Новая администрация форума!

Автор YDoron, 28 Червня 2017, 20:54:33

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Цитата: ВКБ від 03 Листопада 2020, 15:21:161. Якщо вже баните за щось та таки рубанули не глядя, то банте в темі де був спір а не на весь флрум. От треба срочно в гаражі по іншій темі спитати чи відповісти, а дзюзьки.
1. На те воно й покарання обмеженням, щоби дисципліна була. Поки авто в роботі - усіма силами стримуйте себе від конфліктів. Не наполягайте на тому, у чому не впевнені, не тисніть на людей, не припускайтесь граматичних помилок - і буде Вам щастя. Врешті решт ми тут для того, щоби допомагати один одному, а не чубитись.

Цитата: ВКБ від 03 Листопада 2020, 15:21:162. Зробіть якийсь суд форума онлайн , призначте суддів 5..6, і більшісттю і обгрунтуванням прийиайте рішення. А то не в гу морі бац...і моральну шкоду людині ніщащо з особистих мотивів. Кворум суддів сніме наказ з одного модератора чи адміна, який може помилятись і гарячканутиб. Це пропозиція.
2. Пропозиція слушна і я обома руками "за". Судді - це модератори. Нас тут троє залишилось, але найчастіше тут буваю лише я. Тому ось так усе сумно та майже одноосібно...

Що стосується особистих мотивів, то признаюсь, що вороги мені лише переконані скотиняки та ідейні сепаратюги. А до Вас, ВКБ, особисто я більше прихильний, ніж неприхильний (втім, я до всіх такий). І не так давно Ви мені добряче допомогли, вказавши на дохлий датчик тиску мастила. Добро я пам'ятаю. І якщо вже я накладаю на Вас стягнення, то це був не настрій, а внутрішнє переконання та Правила, щось на кшталт основ винесення рішення суддями згідно ЦПК.

Форум - це таке місце, де сходяться різні люди, які мають ускладнення на кшталт втоми та розладів здоров'я. Тому краще врахувати це і не йти на конфлікт. А якщо вже почався конфлікт, то модератори мусить встановити позиції учасників конфлікту та тимчасово блокувати найслабшу позицію. При цьому враховується попередня історія облікового запису. Наприклад, якщо обліковий запис постійно конфліктує з усіма або висловлюється грубо, то кожного разу міра покарання зростатиме. До 2020 року тут були два дуже конфліктні облікові записи, то вони довоювались до того, що отримували по 3 (три!) місяці бану одразу. Хтось з них навіть повторно одразу після розбану. До речі, коли їх випиляли з форуму, тут настав відносний спокій. Вони були цікаві та класні речі розповідали, але коли почалась між ними війна на "він або я", то це затьмарило усю їхню користь для форуму. Довелось випиляти їх назавжди за їхнім проханням...

...Дефіцит тут з суддями-модераторами. Я був би дуже задоволений, якби з'явилось ще кілька таких самих активних модераторів, як я.

ВКБ

 Ось, з дружиною їду. Тілько що  став. До дому 13км. Лопнув бачек томола, десь з низу..ось прям зараз. Це добре що я знаю. От треба консультація, якого банити повністтю? Фото скину. Лужу правда не сфотав бо відїхав. Кажись бачек по шву знизу..гафно. от і кажу банте тему фулігану
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Toris

Будете чуйним до проблем форуму - форум буде чуйний до Вас по любові. (Правильно так: "інші люди також мають проблеми і власну думку", "я можу помилятись непомітно для себе", "є правила форуму")

Кладете болтяру на вимоги форуму - форум буде з Вами по Правилах без любові. (Так неправильно: "я найрозумніший і правила мої")

Так справедливо.

...А для невідкладної допомоги має бути не форум, а "дзвінок другу". :drinks:

YDoron

Цитата: Володимир від 03 Листопада 2020, 15:16:49
Користувачі жаліються що не можуть зареєструватись на форумі, на листи адмін не відповідає, можна якось поправити.

Спасибо, постараюсь отвечать на сообщения чаще.
Регистрация новых пользователей на форуме специально временно закрыта.
Если кого-то очень нужно зарегистрировать, пишите в личку, зерегистрирую.