Новое на форуме: список активных тем

Автор YDoron, 12 Лютого 2018, 17:19:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YDoron

Цитата: Karp від 24 Липня 2020, 14:44:25
Сделайте на главной странице объявление о опасности чтения постов пользователя ВКБ .
https://slavuta-club.info/forum/index.php?action=profile;u=10316

Не сделаю. каждый пользователь волен писать что угодно в плане опасности. Всё по правилам форума.
Если Вы считаете, что ктото написал не правильно - ответьте на неправильное сообщение, и вежливо(!) укажите на это.

Читайте правила форума:
Цитувати виділене1.2 - всі повідомлення відображають думку їх авторів і можуть не збігатися з вашою думкою та адміністрації порталу;

YDoron

Цитата: ВКБ від 24 Липня 2020, 15:00:01алежність стане більше часу

я против выкидывания ВКБ с форума, хороший а ктивный участник. Только бы ещё бортовик завёл  ;)

Karp

Цитата: YDoron від 24 Липня 2020, 18:38:26я против выкидывания ВКБ с форума, хороший а ктивный участник. Только бы ещё бортовик завёл
Да рыба гниёт с головы!!! https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=17138.msg542558#msg542558
Вы бы хоть для приличия,попробовали бы прочитать с десяток сообщений столь почитаемого вами форумчанина.

Володимир

Цитата: Karp від 24 Липня 2020, 19:55:23
Цитата: YDoron від 24 Липня 2020, 18:38:26я против выкидывания ВКБ с форума, хороший а ктивный участник. Только бы ещё бортовик завёл
Да рыба гниёт с головы!!! https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=17138.msg542558#msg542558
Вы бы хоть для приличия,попробовали бы прочитать с десяток сообщений столь почитаемого вами форумчанина.

Не подобається його писанина, забань для себе і не розводь срач на форумі.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Karp

Цитата: Володимир від 24 Липня 2020, 20:31:38
Да понятно что вам нравится такой же как вы балабол,не отвечающий за свои слова.

Toris

Трохи стану на сторону Карпа.

ВКБ при всьому його позитиві збільшив процент флуду та нечитабельного тексту, що в цілому знижує цінність форуму, як джерела інформації для страждущих. Наприклад, позавчора ввечері він дописався до вторинної обмотки комутатора: https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=17176.msg543717#msg543717   Це відносно безпечна інформація, але наступного разу ВКБ може щось таке написати, що погорілець предасть анафемі і форум, і нас усіх тут. Його підпис про гіфно та огірок свідчить саме про такий вектор безвідповідальності.

Моя подвійна позиція стосовно ВКБ така:
1. Позиція людини: ВКБ мені симпатичний, тому я проти викидання його з форуму.
2. Позиція модератора/судді: інформація форуму має бути максимально корисною та максимально читабельною - тому я принципово налаштований застосовувати форумні пенітенціарні заходи у вигляді штрафів, банів та подяк ВКБ задля зменшення безглуздих наборів символів у загальній базі форуму.

Володимир

Цитата: Karp від 24 Липня 2020, 20:37:03
Цитата: Володимир від 24 Липня 2020, 20:31:38
Да понятно что вам нравится такой же как вы балабол,не отвечающий за свои слова.

Не буду опускатись до твого рівня, але наберусь наглості і запитаю, чого ти тут зареєструвався на форумі, тільки що перечитав твої повідомлення, то зі 100 повідомлень тільки одна відповідь по технічному питанню по таврії, всі решта політика срач і провокативні пости.

Прошу модераторів звернути на це увагу.

Karp

Цитата: Володимир від 25 Липня 2020, 08:34:35Не буду опускатись до твого рівня
На брудершафт мы с вами не пили.И да вам мой уровень не доступен.

Цитата: Володимир від 25 Липня 2020, 08:34:35але наберусь наглості і запитаю
Чтоб такие как вы меньше врали(мягко говоря).
https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=2988.msg543191#msg543191
https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=2988.msg543280#msg543280
Цитата: Володимир від 25 Липня 2020, 08:34:35провокативні пости.
Что правда глаза колит?(хотя это вряд ли!Логика мышления вам не доступна.)

Цитата: Володимир від 25 Липня 2020, 08:34:35Прошу модераторів звернути на це увагу.
У админа даже авто нет. И что?!

Kudrik

Цитата: Володимир від 25 Липня 2020, 08:34:35... всі решта політика срач і провокативні пости....
Я тоже увидел это , с первых дней своей регистрации. Поэтому сразу и занес его в черный список. И никаких проблем....

Karp

Цитата: Kudrik від 25 Липня 2020, 10:19:41
Цитата: Володимир від 25 Липня 2020, 08:34:35... всі решта політика срач і провокативні пости....
Я тоже увидел это , с первых дней своей регистрации. Поэтому сразу и занес его в черный список. И никаких проблем....
Любите сладкую ложь.

Володимир

Зробив аналогічно, в тих "данецких" ніяк манія величі не може пройти.

Karp

Цитата: Володимир від 25 Липня 2020, 20:08:22
Spoiler
[close]
"данецких"
Очередная ничем не подтверждённая ложь!!!
Цитата: Володимир від 25 Липня 2020, 20:08:22ніяк манія величі не може пройти
Не интерпретируйте свои болячки на окружающих.

igo61

Ви нас будите учить хорошим манерам, вскривать наши язвы и ровнять наши мОзги?  :clap:
:ok: , тогда запасаемся попкорном и семечками. Поэхали.  ;)
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

ВКБ

Модератор- суддя , як це ви допустили таке порушення прав, вирубили мене на добу і без мене і права захиститись , надати відповідь, полоскали мене ...ай яяя, це що спячого бити.
До сих пір висить отой лозунг повісити мене на реї!? Як це!? Смакуєте чи що!? Зато мої підтераєте! Витріть негайно!
Не подрбається мій допис? То моде самі що хочете допишите? І аватарку яку сподабається ..вам? Це що за тоталітаризм ....триндєц!

А Вам недавноз'явившийся Карп скажу, що це те саме, що підійти до афроамериканця який наприклад заікається і не подобається зовні і спитати: ти чого чорний і косий та заікаєшся а? Ей ..а давайте його сфоткаємо і розвішаємо скрізь що він не такий якийсь як ми. Це кар особистий мотив називається ! Фактично напад на немайнові права!
Якби ти засвітив свої персональні данні і вказав мої на форумі - я залюбки вислухав Вашу пропозицію в суді. От впевнений  було б...не я..нічого особистого... нічого небезпечного...я не це мав на увазі. )) Юридично ви мене засулили без суду за особичтим мотивом і дескредитували.
Відповідаю в еквіваленті на що маю право за Конституцією- а давайте Карпа почіпимо там де він пропонував ВКБ почіпити з мотиву , що оіпе тексти не про авто.

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

igo61

Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?