ЗИМА 2017-2018

Автор Игорь, 17 Січня 2018, 14:00:44

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

раз ти їхав на вєліку то ти не був ще пяний, так, слєгонца по шофе, а от коли вже тебе вєлік додому веде от тоді ти пішохід і вже залежний від допомоги вєліка.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Toris

Я з горба їхав десь 50 км/год, розібрало мене вже під час руху. І ще й як назло, на перехресті ГАЙці стояли. :-D Довелось напереріз проїжджати перехрестя і драпати. На щастя, я їх не зацікавив і трафік був невеликий. Вижив і втік. Але хай йому грець, тій п'янці!

Краще бути завжди тверезим.

Алексчук

Цитата: Sergik32 від 13 Березня 2018, 16:44:40
раз ти їхав на вєліку то ти не був ще пяний, так, слєгонца по шофе, а от коли вже тебе вєлік додому веде от тоді ти пішохід і вже залежний від допомоги вєліка.

То був автопилот :), то був не вин.

Toris

Цитата: Алексчук від 13 Березня 2018, 16:51:48То був автопилот :), то був не вин.
Без алегорій - реально їхав на автопілоті, кожні 10-20 метрів приходив до тями і не розумів, "як я тут опинився".
Це було реально страшно, бо навіть тоді я розумів, що в моменти, які не пам'ятаю, свідомість не працювала, тобто тіло летіло без тями на автопілоті. :(

Не їздіть, хлопці, п'яними чи втомленими.

Алекс

А ще страшно їздити тверезому посеред ..Toris,зараз я не езжу пьяный только потому шо мне трезвому страшно среди идиотов .Ты скажешь -шо это 'наши' идиоты  }-) ..не-а,бяда континентальна ..
Ну и -дорого ..прошли времена-остались мгновенья .Время скоростей под 200 это много хужее  пацанов  'ещё за пывом' на 2106,2141 и прочих Волгах
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Vitaliy.

Позволю уточнить, тема то о погоде  ;)
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Алексчук

Цитата: Vitaliy. від 13 Березня 2018, 18:49:57
Позволю уточнить, тема то о погоде  ;)
А шо оно погоде мешает? :)

Ветер так и прет с Сибири через Каспий, но подхватывает с собой и теплый воздух.

https://earth.nullschool.net/ru/#current/wind/surface/level/orthographic=-325.95,48.15,1355/loc=35.120,8.236

Алекс

А шо там Эль-Ниньо  и прочии  Гольфстримы ?ведь именно они -печки Европы
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Toris

Вчора ввечері і всю ніч крапав дощ. Сьогодні вранці за бортом -4°C. Збирався їхати на шопінг, але, оцінивши льодову консервацію Славутика, прийняв рішення добиратись альтернативними способами: Славутик покритий шаром льоду з снігом товщиною до 1 см. Ручки обмерзли, зовсім ніяк не рухаються. Скло також заховане під цим льодовим панцирем.

Ввечері, оцінивши прогноз на тиждень, вирішив усе ж таки розконсервувати Славутика, бо далі буде лише холодніше і вджобувати навколо холодної залізяки доведеться більше. Відімкнув багажник, але кнопка не нажимається. Замкнув. Трохи оббив лід на ручках, акуратно відкрив обидві ліві двері. Поклав спинку і вліз-таки до багажника за реманентом для чищення снігу.

За пів-години відшкрябав трохи дах і за допомогою півторашки теплої води трохи відмочив бокові та лобове скло і дзеркальця. На заднє скло води не вистачило. Двірник і капот примерзли добротно, не віддерти. Вирішив трохи завестись і попробувати, чи примерзли колеса до асфальту? :) Погрівся. Залишками води облив двірник і таки підняв його.

Приймаю рішення зробити ритуальне коло навколо кварталу на першій-другій передачах. Так і зробив.

Поки повернувся на стоянку, ОР нагрілась до +60°C. Дочистив лобове скло та бокові. Розконсервував капот і решітку забору повітря. Розконсервував двірник. Вигріб лід навколо решітки під капотом. Заднє скло вдалось вичистити навпроти нагрівних елементів і вище.

На все про все пішло 2 години. Завтра має бути легше. :) Реманент забрав з собою, на випадок, якщо знову будуть проблеми з потраплянням мене до салону.

P.S. Нефіговий такий березень. :facepalm:

Алексчук

Цитата: Toris від 17 Березня 2018, 21:53:44
Вчора ввечері і всю ніч крапав дощ. Сьогодні вранці за бортом -4°C. Збирався їхати на шопінг, але, оцінивши льодову консервацію Славутика, прийняв рішення добиратись альтернативними способами: Славутик покритий шаром льоду з снігом товщиною до 1 см. Ручки обмерзли, зовсім ніяк не рухаються. Скло також заховане під цим льодовим панцирем.

Ввечері, оцінивши прогноз на тиждень, вирішив усе ж таки розконсервувати Славутика, бо далі буде лише холодніше і вджобувати навколо холодної залізяки доведеться більше. Відімкнув багажник, але кнопка не нажимається. Замкнув. Трохи оббив лід на ручках, акуратно відкрив обидві ліві двері. Поклав спинку і вліз-таки до багажника за реманентом для чищення снігу.

За пів-години відшкрябав трохи дах і за допомогою півторашки теплої води трохи відмочив бокові та лобове скло і дзеркальця. На заднє скло води не вистачило. Двірник і капот примерзли добротно, не віддерти. Вирішив трохи завестись і попробувати, чи примерзли колеса до асфальту? :) Погрівся. Залишками води облив двірник і таки підняв його.

Приймаю рішення зробити ритуальне коло навколо кварталу на першій-другій передачах. Так і зробив.

Поки повернувся на стоянку, ОР нагрілась до +60°C. Дочистив лобове скло та бокові. Розконсервував капот і решітку забору повітря. Розконсервував двірник. Вигріб лід навколо решітки під капотом. Заднє скло вдалось вичистити навпроти нагрівних елементів і вище.

На все про все пішло 2 години. Завтра має бути легше. :) Реманент забрав з собою, на випадок, якщо знову будуть проблеми з потраплянням мене до салону.

P.S. Нефіговий такий березень. :facepalm:
Вообще в природе, вернее в магазине есть размораживатель, попшикал и смахнул тряпкой.

Toris

Цитата: Алексчук від 17 Березня 2018, 22:04:19Вообще в природе, вернее в магазине есть размораживатель, попшикал и смахнул тряпкой.
Некошерно. Х.з., що там за хімія...

Sergik32

у нас краще, вчора наніч було -1 після моросящого дощику, а на ранок 20-25 см снігу. пару годин з лопатою і біля гаража і підїзду розчищено. ось така мені сьогідня була подарунка на мої 40 годкоф, зато і зігрівсА і розімявсА
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Vitaliy.

Сержик, мои поздравления.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Алексчук

Цитата: Sergik32 від 17 Березня 2018, 22:50:56
у нас краще, вчора наніч було -1 після моросящого дощику, а на ранок 20-25 см снігу. пару годин з лопатою і біля гаража і підїзду розчищено. ось така мені сьогідня була подарунка на мої 40 годкоф, зато і зігрівсА і розімявсА

В 40 жизнь только начинается, начинаешь жить для себя, вернее познавать прелести жизни :).

Sergik32

данке шон коллєги, життя продовжується, шкода тіко що оті б..яді біля руля не дають жити, одне бажання, щоб вони всі ушли як сніг, через тиждень і навсіХда