Львівські зустрічі

Автор Александр, 02 Червня 2009, 21:55:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Роман

Так всетаки, якого числа і о котрій годині???? Хтось знає?

Ромео

Я взагалі нічого не знаю! :(

LonelyWolf

Хлопці, ви на Ромео не наїжджайте! Бо я знаю,що таке бути органайзером! Це бути відповідальним за все! Якщо щось не так - ти сцуко, винен! В когось щось не вийшло - \"ти сцуко,винен!\" Будьмо терпіливішими! Хай Вам буде!Хтось хоче щось критичне сказати - уявіть (або будьте)органайзером - а ми оцінемо(соррі за українську)!

Андрій

може й і я десь там \"нарисуюсь\". Час покаже, але в планах є поїздка до Львова.

4izmen

Знач так всім поясняю всьо :)
Назгул приїжджає пів сьомої ранку на вокзал з/д, ще не придумав як це все організувати і зробити, але десь 80% що я його зустріну, далі тре придумати час і точку збору, думаю годинка 11-та, десь около центру, або на нашій стандартній точці (на Науковій біля ВАМу) ну а далі вже буде культурно-некультурна програма)))) Окей, беру на себе збір усіх, тобто організацію лише зустрічі, щоб приїхало якомога більше народу, щоб було весело.
  Куди піти, це вже питання інтересів, хто чого хоче. При обдзвонюванні всіх бажаючих буду питати що хто прагне побачити чи зробити.
Оскільки гулянка намічається на 2 дні, походу так, то і в неділю буде продовження, тому якщо комусь не виходить в суботу, то радо зустрінемо і в неділю)) :D

Присутність своїх (Львівських) типу обов\'язкова, тому Ромео на тебе чекаєм полюбому!! муш бути, а то ще до тебе приїдемо і в багажник завантажимо))) :d

Є ще така штука: я в суботу ввечері з 21.00 і десь до 04.00 буду брати участь в нічному автоквесті, тому трошка часу без мене проведете, звиняйте уж, ну але ці вихідні я вже забронював для славутоклубівців полюбому, тому від мене ви вже не відмажетеся)) :P :D

Ельмастер приганяй, давно вже хотів з тобою зустрітися познайомитися :kissing: :d

КАЙушка, ти теж, з тобою як завжди буде весело, тому і тебе чекаємо.

Юра, ну як не виходить в суботу, то давай в неділю, теж хойосо))) будем чекати тебе з твоїм хорошим пивком :whistling:

Крітік, ти там як?? Шо скажеш?

Саньок, ти теж відгукнися..

І до Андрюхи подзвонити тре буде, мож ще Семпер прийде нарешті, ще мож найду наших))) принаймні постараюся :)
Don\'t vorry - be happy

Kritik

я в суботу до обіду працюю
а в неділю на ніч на 23 на роботу....

якшо вдасться якось вирватися і получиться приїхати, я вам обов\"язково повідомлю :)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Ромео

Народ, вы можете написать чётко дату и время???
LonelyWolf приветствую тебя во Львовской ветке, приезжай, ты мне обещал! :)

Юрій

Цитата: 4izmenЗнач так всім поясняю всьо :)
Назгул приїжджає пів сьомої ранку на вокзал з/д, ще не придумав як це все організувати і зробити, але десь 80% що я його зустріну, далі тре придумати час і точку збору, думаю годинка 11-та, десь около центру, або на нашій стандартній точці (на Науковій біля ВАМу) ну а далі вже буде культурно-некультурна програма)))) Окей, беру на себе збір усіх, тобто організацію лише зустрічі, щоб приїхало якомога більше народу, щоб було весело.
  Куди піти, це вже питання інтересів, хто чого хоче. При обдзвонюванні всіх бажаючих буду питати що хто прагне побачити чи зробити.
Оскільки гулянка намічається на 2 дні, походу так, то і в неділю буде продовження, тому якщо комусь не виходить в суботу, то радо зустрінемо і в неділю)) :D

Присутність своїх (Львівських) типу обов\'язкова, тому Ромео на тебе чекаєм полюбому!! муш бути, а то ще до тебе приїдемо і в багажник завантажимо))) :d

Є ще така штука: я в суботу ввечері з 21.00 і десь до 04.00 буду брати участь в нічному автоквесті, тому трошка часу без мене проведете, звиняйте уж, ну але ці вихідні я вже забронював для славутоклубівців полюбому, тому від мене ви вже не відмажетеся)) :P :D

Ельмастер приганяй, давно вже хотів з тобою зустрітися познайомитися :kissing: :d

КАЙушка, ти теж, з тобою як завжди буде весело, тому і тебе чекаємо.

Юра, ну як не виходить в суботу, то давай в неділю, теж хойосо))) будем чекати тебе з твоїм хорошим пивком :whistling:

Крітік, ти там як?? Шо скажеш?

Саньок, ти теж відгукнися..

І до Андрюхи подзвонити тре буде, мож ще Семпер прийде нарешті, ще мож найду наших))) принаймні постараюся :)

Ще, ніби, ZoZo хотів приїхати.

Де ти, ZoZo?

4izmen

Оу, точно, ще ЯщЯщ зі своїм Арчі хочуть приїхати, але незнати чи на ці вихідні, проте надіюся що будуть, з ними теж ще зідзвонюся.

Ромео, це все буде відбуватися 9-го в суботу і 10-го в неділю, жовтня, тобто на цих вихідних.

Мої телефони нагадую: 0973963280;    0937293929 дзвоніть для того щоб поговорити, домовитися, дізнатися нюанси))) :D
Don\'t vorry - be happy

ZoZo

Я тут я з вами!. По темі - дуже не великі можливості шоб приїхати - тому обіцяти поки нічого не можу. Буду шось знати десь в пт ввечері. Можливо приїду з товаришами га їх транспорті, може будемо на двох возах, ше не знаю ніц. А шо входить в культ програму? Хоч приблизно.
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

Міша

Замутіть глобальний пробег таврів по львову ))))
Один из бешених псов.

Kritik

як скажеш
ти з кентом точно будеш робити \"пробег\"
за машинами?

Павло

Міша, боюся ми будемо мати пробіг по «пітейним завєдєніям», а не просто по Львову. :)

Ромео

Соррі народ, але я не зможу прийняти участі у цьому дійстві, роботи в селі надто багато!  Так, що якось без мене...
Бажаю всім приємного відпочинку!

Kritik

хороші господарі вже всо зробили ;)