Глохнет Славута

Автор Svprokill, 01 Вересня 2017, 08:53:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Svprokill

Здравствуйте ,вчера вечером работала нормально,ночью завожу ,и через секунд 30глохнет,если даю газ сразу глохнет,в чем может быть проблема?инжектор ,пробег 11 000

Жулик

Цитата: Svprokill від 01 Вересня 2017, 08:53:49
Здравствуйте ,вчера вечером работала нормально,ночью завожу ,и через секунд 30глохнет,если даю газ сразу глохнет,в чем может быть проблема?инжектор ,пробег 11 000
Чек горит?

Svprokill

вроде бы не горит ,точно не помню ,а может быть такое из за отсуствие бензина?

Svprokill

EvgenS

Svprokill

та нет ,два дня назад ,но бенз должен быть еще в баке .
ща пойду еще залью проверю )

Sergik32

11000км пробігу, то це нова машина. Заливай бензин, повинна завестись. Але якщо каністра на приборці не горить то він там значить є.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Aryan

нема бензину - "згорить" бензонасос. Дуже дорого їздити з пустим баком!

Алексчук

Цитата: Sergik32 від 01 Вересня 2017, 14:48:48
11000км пробігу, то це нова машина. Заливай бензин, повинна завестись. Але якщо каністра на приборці не горить то він там значить є.
Или сгорела лампа на приборке.

Сергей

Цитата: Svprokill від 01 Вересня 2017, 14:11:51
вроде бы не горит ,точно не помню ,а может быть такое из за отсуствие бензина?

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Sergik32

ну як там машина, бо вже не дочекаюсь, що було причиною, бо моя якось на днях також заглохла, в баку правда сухо було
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Svprokill

Цитата: Sergik32 від 01 Вересня 2017, 22:53:16
ну як там машина, бо вже не дочекаюсь, що було причиною, бо моя якось на днях також заглохла, в баку правда сухо було
бенз закончился ,проехал 35км на 4.5л (

Svprokill

Цитата: Sergik32 від 01 Вересня 2017, 22:53:16
прошлой осенью тоже самое было , зимой не ездил , летом в среднем 50км -5 литров по городу.

YUKON

Хлопче, інжекторне авто дуже не любить пустого баку. Відповідно залий літрів 20 і не опускай рівень в баку нижче 10 літрів. Бензонасос коштує 750 і вище гривень. Доречі при цьому рекомендую перечитати інструкцію до авто. Там написано примірно теж саме, що написав тобі я.
При низькому рівні палива насос всмоктує сміття яке точно є в баку, яке може пройти до форсунок та забити їх. Так що не грайся.

Sergik32

візуально, для заспокоєння душі, коли стрілка в баку показує більше половини бака - це релаксьон повний, а це 20 і вище літрів. Тримай цю мітку і все буде дібрє.