поліровка автомобіля

Автор Тарас, 22 Травня 2009, 23:04:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тарас

маючи славуту темно-зеленого кольору стикнувся з такою неприємністю:
тільки помию мафинку а тут зразу пилюки припаде - і її дуже видно і машина здається страшно брудною.

в руки попала вот така штука

оскільки грошей за неї платити нетреба було рішив попользоватись,
перед поліровкою вимив машину з шампунем того ж самого Доктора Вакса.

Оскільки часу немав то частину машини полірнув одного дня а частину друго дня.
На фотках нижче видно різницю як пилюка сідає на поліровану фарбу і без поліровки

машина одну ніч і один день простояла на стоянці
фото неполірованого бампера

фото полірованої кришки багажніка

інші фото

По фотках видно - до полірованої фарби пилюка менше чіпляється.

А також поліровка відновлює фарбу(кажуть продавці які продають такі поліровки), затирає дрібні подряпини, надає блиску, полегшує миття автомобіля(ну це для тих хто миє сам, так як я).

Рекомендую.
Хто зробить таку штуку - 100% не пошкодує за витрачені гроші, час, і руки болять після того як пару горин пополіруєш машину :)
Маємо те, що маємо

Kritik

Я хочу!
Дайте 2!
Завтра куплю собі таку полірофку!

Тепер по темі:
1. Скільки коштує такий балончик?
2. Скільки його треба для поліровки всієї машини?
3. Чим полірував? якою матерією?
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Тарас

цей - попередній для видалення царапин,
а є ше кінцевий під колір автомобіля(лежить в мене в багажніку, завтра зроблю фотки, і + приспосіблення на дрельку шоб вручну немахатись)

Відповіді на питання
1. в районі 50 грн.
2. цієї баночки хватить на 3-4 славути.
3. стара порвана футболка :)

P.S. ззаді баночки інструкція,
єдине шо хочу добавити(зі свого досвіду) - ні в якому разі неможна цю поліроль в рідкому стані наносити на гуму і пластмасу(роз\'їдає і впитується) а після того як підсохне вже не шкодить.
Маємо те, що маємо

Женя

я такой же полиролью обрабатывал машинку... ну точнее из той же серии... только не против царапин, а для металлика какая-то... полировал мягкой тканью... тряпочки в упаковке под названием ФреккенБок кажется.... мягкая ткань, похоже на байковую... полироль дает толк... пыль меньше липнет, легче машина отмывается, да и просто поярче выглядит )

Kritik

В мене тоже металік.
Але думаю шо куплю цю шо від царапин.
Ато за 5 років їх вже не мало....

Тарас

ага і ше один +
після поліровки 50% плям від смоли пропало( ну напевно ті шо свіжі були).
Маємо те, що маємо

Kritik

nimets
треба було їх ше до поліровки змити !

Тарас

в мене ті плями незамітні бо форба темна,
тільки під час полірування то всьо бачив.
Маємо те, що маємо

Александр

в мене на красной тоже видно всю пыль очень сильно, думал и себе прикупить чё то из этой серии, молодец nimets харашо что написал что к чему

Kritik а тебе зачем такое, у меня вторая серая её можно месяцами немыть и нескажеш по ней что сней что то нетак. Или всё же нада? :P
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Kritik

S@NEK
Свою можеш хоть рік не мити.... :P
А я не хочу шоп на моїй мега машині з мега апвесом і діцками було болото і царапинки :d

LonelyWolf

На серых не так видны микроцарапины. А вот на красных,синих,зеленых (короче,на темных) - просто отлично

Женя

а я когда полировать начинал заметил что есть куча царапин которые такой воск не закроет... и большинство царапин были устранены веществом под названием АНТИЦАРАПИН... ОЧЕНЬ хорошая штука... убирает царапины на ура... в идеале конечно бы всю машину полирнуть им, чтоб убрать все эти радиальные царапины от мытья машины тряпками ) но понадобится наверное не один тюбик )

Александр

Kritik з чим там твоя мега машино, з цицьками? :d под стулом,
вылез, а царапины, на твоей \"мега\"машинке это откудова :D, может от той самой наждачки?? ;)
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Kritik

я ше купив реставраційний олівець...
такшо великі царапини можна буде замалювати і тоді полірнути....
Але в нас тільки шо такий лощ почався шо то капєц... і на завтра передають тоже на ціий день дощ.... такшо поліровка пока переноситься .......

Kritik

S@NEK
звідки на моїй машині цицьки?

до речі Тавро-сіськи це коли на таврії викидають проставки з-під передніх стойок, і опори роьлять вм\"ятини на капоті..... бо капот в таврії нижчий і вони до нього дістають.....

Цитувати виділенеа царапины, на твоей \"мега\"машинке это откудова , может от той самой наждачки??
А царапини від сумочок, замочків, гудзичків і т.д.....
цуко дефке.....