резонирует салон

Автор ZARDAZ, 24 Грудня 2015, 22:09:19

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: ZARDAZ від 25 Грудня 2015, 12:08:08
Цитата: Sergik32 від 25 Грудня 2015, 11:46:00
можна і чіпануть, гірше думаю не буде
А по чем нынче чиповка? и стоит ли вообще заморачиваться ,хуже не станет?
хз пачем оно на славуту но на авео было 600-700грн, я катаюсь уже с пол года и однозначно могу сказать стоит  :-D, только чипановщика норм найти нужно  :wacko:

ZARDAZ

Цитата: YUKON від 25 Грудня 2015, 13:19:41
Цитата: ZARDAZ від 25 Грудня 2015, 11:18:12
Цитата: YUKON від 25 Грудня 2015, 10:41:12
Ідь до нас, 230 км. фігня тут! А ламастер вери гут!а якшо по простому то напиши в Полтавську вєтку ну мож Володі Фармерсу набрать! Мож ще в чат на Вайбері додатись!більш меньш оперативно допомагаємо своім!
Извини но на трех цилиндрах я так далеко не доберусь боюсь что подушки точно все пообрывает, а о Володе можно побольше информации,телефончик,или какие-нибудь контакты ибо тут всего есть откуда он и все.
Володя Фармерс з Полтави, Серджо-Баджо не спіши, вспієш, в лс кіну його моб
буду благодарен
Тяжело ошибиться если делаешь правильный поступок...

YUKON

Цитата: Жулик від 25 Грудня 2015, 13:23:03
Цитата: ZARDAZ від 25 Грудня 2015, 12:08:08
Цитата: Sergik32 від 25 Грудня 2015, 11:46:00
можна і чіпануть, гірше думаю не буде
А по чем нынче чиповка? и стоит ли вообще заморачиваться ,хуже не станет?
хз пачем оно на славуту но на авео было 600-700грн, я катаюсь уже с пол года и однозначно могу сказать стоит  :-D, только чипановщика норм найти нужно  :wacko:
Серго а ты шо не знав шо Жуліка чіпонули?  :rofl:

Sergik32

знав, він раніше писав уже. ну так тут і так панятно, Жулєг має дачу біля литвина і та іншої рогатої худоби з верховної ради і правітєльства, і має ГБО на авечці, і шоб він їздив на стоковій прошивці, танунах, не по феншую то всьо
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

ZARDAZ

ну что ребята ,поменял я свечи , результат не изменился подтраивает ,сходил к выхлопной там периодически булькает ,индикация помигивает, двигло подтрушивает,завтра сам еще попробую попереставлять ВВ провода( надеюсь они)тьфу тьфу,но если нет попру на диагностику,блин бабла жалко капец))

Sergik32

перевір РХХ, промий, подивись чи немає підсоса повітря, перевір компресію, ну накінець промий паливну систему ЛАВРиком чи ВІНСом
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Max 55

РХХ не имеет отношения к подтраиванию, а остальное правильно!
ВВ провода надо проверить цешкой!

ZARDAZ

Цитата: Max 55 від 26 Грудня 2015, 04:50:33
есть простой мультиметр

Max 55

Цитата: ZARDAZ від 26 Грудня 2015, 09:11:04
Цитата: Max 55 від 26 Грудня 2015, 04:50:33
есть простой мультиметр
Выставь на 20 кОм и измерь сопротивление каждого провода

Володимир

Цитата: ZARDAZ від 25 Грудня 2015, 22:02:26
ну что ребята ,поменял я свечи , результат не изменился подтраивает ,сходил к выхлопной там периодически булькает ,индикация помигивает, двигло подтрушивает,завтра сам еще попробую попереставлять ВВ провода( надеюсь они)тьфу тьфу,но если нет попру на диагностику,блин бабла жалко капец))

В мене колись на таврії карбовій трясло, то був прогар випускного клапана.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

bjarne

мине тоже еси можна а то тоже мат вибрируе на нийтралке
о категориях не спорят

Володимир

Цитата: bjarne від 04 Січня 2016, 18:32:37
мине тоже еси можна а то тоже сука вибрируе на нийтралке
На вібрацію дуже впливає бокова подушка, чим м"якіша, тим тихіше в салоні.

Тут http://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=2988.msg354675#msg354675 можна глянути на мою бокову подушку.

Sergik32

воно то так, але коли сильно мяко гуляє мотор то назад коли здаєш і трошки під нагрузкою то резонатором до куліси достає, от тоді то вібрує солідно

Володимир

Цитата: Sergik32 від 04 Січня 2016, 22:01:35
воно то так, але коли сильно мяко гуляє мотор то назад коли здаєш і трошки під нагрузкою то резонатором до куліси достає, от тоді то вібрує солідно
В мене мотор в сторони кукою без особливих зусиль можна розхитати, але описаних тобою симптомів нема. Можливо то не резонатор, а планка на якій тримається двигун дістає до лижі, можливо пора мусор повигрібати.

Колись на моїй таврії була лижа з вм"ятиною зпереду, то так само було коди їхав заднім ходом, на славуті зараз гружений причіп заднім ходом під горку пхаю, то пофіг.