подскажите,что с коробкой передач?

Автор Антон, 04 Червня 2009, 22:21:04

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Під шестернею першої передачі не працює ігольчатий підшипник, якщо це славута. Як верогідність, вовлікає за собою обертання вторинного валу. І варіант 2 - при положення нейтралі КПП , синхронізатор першої  (може і 2 чи вище навіть) притиснений до конусу блоку шестерні, тобтотнеправильно виставлена куліса і вовлікає вторинний в рух. Скоріше 2-ге.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Ромео

Цитата: Romaken від 27 Березня 2021, 12:52:08Помітив такий нюанс, зранку на холодну, коли заведу мотор і відпускаю зчеплення машина їде на нейтралці деякий час...
Деякий час, це скільки, метр-два? Який пробіг машини (КПП)?
Масло давно мінялось? Як варіант залити рідкіше масло 75w-90..
ВКБ ти нафіга в такі дебрі поліз? )) Починати треба с простішого ))
Думаю із заміною масла проблема зникне...

Kudrik

Цитата: Romaken від 27 Березня 2021, 12:52:08відпускаю зчеплення машина їде на нейтралці деякий час...
Когда появилась эта проблема?. Т.е. работала ли КПП нормально, на холоде при вас?
И что делали, или меняли в авто, после чего появилась эта проблема.

Очень похоже на нигрол в КПП. 

ВКБ

Третє саме простіше дійсно, маргарин в кпп. Але його ефект саме розкручування вторинний вал саме через ігольчатого підшипника ступицю або через близько розташований синхрон і мабуть першої передачі та маргарину між деталями і завлєкають одна одну густиною.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Romaken

Отакої і не думав, що це може бути через масло....
А я якраз надумав масло міняти в КПП, бо коли міняв зчеплення, майстер сказав, що масло недобре, мутне

Цитата: Ромео від 27 Березня 2021, 16:17:34Деякий час, це скільки, метр-два? Який пробіг машини (КПП)?
Пробіг авто 105 ткм., А масло міняв десь 25 тис назад, залив за порадою знайомого манол, а тепер маю сумніви, щодо його оригінальності... :(
А їде поки не прогріється, на рівній ділянці до 10 метрів може проїхати.
Як тільки трохи прогріється, то такого немає, авто стоїть на місці

Ок, дякую за варіанти.....заміню масло і ще відпишуся :thank_you:

Володимир

Цитата: Romaken від 28 Березня 2021, 01:59:35
Отакої і не думав, що це може бути через масло....
А я якраз надумав масло міняти в КПП, бо коли міняв зчеплення, майстер сказав, що масло недобре, мутне

Цитата: Ромео від 27 Березня 2021, 16:17:34Деякий час, це скільки, метр-два? Який пробіг машини (КПП)?
Пробіг авто 105 ткм., А масло міняв десь 25 тис назад, залив за порадою знайомого манол, а тепер маю сумніви, щодо його оригінальності... :(
А їде поки не прогріється, на рівній ділянці до 10 метрів може проїхати.
Як тільки трохи прогріється, то такого немає, авто стоїть на місці

Ок, дякую за варіанти.....заміню масло і ще відпишуся :thank_you:
В мене також манол, але моє рідке 75В-85.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion