Флудильня 2020

Автор Vitaliy., 01 Січня 2020, 20:05:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Toris

Цитата: Sergik32 від 21 Липня 2020, 09:58:29От і цікавлюсь кіко така доброта коштує
В усіх незрозумілих випадках відштовхуюсь від так званого "рівня життя" та нормативного робочого часу.
А саме:
1. Наприклад, ми хочемо рівень життя 1000 доларів на місяць, включаючи відпускні ("брутто", до відрахування податків).
2. Рік має хай 2000 робочих годин за 11 робочих місяців. 2000/11=181 робоча година на 1 робочий місяць.
3. 1000$/181=5,53$/год. Тобто, якщо ми працюємо на себе і хочемо отримувати "брудними" 1000 доларів за місяць, то маємо брати 5,53 долари за годину.
4. Відповідно 8-годинний робочий день має принести 5,53*8=44,24 долари, що при курсі 27 грн/долар становить 1194,50грн.

І тут пофіг, які тарифи на ринку. Важливо, скільки хочеш заробляти і як хочеш ЖИТИ саме ТИ. Якщо ринок не годен платити тобі адекватні гроші - уйо до тепліших земель, хєр на бідних/дурних/жадібних роботодавців.

Sergik32

а так як у мене 259 дол зарплата то тоді все очінь пічально. значить просто почну з останнього, покладу хєр на всіх
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Toris

Спочатку треба полюбити себе і родину так, щоби було жалко працювати за їжу. Або "дійти до ручки".
У мене трохи більші заробітки, але все одно дуже далеко від того, що я написав.

Vitaliy.

Цитата: Sergik32 від 21 Липня 2020, 09:58:29я то добрий фєй
По инерции читал, и вместо слова- фей, показалось другое трёхбуквенное слово, причина многих историй  :-D
Цитата: Sergik32 від 21 Липня 2020, 09:58:29а чужим помагаю
Как в пословице- делай добро, и бросай его в воду. Или другое- ты к человеку с добром, и он к тебе так же. Не всё в жизни измеряется деньгами. Не в них счастье. Не имей сто рублей, а имей сто ... подруг )))))
Цитата: Sergik32 від 21 Липня 2020, 09:58:29кіко така доброта коштує
Цитата: Toris від 21 Липня 2020, 10:38:27якщо ми працюємо на себе і хочемо отримувати "брудними" 1000 доларів за місяць, то маємо брати 5,53 долари за годину.
Да кто ж тебе столько даст? В пословице говорится- много захочеш, нихера не получишь :)
Цитата: Toris від 21 Липня 2020, 10:38:27Важливо, скільки хочеш заробляти
Встречное- сколько может дать заказчик. Если заказчик нищий, или не многоденежный, то делов не будет с таким подходом (то маємо брати 5,53 долари за годину).
Цитата: Toris від 21 Липня 2020, 10:38:27Якщо ринок не годен платити тобі адекватні гроші
Помирай с голоду, или спустись с неба на землю.
Цитата: Toris від 21 Липня 2020, 10:38:27уйо до тепліших земель
Да да, поступать в рабство це так модно зараз  :-D
Цитата: Sergik32 від 21 Липня 2020, 12:25:38а так як у мене 259 дол зарплата
Как говорится, родителей и родину не выбирают. Где родился, там и пригодился. Пусть панЫ сами свои горщики моють  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Sergik32

да, згоден, не в грошах щастя, а в їх кількості. Но то все літрика, головне щоб не було войнушки і було здоров'я пережити оце зелене блядство
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

Цитата: Sergik32 від 23 Липня 2020, 07:45:38
да, згоден, не в грошах щастя, а в їх кількості. Но то все літрика, головне щоб не було войнушки і було здоров'я пережити оце зелене блядство
Зелене блятство як і помаранчеве так і синє - паразитизм на безгребетній громаді...ми такі..по суті.нікакіє. заслужили на кого заслужили.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Андрій

Дарова Мужики)
Порадувало, що надпис теми зміг прочитати. Не на тому, чим лижуть.
Прогрес для форума це добре))
А мене оце спіткала невдача.
Був в нічній зміні, повернувся а там..

Пішов добрий сяомовський dvr...
далі видимо злякали.
Ніхто нічого не чув не бачив. як завжди....

[img]http://s

Андрій

Доречі,
Володимир
Як у Вас справи?

[img]http://s

Володимир

Цитата: Андрій від 24 Липня 2020, 00:06:22
Дарова Мужики)
Порадувало, що надпис теми зміг прочитати. Не на тому, чим лижуть.
Прогрес для форума це добре))
А мене оце спіткала невдача.
Був в нічній зміні, повернувся а там..

Пішов добрий сяомовський dvr...
далі видимо злякали.
Ніхто нічого не чув не бачив. як завжди....
Щось добре в машині не варто залишати, я жінці навіть не дозволяю сумку в салоні залишати, вона може бути і пуста, але якийсь чудик може вибити через це вікно.
Цитата: Андрій від 24 Липня 2020, 00:07:24
Доречі,
Володимир
Як у Вас справи?
Наразі добре.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

У інших 1000 форумчан теж наче норм )))

З салону щось пропало?

Sergik32

у мене так рюкзак забрали, але не вибивали скло а замок колупнули "атвьорткою", обідно, но скло то больніше.

ВКБ

Цитата: Sergik32 від 24 Липня 2020, 10:33:38
у мене так рюкзак забрали, але не вибивали скло а замок колупнули "атвьорткою", обідно, но скло то больніше.
Кричалка була?

Володимир

В наших славутах такі моцні замки, що я здається що комбінації є тільки на номері ключа, а самі ключі всі однакові. Бо ключ від моєї таврії 1993 рв, спокійно підходить до славути.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Цитата: Володимир від 24 Липня 2020, 10:58:21
В наших славутах такі моцні замки, що я здається що комбінації є тільки на номері ключа, а самі ключі всі однакові. Бо ключ від моєї таврії 1993 рв, спокійно підходить до славути.

4 кулачка..з дискрецією.в 4 позиції...4^4 = 256 комбінацій еа 130тис замків

Karp