0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.
Ті ножі специфічні і в основному до м"яса, для хліба треба з тонким лезом.
Цитата: Володимир от 12 Ноябрь 2019, 09:41:14Ті ножі специфічні і в основному до м"яса, для хліба треба з тонким лезом.Володя а Ви ними різвли хліб?ні?так отож,ріжуть норм,а взагалі є трамонтина чисто для хліба https://anklav.ua/product/%d0%bd%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%80-%d0%bd%d0%be%d0%b6%d0%b5%d0%b9-tramontina-tradicional-22271-205-2-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0/
Цитата: gray-black от 12 Ноябрь 2019, 17:56:11Цитата: Володимир от 12 Ноябрь 2019, 09:41:14Ті ножі специфічні і в основному до м"яса, для хліба треба з тонким лезом.Володя а Ви ними різвли хліб?ні?так отож,ріжуть норм,а взагалі є трамонтина чисто для хліба https://anklav.ua/product/%d0%bd%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%80-%d0%bd%d0%be%d0%b6%d0%b5%d0%b9-tramontina-tradicional-22271-205-2-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0/Трамонтіною не різав, але маю вдома ножі і з товстим лезом і з тонким, навіть якщо нагострити під бритву, то різниця є.
Я не м"ясник.
Автор Toris about 1 year ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 46 »
Автор Володимир about 12 years ago в Технический тюнинг « 1 2 3 ... 157 »
Автор Алексей about 8 years ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 8 »
Автор Сергей about 4 months ago в Болталка « 1 2 3 ... 39 »
Автор Skiper about 13 years ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 16 »