Отзывы благодарности о пользователях форума

Автор Joker_, 26 Листопада 2016, 21:16:42

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Joker_

Всем привет, создал тему чтоб здесь вы могли благодарить друг друга.

Вот у меня получилась ситуация, в которой мне нужна была реально помощь в Одессе и кто как  не славутовод выручит.

Хочу выразить благодарность пользователю Сволочь он мне реально помог, выручил. Виктор ещо раз вам огромное спасибо . Побольше таких людей. 

Всегда рад помочь.       Joker_

Сволочь

"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Валерий

глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

YDoron

Спасибо модератору @Skiper , что чистит флуд и срачь на форуме!

Vitaliy.

Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Валерий

Большое человеческое спасибо Игорю (Иго)за оказанную помощь  в вХерсоне. :drinks:
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

vladishtm

Люди, в мене виникла пропозиція - створити ще  якесь ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ (можна і під номером) для форумчан,  які зробили видатний внесок славутоводам (і можливо не тільки). Я пропоную кандидатуру Володимира за його редактор мікас онлайн. Ну і звісно творець і підтримувач роботи форуму теж гарний кандидат. Прошу підтримати. Я не так давно на форумі, тож можливо є і більш ранні кандидатури.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

vladishtm

Цитата: Володимир від 06 Грудня 2023, 14:19:28..... не розумію для чого це.
......а для чого оті "Славутомастер"...."Славутолог"... всякі квадратики? І це правильно - бо взагалі то так заведено в усьому світі на форумах. А от мені здається ""Славутомастер"  для людини, яка дала форумчанам редактор прошивок - малувато. То вже справа юзерів користувать редактором чи ні.
По собі скажу - якби я юзав ХРшку то ще можна було б користувати чіплоадер, а оскільки я сижу на W7 - то мікас онлайн це єдиний засіб. Звісно можна замість 111тої прошивки тупо за гроші вписати якусь іншу версію чи правлену кимось готову  версію (але в них я не бачив дійсно кардинальних рішень).
А от мікас онлайн особисто мені дав змогу розібираться та  "колупать" рідну 111ту версію, оставить лямбду.... виправити-підібрати ПХХ....і так по мелочах.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2