Какие подрулевые переключатели поставить?

Автор USSRMoto, 20 Березня 2017, 13:21:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Чохольчики з Опеля аж просяться! Хоча і так можна зробити як USSRMoto! Тільки от мабуть треба трохи вікна під перемикачі трохи збільшити!

USSRMoto

Совсем забыл. Вообщем поставил калиновские переключатели. Ну что сказать. Действительно с люксовой панелью, при включении дальнего, рычаг упирается в торпеду, третяя скорость дворника аж под самым небом и тоже конкретно упирается в торпеду (иногда надо просто ее впихевать и слава карбюраторным богам, что люксовая торпеда такая "эластичная", что позволяет иногда рычагу там остатся), а регима типа чуть дергнул - дворник раз сработал просто нет. Ну вообщем мягче, гламурней, но что б продуктивней, то нет.

Володимир

Та ті заокруглені ричаги взагалі не вписуються  в прямокутну панель і руль.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Сергей

Ясно, что всё так, только трошки не так. Говорят с Нивы подходят.

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Max 55

Да обычные родные ставить, и не любить мозги  :-D

YUKON

Калинівські (Шнівівські) гарні переключалкі. Але щоб їх поставити треба трохи заморочитись і все буде супер. На рахунок круглих ричагів...вони вже є с Калини 2 ы квадратні. А от як раз для такої людини як Володя...мона заморочитись з дистанційним керуванням магнітоли прям з ричага керування двірником і конфігурація ручки вже квадратна. Нууу, то як кажуть кожному своє. Знав би я, що є такі підрульві коли мені схотілось ставити Калинівські...то я реально заморочився б їх встановити. Зараз в мене і так Калина, а пульт ДК є свій рідний Альпіновський! На Славуті JVC тож був свій пульт. А підрульві все одно заміню ,при вже другому виході з ладу переключалкі поворотів.
А ось вам про всяк випадок і статейка про заморочку з підрульвими від Калини 2, там є і їхні фото - https://www.drive2.ru/c/1940039/

SWarlock

А зачем дистанционный пульт на магнитолу? В авто магнитолу и так легко достать, не отвлекаясь от дороги. А за пределами авто... Однажды, за последних 12 лет, использовал пульт и то, больше для того. чтобы попонтоваться ;) А в гараже собрал магнитолку на основе автомагнитолы, динамиков и БП от старого компьютера. Там пульт нужен: сидишь в "яме", ремонтируешь. И тут громкость меняется или песня не нравится или позвонили (а по блютузу подключен к магнитоле телефон), то пульт полезен. :)
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

YUKON

Ну тобі може і не треба, а я користуюсь ним постійно, і на Славці користувався. Зараз впрешся локтем в підлокотник...і шукаєш любимі трекі на магнітолці. Зручно і комфортно. А зручність і комфорт запорука безпеки керування.

Володимир

А я взагалі за кермом музику не слухаю бо на мізки давить, тільки на стоячій машині.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion