Після заміни стартера не заводиться

Автор Андрій, 19 Січня 2018, 13:35:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Андрій

Та просто в усіх все так легко, все так просто, але толком ніфіга не виходить вирішити.
Тікі з мене дурачка робити виходить
А якщо нагрузочна вилка покаже при запуску наднизьку напругу, а виявиться що у стартера короткозамкнутий виток в обмотці якоря і під час пуску, коли протиелектрорушійна сила відсутня, іде майже пряме КЗ, але короткочасне, а я батарею поміняю?
То треба просто ставити інший акумулятор і пробувати. І буде все видно. А не нагрузочну вилку
_
якби ще була б така можливість це все робити. вихідних немає, вся робота напівнічна..

[img]http://s

ZaVa

Андрію, трохи теорії.
http://www.sxemotehnika.ru/zhurnal/nagruzochnaia-vilka-dlia-akkumuliatora.html

А ось - для людини з відповідною освітою - можна й самому перевірить . . .

Головне ЩО ?????

ТАК !!!!!   -    БАЖАННЯ.
;)
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

ZaVa

Для початку - виключи ( исключи ) аккумулятор. Для цього і треба нагрузочна вилка.
Виходячи з того, що покаже вилка - можна грішить на АКБ ( або його засульфатованість, або недозаряд від генератора ).
Потім - маси і контакти.
А вже потім стартер - або п"ятаки, або втулки ( що більше всього ), або замикання як ти пишеш -
Цитувати виділенеа виявиться що у стартера короткозамкнутий виток в обмотці якоря і під час пуску, коли протиелектрорушійна сила відсутня, іде майже пряме КЗ, але короткочасне

Toris

Цитата: Андрій від 29 Січня 2018, 15:04:51якби ще була б така можливість це все робити. вихідних немає, вся робота напівнічна..
Як я Вас розумію! В мене аналогічно, шаманити можу лише натемно (після роботи) і на морозі, бо немає гаража. Тому натхненно роздупляюсь тут, а все, що не маю можливості зробити самотужки на вихідних, замовляю майстру і він робить за відповідну оплату.

Цитата: Андрій від 29 Січня 2018, 15:04:51А якщо нагрузочна вилка покаже при запуску наднизьку напругу, а виявиться що у стартера короткозамкнутий виток в обмотці якоря і під час пуску, коли протиелектрорушійна сила відсутня, іде майже пряме КЗ, але короткочасне, а я батарею поміняю?
То треба просто ставити інший акумулятор і пробувати. І буде все видно. А не нагрузочну вилку
Тоді вже краще багатоканальний осцилограф. Цифровий. Апаратний. ;) Не ображайтесь, жартую. Часом впадаю у перфекціонізм і не можу розпочати, бо знаю явно більше, ніж можу дати ради. Тоді збираюсь духом і шукаю спеца, щоби або зробив, або негайно роблю сам після того, як спец дасть скеровуючого "копняка під сраку" і ще не пройшов ефект.

Vitaliy.

Некоторым людям хочется помочь, а некоторым нет. Интересно, почему?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

ZaVa

Деяким людям подобається колупати все підряд не аналізуючи причини і наслідки.. .

Vitaliy.

Цитата: ZaVa від 29 Січня 2018, 19:41:59
Деяким людям подобається колупати все підряд не аналізуючи причини і наслідки.. .
Прошу пробачення, а подробнiше?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх