю дров"яного котла, то спочатку палю потрохи щоби прогріти весь димохід (димохід цегляний, та частина що на горищі утеплена пінопластом, вище даху десь 1,2м не утеплений), бо якщо зразу сильно кочегарити, то в кращому випадку дим шукає дирки в дверцятках на горищі і виходить на горище. В гіршому випадку, поверхом вище від котла дим виходить з газової колонки, і що цікаво не розходився по кімнаті, а зразу йде вниз і стелився по підлозі.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

От бляха це ше тре на стопицот купыть нержы и вставыть унутрь  :facepalm:

Володимир

Цитата: Жулик від 19 Жовтня 2017, 17:13:53
От бляха це ше тре на стопицот купыть нержы и вставыть унутрь  :facepalm:
Утеплювати обов"язково, в сильний мороз в верху дим буде холодним, а дим думаю за однакової температури важчий за повітря, то полюбому буде тиснути вниз.

Валерий

А ну піідскажіть мені. В хаті основний димохід кірпічний в нього виходить грубка і газовий котел.і з бані ванни виходить металева труба.утеплена. по висоті однакові. Но через баню коли не топиться йде приток холодного повітря.а малоб наоборот тянути як витяжка. Де собака зарита і як з цим бороться.цегляний постійно теплий бо робить газовий .
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Sergik32

нічого не зрозумів, ану по порядку а краще схемку
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Валерий

Ну шо не понятна. 2 димохода один кірпічний капітальний. Весь час фунциклірує.виходить з хати через горище. Другий металевий утеплений.виходить зі стіни на рівні 1,5м висота у обох приблизно одинакова. Так через металевий йде обратна тяга холодного повітря. Бо топиться там рідко.а хочеться щоб тягнуло тіпа витяжка.

Sergik32

от тепер понятно, що 2 димоходи. тепер так, баня окремо стояча організація чи вона звязана з приміщенням де є котли?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

)))) дом утеплен? Окна пластик?

Топишь грубку откуда она должна брать воздух на поддувало? Вот она и тянет с топки бани, ибо это единственная дюрка в доме )
Это мои личные подозрения.

У меня в бане возле топки стоит грибок, типа дирка на улицу, когда я топлю баню я этот гребок открываю, предбанник утеплен + стоит МП окно и 2 двери, поэтому без гребка будут обмерзать двери (((.

Вот грибок на фото
https://s2.postimg.org/f2of2ch49/P1010005.jpg

А вот уже топка стоит
http://s019.radikal.ru/i617/1408/40/23947b981d8b.jpg

Грибок за хламом справа )))))

Володимир

Цитата: Жулик від 20 Жовтня 2017, 08:17:48
)))) дом утеплен? Окна пластик?

Топишь грубку откуда она должна брать воздух на поддувало? Вот она и тянет с топки бани, ибо это единственная дюрка в доме )
Это мои личные подозрения.
100%, треба форточку відкривати щоби був забір повітря.

Sergik32

так от я і питаю і відповіді немає, якщо баня суміщена з приміщенням де є груба або котел то полюбому буде тягнути в з димохода, бо іншого притоку повітря немає.

Валерий

Цитата: Sergik32 від 20 Жовтня 2017, 10:44:14
так от я і питаю і відповіді немає, якщо баня суміщена з приміщенням де є груба або котел то полюбому буде тягнути в з димохода, бо іншого притоку повітря немає.
у мене нема змоги постійно в компі сидіти.на груьку зробив приток з вулиці через погріб.заведена труба в піддувало.як грубка топиться тяга там нормальна (з притокв).якщо замість металіческої труби викласти з піноблоку димар щось зміниться?.на мою думку хоть і утеплений але метал холод тягне.

Володимир

Цитата: Валерий від 19 Жовтня 2017, 21:34:42
Ну шо не понятна. 2 димохода один кірпічний капітальний. Весь час фунциклірує.виходить з хати через горище. Другий металевий утеплений.виходить зі стіни на рівні 1,5м висота у обох приблизно одинакова. Так через металевий йде обратна тяга холодного повітря. Бо топиться там рідко.а хочеться щоб тягнуло тіпа витяжка.
Щоби воно тягнуло, та труба має або підігріватись, або вхід в неї має бути під стелею, тому що тепле повітря іде під стелю, а дальше вже іде в витяжку так як йому нікуди діватись.

Жулик

Так трубы добавил, дым стал облетать дом  :-D это радует, бляха муха ну эта труба теперь и здоровенная, хз как ее утеплять, пока я ежу только по выходным то хай так и будет, с тягой проблем почти нет.
Вот добью котел химией, буду менять то стразу сенвичь буду ставить...

Жулик

Цитата: Salek від 23 Жовтня 2017, 08:42:00
Цитата: Жулик від 23 Жовтня 2017, 08:28:46
Так трубы добавил, дым стал облетать дом  :-D это радует, бляха муха ну эта труба теперь и здоровенная, хз как ее утеплять, пока я ежу только по выходным то хай так и будет, с тягой проблем почти нет.
Вот добью котел химией, буду менять то стразу сенвичь буду ставить...
У тебя вроде кусок трубы(на шару который)цельный.Какого он диаметра?
Он не цельный а по 1м, так же как и я дозаказал, и они все в диаметре 23см.

Да можно использовать их как наружку для сенвича.
Но я тебе скажу мне и эти 2метра было внизу доставить было не так просто, там труба в длину около 7ми метров, я прикидываю как ее монтировать сенвичьом (((

Sergik32

такшо утепляй і не видумуй, бо приїдеш на вихідні і хрін запалиш коли на дворі буде -15-20