Львівські зустрічі

Автор Александр, 02 Червня 2009, 21:55:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ромео

Та їдьте де хочете, що я бороню......
В мене немає зайвих грошей на бензин, щоб на шашлик пертись в Кам. Подільськ

Kritik

тоді чому ти пишеш шо в нас нема клубу, якшо сам ігноруєш зустрічі?

треба починати з себе...
а не робити когось винним..
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Ромео

Цитата: Kritikтоді чому ти пишеш шо в нас нема клубу, якшо сам ігноруєш зустрічі?
Дякуватиме Богу, я вже маю трохи років за пличима і сім\'ю, і вітер в голові вівітрівся, щоб ось так з дуру перти світ за очі \"попити пивка з клубом\"
Цитата: Kritikтреба починати з себе...
так я ж і висловлюю свою точку зору і нікому її не нав\'язую. А про збори потрібно домовлятися за місяць а не за 2 дні!
Цитата: Kritikа не робити когось винним..
так я нікого винним і не роблю, називайтеся хоч Супер Клубом!
PS. Приїхав якось на зустріч Тавроводів у Львові, всі вже старші люди. Згадка Славута-Клубу у них викликало тільки посмішку на обличчях. На останніх зборах тавроводів нарахував 30 машин. Мова не велася як то поїхати і побухати а люди домовлялися про допомогу в гаражі, чого у нас ніколи не чув!

Юрій

Я думаю в КП їхати, щоб подивитися на місцеві краєвиди і т.п.
Побухати можу вдома.

З.І. На здибанці в Львові ми теж не бухали!
Облазили все,що змогли, пообідали. Дехто випив пива. Але, більшість була машинами.

З.З.І. В Кіровограді теж п\"янки, як такої не було. Крім мене. Мірялись \"піськами\", дивились що в кого і як.

ZoZo

Будете збиратися на день міста в КП - пишіть звоніть, особливо КАЙ (як друг) і Крітік, як модер, но в якого є зі мною звязок. Ну і писати в таврооргію. До речі, в нас нині має бути збіговисько. Половина славутаклубу, половина тавроклубу.
З.І. то КАЙ - не позвониш - почну до Наталки приставати. то Крітік - впаяю бан))))
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

Петя

Цитата: ZoZoБудете збиратися на день міста в КП - пишіть звоніть, особливо КАЙ (як друг) і Крітік, як модер, но в якого є зі мною звязок. Ну і писати в таврооргію. До речі, в нас нині має бути збіговисько. Половина славутаклубу, половина тавроклубу.
З.І. то КАЙ - не позвониш - почну до Наталки приставати. то Крітік - впаяю бан))))
де буде зустр1ч :)

Kritik

славуто клуб уже не торт....

хз чи буде зустріч взагалі
але я б постарався поїхати....
бажаючих бачу більше нема...

4izmen

Стоп, коли зустріч думаєте організувати?, бо шось я не вловив часу...
зараз можливості не маю, але хз, я завжди хочу десь з одноклубниками стикуватися, тіки не завжди маю можливість, а в КП навіть ще не був взагалі..
Don\'t vorry - be happy

Kritik

вот бачиш
такий момент!
я за КП!)

на день міста КП
хто за пишемо тут
подивимося скільки народу назбирається

Юрій

4izmen

Don\'t vorry - be happy

Юрій

Цитата: Kritik
Цитувати виділенеЩо: День міста Кам\'янець-Подільський 2011.
Дата проведення: 29 травня 2011

На день міста у Кам\'янці-Подільському традиційно відбувається безліч грандіозних подій і заходів. Традицією вже став святковий парад вулицями міста. Також організовуються безліч виставок, конкурсів, змагань, для туристів огранізовуються ігри та забави. Декілька днів поспіль звучать вуличні концерти.

Особливого шарму набуває центральна міська ратуша і символ Кам\'янця - стара фортеця. На її внутрішньому подвір\'ї та околицях з\'являються жителі XVII - XVIII ст., мужні лицарі і прекрасні панянки.
  День міста - це прекрасна нагода відвідати  Кам\'янець-Подільський та отримати масу задоволень та незабутніх вражень.

чому б ні?  :)

я думаю Юра Бахус хоть і пересів на трошки іншу машину, але з Славуто мотором, але прийняти нас не відмовиться!
мене кам\"янець ПРЕ!

там ше й вроді мають бути середньовічні бої, і мають повітряні кулі літати, має бути дуже круто

Пропоную їхати через Тернопіль, тут здибатися і продовжувати далі разом.  :)

ZoZo

І так бажаючі:
1. Крітік
2. Чізмен
3. Юрій
4. 3030
5. Кай
6. Піт-Буль
Дата - 29-05
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

Петя

прошу сильно непинати :o  а К П знаходиться в Хмельницьк1й обл. :|

Юрій