Провали в роботі

Автор Tatko OLAF, 12 Грудня 2017, 15:36:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Tatko OLAF

Спробую виявити дану гіпотезу щодо переливання....тоді всьому вина електроклапан подачі газу :facepalm:

Григорий

Якщо  клапан газу не буде перекривати газ то при заглушеній машині буде стояти запах газу, він буде виходити незалежно від запалювання.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Григорий

Газ буде проходити через канал холостого ходу і його буде достатньо щоб біля авто був запах.

Григорий

Salek у мене стоіть 2 покоління і починаючи з устаноки ГБО та обслуговування я робив своіми руками так що про це я знаю добре.

Григорий

Salek  це редуктор 1 покоління і там немає каналу ХХ, на 2 поколінні є канал ХХ  який іде в охід діафрагми, тому там і кнопка включення газ-бензин стоїть електронна з перекриттям газу при включеному запалюванні якщо не йдуть імпульси з катушки запалювання. В ньог написано 2 покоління.

Григорий

Salek Я тебе розумію а тепер знайди в розрізі редуктор Томассето ат 07, можливо ти щось зрозумієш.

Григорий

Якщо ти уважно читав тему то там підняли питання про перепуск газу при закритому єл.клапані, я дав відповідь кудою може йти газ коли не держить єл.клапан і тепер якщо говориш що знаєш Томасетто то для чого були зайві питання кудою йде канал ХХ. Що ти хотів мені доказати?

Григорий

Тут писалося про випадок коли елктролапан не держить газ і двигун працює на газу і на бензині. От я і написав кудою може проходити газ коли не держить клапан.

Жулик

Цитата: Григорий від 13 Лютого 2018, 19:10:47
Тут писалося про випадок коли елктролапан не держить газ і двигун працює на газу і на бензині. От я і написав кудою може проходити газ коли не держить клапан.
А незя балон накуй закрутить? И попробывать вообще без газа.

Tatko OLAF

Цитата: Жулик від 14 Лютого 2018, 07:51:59
Цитата: Григорий від 13 Лютого 2018, 19:10:47
А незя балон накуй закрутить? И попробывать вообще без газа.

Якщо я буду кататись на бензині з закритим газовим балоном то фіг його зна коли я знову випасу цю проблему...проблема то непостійна і вона то є то нема...не машина а містика. На відео вдалось впіймати раз цю каналію. Скік всі радять то наймовірніший варіант то це перезбагачення суміші...мож я перемикаюсь з бензину на газ по дибільному?

Vitaliy.

Цитата: Tatko OLAF від 14 Лютого 2018, 08:22:57
.мож я перемикаюсь з бензину на газ по дибільному?
А с этого момента поподробнее.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Tatko OLAF

Кнопка...3 положення...пермикаюсь на ходу на 2 або 3 передачі з газу на бензин за 100 метрів до місця стоянки. Їду на газі...кнопку на долі секунди в центральне положення...потім крайнє праве (бензин)...двигун підхватує і працює вже на бензині. А з бензину на газ-стою..в центральному положенні кнопка...виробляю весь бензин ловлю момент коли обороти майже просіли і потім кнопка в крайнє ліве положення (газ). Проблема при перемиканні з газу на бензин...потім можна піймати глюк...з бензину на газ такі глюки не спостережуються

Vitaliy.

Похоже всё правильно переключаешся. А ты вот что попробуй- когда на бензине такая ерунда начнётся, сними большой патрубок, который идёт от редуктора к карбюратору. Даже если клапан немного травит газ, но при снятии патрубка на работающем на хх моторе, по работе мотора это будет видно.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Tatko OLAF

Хоча тік осинило що писав Жулік-почались глюки...перекриваю подачу газа з балона і вуаля...от я баран :facepalm:

Сволочь

Цитата: Tatko OLAF від 14 Лютого 2018, 10:54:07
Хоча тік осинило що писав Жулік-почались глюки...перекриваю подачу газа з балона і вуаля...от я баран :facepalm:
Так я был прав? В бензин добавляется газ?
Теперь осталось начать перебирать редуктор.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец