Прошу поради новому власнику Славути

Автор сєрьоня, 12 Квітня 2018, 00:47:01

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

сєрьоня

Всім добра!
Недавно придбав собі Славуту 1999 року.
На ходу і в принципі питань до авто не має. Я не механік і руки в мене до техніки не лежать. Я по суті добросовісний користувач авто.

Тема така: прошу порадити мені СТО у м. Києві або в передмісті, на якому знаються на таких авто (заз, славута тощо).
Щоб я міг приїхати, показати авто, мені провели повну діагностику і я міг в них усунути всі недоліки, щоб спокійно користуватись своїм Славіком.

Дуже дякую. Буду вдячний за будь-яку корисну інфу!

Валерий

Це можна зробити на любому сто чи навіть в гаражах.за наяаності прямих рук у майстрів.ти з якого району Києва..побробую порадити де ближче.
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Toris

Цитата: сєрьоня від 12 Квітня 2018, 00:47:01мені провели повну діагностику і я міг в них усунути всі недоліки
Добра діагностика місцями потребує розкручування/розбирання, тому діагностика плавно переходить в ремонт, тим більш, якщо крутіння гайок у Вас не викликає натхнення. :) В мене зчеплення здохло, вже другий тиждень йде, як я пішохід. Так тепер треба розбирати пів-машини, щоби зняти щось там і подивитись всередині, що саме здохло. Чекаю майстра, поки звільниться, розбере, поставить діагноз, замінить деталь і збере назад. ;)

YUKON

Цитата: Toris від 12 Квітня 2018, 08:07:59
В мене зчеплення здохло, вже другий тиждень йде, як я пішохід. Так тепер треба розбирати пів-машини, щоби зняти щось там і подивитись всередині, що саме здохло. Чекаю майстра, поки звільниться, розбере, поставить діагноз, замінить деталь і збере назад. ;)
Заміна щеплення в ТавроСлавуті без підйомника, на ямі, в нашого спеца по ТавроСлавках півтори години з перекуром, за умови, що все в порядку з маховиком і всі бовтикі повикручуються як треба.

Сволочь

"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

сєрьоня

Цитата: Валерий від 12 Квітня 2018, 06:27:38
Це можна зробити на любому сто чи навіть в гаражах.за наяаності прямих рук у майстрів.ти з якого району Києва..побробую порадити де ближче.
Та от я прогнався по гаражах і деяких сто, та поки що наяаності прямих рук у майстрів не помітив. Кожен по своєму розповідає та не викликає довіри. Хотілося б провірених людей!
Дякую

Валерий

глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы