Связь с администрацией
Всім привіт!Вирішив завести свій бортовий журнал, бо вже четвертий місяць катаюсь, скоро пам'ять закінчиться і почну забувати, як воно було. А це мій перший автомобіль, тому старанно все занотую для майбутніх мемуарів.Відчуваю, що буду тут більше теревенити, ніж власне протоколювати події. Але так навіть цікавіше.В цьому повідомленні не буде ніякої технічної інформації. Далі буду викладати в хронологічному порядку важливі події та фото від процесу експлуатації, оглядів, ТО та ремонтів.
то ти ще і пілот міжнародного класу, чи ти тіко вчишся на онного?
а тако якщо не секрет, кіко се дядько Торіс має років, що він уже втомився від реалій сьогодення і його сутність і буття починають конфліктувати
Ручник - це хоч якесь резервне гальмо на випадок відказу основної системи. Через місяць після початку моєї водійської кар'єри саме ручником я зупиняв свого Славутика після того, як зачепив бампер Лендкрузера.
Цитата: Toris от 12 Апрель 2018, 20:36:08Ручник - це хоч якесь резервне гальмо на випадок відказу основної системи. Через місяць після початку моєї водійської кар'єри саме ручником я зупиняв свого Славутика після того, як зачепив бампер Лендкрузера.Шо то дядько вы ....... обманываете.
Автор Ann_Rioval about 10 years ago в Карбюратор, Системы зажигания « 1 2 »
Автор Максим about 6 years ago в Курилка « 1 2 3 ... 51 »
Автор Володимир about 7 years ago в Курилка « 1 2 3 ... 149 »
Автор Андрей about 11 years ago в Общий форум « 1 2 3 ... 304 »
Автор panzer1989 about 1 month ago в Бортовой журнал « 1 2 »