Славутко люксове карбюраторне 1.2L

Автор Toris, 28 Лютого 2018, 11:32:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

От показились усі тим блакитним світлом... Що за мода? :facepalm: Блакитний спектр засвічує атмосферну вологу, що зменшує дистанцію чіткого огляду.
Я навпаки шукаю жовтуватий спектр, щоби максимально зменшити той туманець:
Галогенная лампа Zollex All weather H4 12V 60/55W 61024 (1 шт.)
Галогенная лампа Osram AllSeason Super H4 12V 64193ALS-FS (1 шт.)
Галогенная лампа Philips ColorVision Yellow H4 12V 12342CVPYS2 (2шт.)
Автолампы PIAA SOLAR YELLOW ☀ 2500K - желтый свет H11 2шт.

У Франції колись усі фари було виключно з жовтою оптикою.
Світлодіоди розглядяю також виключно Warm White ("теплий білий"), якщо звернули увагу.

Як про мене, спектр електрозварки та блакитно-фіолетові пародії слід заборонити на законодавчому рівні.

-------------------------------------------------------------

Щойно завершили з батьком покриття сарайчика рубероїдом. Ура! :clap:
Пішло 7 рулонів по 10м, кілька відер праймеру, кілька відер бітумної мастики, невідомо скільки пропану з балону на 50л, кілька літрів бензину на поїздки, паяльні лампи та очистки.

Я прокачав skill роботи з бітумними мастиками та skill робіт з пропановим пальником. Тепер можу ходити по заробітках, тільки пропанову установку треба прикупити.

Паяльна лампа - ацтой. Пропан зі шлангом - вєщ! Коли в перший день попрацював чотирма паяльними лампами, то потім два дні мав крепатуру по всенькому тілу. Найкращою виявилась саморобна паяльна лумпа з труби та із закачкою за допомогою зовнішьного насосу - а вона така важелезна, що весь капЕць. Наприсідався, нарачкувався, намахався лампами на витягнутих руках. Який там спортзал і штанги! Дитячий лепет! Потім два дні не знав як вранці злізти з ліжка. Шо старий дідовод... :facepalm:

Тепер я розумію, чому працювати треба виключно з прогрітим рубероїдом: він гарячий розпливається і розтягується по усіх рельєфах, щільно залипаючи на мастиці без повітряних пухирів.

Зараз я сповнений рішучості робити в славутці рубероїдну віброізоляцію дна залишками матеріалів. Точніше, мене вже не лякає така процедура. Мене чомусь пре реактивний гул пальника, сморід бітуму, вихлопу та запах бензину. Подобається відмивати тіло від бітумних плям, готувати роботу та збирати речі після роботи. Щось у цьому містичне є. Мабуть воно мені так тому, що основна моя робота - ганяти віртуальні байти: ніби  досяг результату, отримав респект і гроші - а помацати результат руками неможливо.

Ну, добре, увіковічив тут свої подвиги. Пора змивати бітумний чад та йти до центру, там "чесні" кандидати на "слугу народу" привезли чергових музик. Вчора якась сцикля щось там сопливе попсувала, а сьогоднішні пацани нефіговий такий рок лабають, треба глянути, що за команда. Чую, що правильно остограмились, бо чітко та жвавенько лабають, гарно, з душою і в ноти попадають. Мене аж забирає. Вах! Я теж гітарист з headless-гітарою! Все, біжу.

Усім добра!




Володимир

Колега на роботі купив такі, то світять не пучком як мої, а горизонтальною полосою, тільки лампочки поміняв.

LA HY-008B/Y
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Ivan1988

Цитувати виділенеПозавчора у батька був ішемічний напад
Цитувати виділенеЩойно завершили з батьком покриття сарайчика рубероїдом. Ура! :clap:
Поберіг би батька

Цитувати виділенеНу, добре, увіковічив тут свої подвиги. Пора змивати бітумний чад та йти до центру, там "чесні" кандидати на "слугу народу" привезли чергових музик. Вчора якась сцикля щось там сопливе попсувала, а сьогоднішні пацани нефіговий такий рок лабають, треба глянути, що за команда. Чую, що правильно остограмились, бо чітко та жвавенько лабають, гарно, з душою і в ноти попадають. Мене аж забирає. Вах! Я теж гітарист з headless-гітарою!

Фигасе! Это что Toris на электрогитарке наваливает? Я удивлен... Нравится такая музыка

Sergik32

отакі і в мене, тіко білі, лампочка має жовтизну, то вони дають полосу але не далеко, а якщо на них дивишся то сліплять, зимою класно

а от рубероід то дурне, купив пару листків бляхи, навіть заборного профілю, накрив і забувся
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Toris

Цитата: Ivan1988 від 19 Липня 2019, 23:22:00Поберіг би батька
Він все одно знайде пригоду на свою голову. Минулого року поїхав до закинутого колгоспного садка, на висоті понад 3м втратив свідомість і гепнувся з яблуні. За кілька годин опритомнів і зателефонував, щоби я приїхав, допоміг йому встати, сісти на велосипед і доїхати разом до дому. "Не можу", каже, "встати; ноги працюють". :facepalm: Ми його там з таксі та УАЗиком "швидкої" хвилин 40 шукали. Перелом 5-ти ребер зліва та зміщення ключиці, вона так і приросла на новому місці. В першу добу його так знеболювальними нашпигували, що він вночі з крапельницею на стійці до туалету ходив. Медперсонал аж приходив дивитись на тарзана-панфіловця. Наступної доби, правда, вже не був такий геройський. Це через 7 місяців після інсульту. Неслухняний та впертий, відчуває себе на 20-25 років - і хай усі хоч всеруться, але буде по-його. Dum spiro - ad astra, - це про нього. Але мене якось уже трохи слухається, після того, як витягував його з інфаркту та інсульту. Сьогодні посадив на стільчик, дав пальник і він потроху кочегарив мені рубероїд та виконував різні дрібні роботи. Мав правильне заняття та був під наглядом. Тиск у пенсіонера в нормі, тож можна трохи попрацювати на свіжому повітрі. Я так зрозумів, що без руху батько швидко здеградує і організм швидше помре. А в помірній праці кров працює і організм почувається краще.

Цитата: Ivan1988 від 19 Липня 2019, 23:22:00Фигасе! Это что Toris на электрогитарке наваливает? Я удивлен... Нравится такая музыка
То я хвалився гітарою, у мене така ж. І Торіс вміє лише так, як на нижньому відео. А блюзовий стиль... Ради блюзу я й купив таку гітару. Прикупив їй новенькі звукачі DiMarzio Bluesbucker та DiMarzio Air Norton, щоби звучала правильно в легкому перегрузі. Всього вклав у проект "Гітара+" понад 700 доларів (внутрішня електрика, спеціальна сумка, роботи майстра, комбік, гітарний процесор, шкіряний ремінь MSS3-TAN, кабелі, струни, розхідники), а потім притух. Доводити інструмент виявилось цікавіше, ніж займатись щодня. По молодості лабав в основному Розенбаума хитрими манерами, мене в інституті правильний єврей підсадив на нього. А років кілька тому почув у Білорусі прославлення в легкому блюзі у виконанні професійного гітариста - і загорівся так, що капЕць. :yahoo: Мабуть, час від часу треба підкачуватись правильною живою музикою, щоби "свіж вода" вливалась і щось спонукало рости.

Toris

Цитата: Sergik32 від 19 Липня 2019, 23:24:39а от рубероід то дурне, купив пару листків бляхи, навіть заборного профілю, накрив і забувся
Там горіхи ростуть і дітлахи гасають по сарайчиках, збираючи їх. Або граються, поки хтось не пожене їх звідти. Профілю буде триндець наступного ж дня. Та й кріпити його до похилого нерівного бетону якось треба. А посипку рубероїда думаю ще пофарбувати якою правильною фарбою, щоби ультрафіолет відбивала. Зараз усяка хімія в магазинах є, не то шо колись.

Цитата: Володимир від 19 Липня 2019, 22:59:55Колега на роботі купив такі, то світять не пучком як мої, а горизонтальною полосою, тільки лампочки поміняв.

LA HY-008B/Y
Spoiler
[close]
Мауть, куплю собі такі і присобачу в тонелях, поки не розроджусь чимось пристойнішим.

Серёга

Я тут спёр картинку и разрисовал. У нас ездит 2 славуты с светодиодными балками, у одной очень большая смотрится как то не очень но наверно светит прилично, а у другой маленькая смотрится симпатично даже.
У меня чего то не загружаются картинки((((

http://prntscr.com/ohn641 с маленькой, смотрится очень красиво даже, как светит незнаю, с включенной неразу не видел

http://prntscr.com/ohn6pm с большой, как светит тоже неразу не видел.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Toris

Поставив щойно жовті лампи в повороти фар та прозорі плафони фарних поворотів - так вони контрастують з пожовтілим пластиком фар. Зрада! :facepalm: Тепер треба грунт та матовий хром для пластику, щоби пофарбувати ті фари всередині... Може хтось порадити правильні грунт,  хром-фарбу та відповідальний магазин?

-----------------------------------------------------------

Цитата: Серёга від 20 Липня 2019, 12:46:11У нас ездит 2 славуты с светодиодными балками, у одной очень большая смотрится как то не очень но наверно светит прилично, а у другой маленькая смотрится симпатично даже.
Я перелопатив, мабуть, уже всі українські автомагазини в інтернеті - усі балки працюють виключно як дальнє світло. "Найгостріші" лінзи для світлодіодів, які знаходив, мають діаграму пучка найменше 10° по 50% потужності світла - а це зовсім не 3-5° з чіткою верхнею межею. Тому пічаль. Режим дального світла "Славути" мене цілком влаштовує. Мені би ближній організувати такий, щоби нікого не сліпити і все бачити...

Цитата: Серёга від 20 Липня 2019, 12:46:11У меня чего то не загружаются картинки((((
А Ви їх зберегли у форматі .png. Зберігайте у .jpg - і будуть завантажуватись, якщо не надто здоровенні.

Серёга

Цитата: Toris від 21 Липня 2019, 14:33:08
Поставив щойно жовті лампи в повороти фар та прозорі плафони фарних поворотів - так вони контрастують з пожовтілим пластиком фар. Зрада! :facepalm: Тепер треба грунт та матовий хром для пластику, щоби пофарбувати ті фари всередині... Може хтось порадити правильні грунт,  хром-фарбу та відповідальний магазин?

Я заклеил отражатель, нулёвкой почухал стенки и потом красил с пульвилизатора, предварительно смешав краску с лаком. Ну я себе хотел черные да и краска такая была. Красил без грунтовки.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Toris

Теж думав про чорну поверхню у фарах, щоби не сліпити зустрічних. Але під мій незрозумілий зелено-синій колір чорне буде виглядати занадто похмуро. Тож поки що хочу матовий хром, без "дзеркала", щоби з поворотними плафонами гармонійно виглядало.

До речі, а що за ПТФ Ви у бампер врізали? Як їх звати і чи не сліплять зустрічних?
https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=12188.msg526096#msg526096

UPD: Знайшов, ВАЗ 2110: https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=12188.msg455182#msg455182
І про регулювання: https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=12188.msg455216#msg455216
Хороша штука бортовик. :)

Серёга

Цитата: Toris від 21 Липня 2019, 22:04:02
Теж думав про чорну поверхню у фарах, щоби не сліпити зустрічних. Але під мій незрозумілий зелено-синій колір чорне буде виглядати занадто похмуро. Тож поки що хочу матовий хром, без "дзеркала", щоби з поворотними плафонами гармонійно виглядало.

До речі, а що за ПТФ Ви у бампер врізали? Як їх звати і чи не сліплять зустрічних?
https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=12188.msg526096#msg526096

Доп фары с ВАЗ 2110-15. Щас бы точно не врезал так, иногда они меня раздражают. Там ксенон, ещё никто не моргал. В процессе установки чтоб луч светил не вверх а вниз, пришлось их развернуть вверх ногами.
Вообще есть мысль снять их, но тогда придётся чем то закрывать дыры или новый бампер с покраской. Без них света катастрофически не хватает.




Тут ещё всё зависит дальнего света или ближнего стоят доп. фары, у меня раньше стояли овальные дальнего света в бампере снизу в решетке, так там стояли обычные 55w лампочки и каждый мне моргал чтоб я их выключил. Я недолго с ними поездил снял.


Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Toris

Вже нагуглив, що найкращі - з м. Кіржач. Ніби нічого так фари:


_Oleksandr_

Цитата: Toris від 21 Липня 2019, 14:33:08Поставив щойно жовті лампи в повороти фар
Где покупали, если не секрет? :) Пытался найти - все желтые только под BAU15 цоколь, под BA15 - ничего

Toris

Цитата: _Aleksandr_ від 22 Липня 2019, 13:09:16Где покупали, если не секрет? :) Пытался найти - все желтые только под BAU15 цоколь, под BA15 - ничего
Та забіг вчора до звичайного магазинчику на базарі, запитую: "Є?".
Продавець (таврославутовод у минулому) каже: "Є."
Я кажу: "Давай."
Так слово за словом - і накупляв жменьку ламп, мовілів з лицарем у латах та кліпс на карти та обшивку - всього аж на 310грн. Це я так після голосування згадав про життя на Марсі. :facepalm: :-D

Якісь галімуваті ті нонеймові лампи по 10грн, попередні ніби краще світили під сонцем у помаранчевих плафонах.
Правильно було би приготувати такі лампи з лютеранських осрамчиків самому, макнути в православний цапон-лак та висушити.

Toris

Складаю перелік необхідних робіт та хочулок, складаю частини до ящика - готую Славутика до Олександра 1968. :mitsu:

Проблеми:

1. Відмовляли лампи заднього ходу. Самостійно відновились.
2. Не працює повторювач стопів на ляді.
3. Не працює омивач скла. Перемикач, реле або проводка.
4. Не працює програмний режим двірників. Замінити реле (додається).
5. Галімий прикурювач (не надійной контакт з "євро"-трансміттером). Встановити новий «євро» (додається) або зашаманити наявний.
6. Не працює проводка ПТФ («земля» біля радіатора).
7. Подихають клеми акумулятора. Замінити.
8. Взимку виє ракетою двигун пічки. Замінити (додається).
9. Навести порядок під торпедо та в запобіжниках.

Хочулки:

1. Підключити мій новенький відеореєстратор Gazer F735g.
2. Купити і встановити задній парктронік.
3. Продублювати повороти і задні вогні світлодіодами по максимуму. Аерозоль з "хромом" додається.
4. Підібрати і встановити правильні ПТФ ближнього світла (з чіткою верхнею межею) під бампер.
5. Перевірити або зашаманити генератора з електронікою, щоби нормально жили при додаткових споживачах.
6. Прокласти нормальні шини до динаміків.

Думки на перспективу:
1. Протитуманки галогенні нормальні Wesem HP2.10947 запиляти і правильно підключити.
2. Додаткові галогенні фари ближнє/дальнє Wesem RE.25677 нормально поставити і підключити.
3. Всяке-різне. Склопід'йомники електричні. Додаткову фару заднього ходу Wesem HM1.07329.Можливо, камеру заднього ходу.

На місці допишемо уточнені необхідності та викреслимо непрофільні пункти.