Обрубает на разгоне, дергает на ходу.

Автор Rem, 20 Лютого 2017, 00:50:19

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Rem

До речі, якого фільтра краще купувати, від чого вони підходять до ЗАЗу? Прямокутної форми.

Sergik32

так он в чому була проблема, а ти його часто міняєш чи раз в 100 тисяч?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Rem від 20 Лютого 2017, 15:35:04
До речі, якого фільтра краще купувати, від чого вони підходять до ЗАЗу? Прямокутної форми.
Я завжди беру тільки WIX, не плющило ніколи, навіть якщо наб"ється дуже багато пилюки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

ну якщо пропускає то не буде плющити, а якщо плющить то значить уже так засалило що просто скотч
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Rem

Машина всього 30-ть з чимось пройшла. Я не міняв, попередній власник -- не знаю. В середині було трохи сміття але нальоту пилюки взагалі не помітно. Раніше я міняв брудніші фільтри, робота двигуна при цьому візуально не змінювалася, але то були круглі.

Sergik32

ну в тебе ж анжехтор, то там круглий тільки руль, все решта прямокутної форми, особливо повітряний

EvgenS

Цитата: Sergik32 від 20 Лютого 2017, 14:03:25
нічого стидного в тому немає, що немає ноута. хто має славуту у того ще і телехвони кнопочні є
Только кнопочный люблю, сенсоры категорически не перевариваю

EvgenS

al.dudka

У меня кнопочный и давно и ни на какой не поменяю.

Сергей

Анннналогично-рука не поднимается "выбросить" даже тыщю гривен за никакой смартфон. Купил новую батарейку за 100 грн.  :heppy_dancing: и ещё года два похожу с кнопочным.

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

$lavka

Цитата: Rem від 20 Лютого 2017, 16:29:03
Машина всього 30-ть з чимось пройшла. Я не міняв, попередній власник -- не знаю. В середині було трохи сміття але нальоту пилюки взагалі не помітно. Раніше я міняв брудніші фільтри, робота двигуна при цьому візуально не змінювалася, але то були круглі.
Какого производителя стоял ?
Грязный или чистый снаружи не дает информации о пропускной способности .
10тыс. км и под замену .
Подходит : само собой Заз 1102-1103инж , Лянча Дельта-Дедра , Фиат Уно-Типо .

Андрей

Rem

Наша песня хороша, начинай сначала...
В общем, что получается... я полагал, что проблема провалов при разгоне и дерганий без разгона кроется в одном корне зла. Но, по видимому, причины разные. После замены фильтра разгоняется до больших оборотов без проблем. Непредсказуемые рывки при различных режимах движения остались.

Сергей

Цитата: Rem від 28 Лютого 2017, 11:08:43
Наша песня хороша, начинай сначала...
Непредсказуемые рывки при различных режимах движения остались.
Похоже на пропуски зажигания...

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Валерий

глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы