Ксенон 35 и 50

Автор Сергей Перепелица, 28 Березня 2017, 07:25:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Сергей Перепелица

Вот задумался взять себе ксенон, теперь думаю, стоит ли раскошелиться и купить ксенон на 50 или вполне достаточно 35 и голову не морочить?

YUKON

Цитата: Сергей Перепелица від 28 Березня 2017, 07:25:31
Вот задумался взять себе ксенон, теперь думаю, стоит ли раскошелиться и купить ксенон на 50 или вполне достаточно 35 и голову не морочить?
Пісня стара, ксенон треба ставити в лінзи. Без них у колег по дорозі виникає непереборне бажання зробити тобі пакость, з-за того що ти будеш їх сліпити! Думаю ти зрозумієш і зробиш відповідні висновки! Краще купи норм галогенки!

Max 55

Цитата: YUKON від 28 Березня 2017, 09:55:04
Пісня стара, ксенон треба ставити в лінзи. Без них у колег по дорозі виникає непереборне бажання зробити тобі пакость, з-за того що ти будеш їх сліпити! Думаю ти зрозумієш і зробиш відповідні висновки! Краще купи норм галогенки!
Та не говори, у нас в городе понацепляют такого нелинзованного ксенона, что потом глаза вылазят
Вчера вечером матиз навстречу едет и так слепит падла  :wacko:

YUKON

Цитата: Max 55 від 28 Березня 2017, 10:03:00
Цитата: YUKON від 28 Березня 2017, 09:55:04
Та не говори, у нас в городе понацепляют такого нелинзованного ксенона, что потом глаза вылазят
Вчера вечером матиз навстречу едет и так слепит падла  :wacko:
Я на цих вихідних їхав на зустріч "такому" мудакові! 2114 - ксенон в головних фарах і в туманах! Ну хоч бери да цеглиною в нього кидай! Тупо сліпить! В місті бачив того водія, піонер - років 23-25! Попросив, щоб хоча би не вкл. туманів! А взагалі...горбатого...

Игорь

Ну у меня работает корректор и линзованные таврофары стоят правильные от Димы http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=60042&page=2, пост 590 - это мои.
Королевский синий. 1,2Sі.2008г.

YUKON

Ну дик так і треба - молодець! І я в свій час робив лінзи! І коректор працював!