Пічка

Автор Kovalyk, 04 Листопада 2018, 08:04:23

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kovalyk

Допоможіть в, здається, простій ситуації! Вмикаю вентилятор - іде тепле повітря, їду з вимкненим - іде холодне. Перемикач збоку пічки -внизу, патрубок під капотом "маслав" - "бульки" повинні вийти.... Що ще? :wallbash:

Sergik32

кран пічки працює гарно? відкривається повністю?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Kovalyk

Якби не відкривався, то яке тепло "гнав" вентилятор?  Коли їду без вентилятора - холодне повітря, включаю вентилятор - тепле. Пічка відкрита "на повну". Я її не чіпаю... :wacko:

Сволочь

В каком положении заслонка "зима- лето"?
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Sergik32

ну раз дує трошки теплом то значить зима. а холодне дме з віконних дифузорів чи з низу на ноги, коли не включений венилятор?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Kovalyk

Цитата: Kovalyk від 04 Листопада 2018, 08:04:23
..... Вмикаю вентилятор - іде тепле повітря, їду з вимкненим - іде холодне. Перемикач збоку пічки - "внизу", патрубок під капотом "маслав" - "бульки" повинні вийти....
На ноги не дує - закрито. Повітря надходить тільки з "торпедних" дефлекторів.  :(

Sergik32

ну от все і вияснили, коли не включений вентилятор і закрита дуйка на ноги то тиску повітря ззовні не вистачає щоб прогналося через радіатор пічки і піднялося аж до скла, а ще плюс до всього, там не герметичне прилягання шторок от і вся фігня, холодне зразу з вулиці через щілини йде в салон

Kovalyk

Цитата: Sergik32 від 06 Листопада 2018, 23:44:27
ну от все і вияснили....
Вибачте, нічого не зрозумів. А раніше, як проходило? В мене нижній дефлектор постійно закритий. Я не в захваті, коли гаряче в ноги. Навпаки, це по логіці повинно підвищити потік теплого повітря в відкриті торпедні дефлектори. І там "нормально дме" от тільки нетеплим! І, коли включаю "вітряк"(в процесі руху!) я б не сказав, що потік посилився аж надто (я включив min швидкість!) а тепле повітря відразу пішло в салон! Сьогодні прийшло в голову  :rolleyes: що тут може вся причина в заслонці "зима-літо"? Я маю на увазі - не факт, що при правильному положенні ручки, заслонка зайняла правильне положення? Хоча рукою відчуваю, що ніби перемикається... :wacko:

Игорь

Цитата: Kovalyk від 07 Листопада 2018, 19:22:25
Цитата: Sergik32 від 06 Листопада 2018, 23:44:27
ну от все і вияснили....
Вибачте, нічого не зрозумів. А раніше, як проходило? В мене нижній дефлектор постійно закритий. Я не в захваті, коли гаряче в ноги. Навпаки, це по логіці повинно підвищити потік теплого повітря в відкриті торпедні дефлектори. І там "нормально дме" от тільки нетеплим! І, коли включаю "вітряк"(в процесі руху!) я б не сказав, що потік посилився аж надто (я включив min швидкість!) а тепле повітря відразу пішло в салон! Сьогодні прийшло в голову  :rolleyes: що тут може вся причина в заслонці "зима-літо"? Я маю на увазі - не факт, що при правильному положенні ручки, заслонка зайняла правильне положення? Хоча рукою відчуваю, що ніби перемикається... :wacko:
Посмотри на заслонку зима-лето. Там есть ось, которая соединяет две тяги. Эта ось могла выскочить с паза и внутри заслонки не открываются, а рукой ты будешь ощущать, что переключается. У меня один раз выскакивала.
Королевский синий. 1,2Sі.2008г.

Kovalyk

О-оо! Дякую! Завтра, якщо вдасться бути в гаражі - подивлюся! А щоб вставити вісь на місце - пічку знімати треба? Як це перевірити? Зараз починаю згадувати: Коли переключав - відчував якусь "розхлябаність" в процесі. Ще раз дякую!  :ok:

Андрій

У мене подібне у товарища було. Але там знизу дує теплим а зверху холодним. Виявилося що сама пічка просто не була прикручена.
Прикручується вона під торпедою ключем на 10. У нього ж гайки були на краю різьби, і пічка зверху не прилягала....
Перевір на всяк випадок

[img]http://s

Игорь

Цитата: Kovalyk від 09 Листопада 2018, 18:37:24
О-оо! Дякую! Завтра, якщо вдасться бути в гаражі - подивлюся! А щоб вставити вісь на місце - пічку знімати треба? Як це перевірити? Зараз починаю згадувати: Коли переключав - відчував якусь "розхлябаність" в процесі. Ще раз дякую!  :ok:
Печку не надо снимать. Совместить отверстиями тяги и вставить ось.
Королевский синий. 1,2Sі.2008г.

Kovalyk

Цитата: Андрій від 09 Листопада 2018, 19:57:06
....Перевір на всяк випадок
Дякую! Обов'язково подивлюся! Правда, машинка у мене вже 16 років і все було ОК, ніби відкрутитися не може, але все буває!

Kovalyk

Цитата: Игорь від 09 Листопада 2018, 22:57:01
Печку не надо снимать. Совместить отверстиями тяги и вставить ось.
ОК. Дякую! Сфотографую...Може комусь і знадобиться! :thank_you: P.S. Сфотографував. Вставити не можу - програма пише про помилку ... Що побачив? Прикріплено до корпуса надійно. Там питань нема. А от про вісь, яка може випасти... Я знайшов там три вісі. Ні одна не випала, але одна легко виймається... Завтра поїду недільним шопінгом займатися - побачу, що помінялося...

Анатолій

Та сама ситуація. При наддуві йде гаряче повітря. Тяги на місці. Кран на повну. Зрештою, якщо кран наполовину, ефект той самий