Славутка 4izmena

Автор 4izmen, 18 Квітня 2009, 21:58:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

4izmen
я шо? дочь міліонера?
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

4izmen

Хоть би шось мені на халяву закинув, і так тобі все халява йде :D
Don\'t vorry - be happy

XrYsT

че то за баночки возле троса!???
Славута 1,2 с Pantera 3300 - ЦЗ - SONY 410U :whistling:

Kritik

4izmen
Вона сама ніколи не йде.
ЇЇ ловити треба.

п.с. подаруй мені ЕБН Бош! я тоді тобі і трос сцепи і ремінь ГРМ і комутатор і ДХ куплю. :D

4izmen

перша від троса - силіконова змазка для з\'єднань, завісів
друга - очисник карба від лікві молі, який заливати тре в повний бак
Don\'t vorry - be happy

Kritik

4izmen
слив зощитан :D

4izmen

Ну от, хелоу всім!)))
З\'їздив я на море, перед тим під Києво ще чуть відпочив, все було ок, поки не дорога додому і місто Хмельницький, після нього кілометрів так за 10 я почув легке постукування - виявилося одну шпильку зрізало нафіг :/ , я шоці, але шо робити, їду далі зі шви 40 км/год..... проїхав ще трохи, до Тернополя залишилося 40 км і напополам зрізалася друга шпилька :dizzy: :unsure: .................... ну що робити - поставив запаску, якось затягнув ту гайку на половині шпильки і ледве дотягнув до того Тернополя, а була то година вже 04.00 ранку, все закрито, чекав до  08.00, пішов, сказали купити шпилькм, магазини з 9-ї, нічо пішов в один - нема, до другого пішов 20 хв туди і стільки ж назад, знайшов, прийшов - поставили, і поїхав додому.

Ще одне виникло, що машина була трохи гружена і затирали колеса в підкрильники, що робить, порадьте!!!!)))) бо вже в підкрильниках дирки поробилися.... :(

От такі то пироги...
Don\'t vorry - be happy

Kritik

4izmen
став пружини на 2-3 насічки.
і рулитися буде краще і простідати так не буде.

Skiper

Да, вот и красота потребовала жертв. Сочувствую. В который раз убеждаюсь, что менять стальные тавробублики на модные опасно для здоровья. У тебя не первого срывает шпильки. Повезло, что по очереди, а не пару сразу.
По поводу затирания колёс - можешь попробывать или пружины пожёще (насечками отличаются) вроде от пикапа ///(тавроводы меняли вместе с балкой для собственного успокоения), или амо чуть пожёще. ИМХО.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Kritik

на стокових амортах тільки 3 насічки.
в мене на газі стоїть 2. і то жалію шо не взяв 3.
а на рахунок дісків і шпильок.
Бахус в себе перебивав шпильки і ставив довші, бо стокові за короткі, і гайка закручується не на всю різьбу.

4izmen

А на стокових прйжина скільки насічок? і де вони є ті насічки, щоб при купівлі їх можна було побачити?
Думаю треба і найкраще поміняти все-таки пружини, а не аморти спочатку.
Що там зі шпильками, розпиши будь-ласка подетальніше :)
Don\'t vorry - be happy

Kritik

стокові на 1 насічку.
насічки вибиті у вигляді прорізів у на самому верхньому витку пружини.
про шпильки розпитай краще Бахуся.

4izmen

:|  Ой-гей, давно я не заходив, треба це виправляти :D
І так, Хелоув Хлопаки!!)) :|
За цей час сталося багато подій, про які потрошки буду розказувати.

Найперше хочеться сказати за те, що зараз треба трохи розкошелитися і потратитися на необхідне для моєї славутки: тобто купити новий глушак, бо цей сьогодні, ублюдок, прогорів, хай йому добре буде.... :pinch: , ше треба нормального тепер знайти.... потім ше треба пружини задні поміняти, тобто я вже дозрів до цього, так як і до заміни моторної оливи і оливи в КПП, тобто зараз трохи розтрати будуть.....  Але це вже рішено - буде зроблено найближчим часом)

Ще є певні ідеї до вдосконалення інтер\'єру, ну але розказувати пока не буду, зроблю, тоді покажу)))
Don\'t vorry - be happy

4izmen

Зробив собі шумку під карту дверей, довольний, шуму стало набагато менше, хотя ще дофіга))
фотки ще є, де матеріал вже вирізаний і на карті, але їх треба знайти на компі, що є важко)))
Don\'t vorry - be happy

LonelyWolf

Кидати нічим не будемо, але варити вже нема чого. Це резонатор. А він не прогорає,а гніє від вологи. В мене теж таке було. Дивився на тему заварити,але не було до чого( усе було іржаве) . Тому купив новий резонатор.