Флудильня 2020

Автор Vitaliy., 01 Січня 2020, 20:05:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Олександр 1968

Цитата: igo61 від 26 Липня 2020, 08:43:19
:facepalm:  :dunno: Шо, опять?
Вірус клятий мутує,бо вчасно не закрили пику маскою.І дохтури сплять.Тримай Ігоре дистанцію хоча дуже сумніваюсь що до тебе вчепиться

Володимир

Цитата: Vitaliy. від 26 Липня 2020, 10:09:05Шото володимир мае против Донецких?!?
Шото Vitaliy має проти Володимира, що так нагло пише його ім"я з малої букви а Донецьких з великої?  :-D
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YDoron

предлогаю прекратить срачь, ато пойдут всякие штрафы и баны.

KOT

Цитата: Vitaliy. від 26 Липня 2020, 10:11:13
И эти жители умнее нас? И это при том, что у них давно уже нет простых машин без абс, есп, егр и прочей ерунды???

Умелый опытный наш человек может и на жигулях зимой нормально передвигаться, если знать КАК это делать.
А вы когда нибудь ездили на машине с электроникой? мне вот очень не понравилось на лифе, по сравнению со славутой. На славуте ты понимаешь когда у машины плохое сцепление с дорогой. По тормозам, по пробуксовке. На лифе ты это понимаешь по лампочке либо когда уже все 4 колеса идут юзом. Ну может я тоже ездить не умею.

igo61

Цитата: Олександр 1968 від 26 Липня 2020, 11:28:27
Цитата: igo61 від 26 Липня 2020, 08:43:19
:facepalm:  :dunno: Шо, опять?
Тримай Ігоре дистанцію хоча дуже сумніваюсь що до тебе вчепиться
В те питання я вклав зовсім інший сенс, ніж Карп його зрозумів. Ну то таке, мать не дано.
А щодо дистанції, тримай-не тримай, воно всеодно буде ходити цугом і чипляти за п`яти.
Побачимо далі.  :popcorm:  ;)
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Karp

Цитата: igo61 від 26 Липня 2020, 12:40:03В те питання я вклав зовсім інший сенс, ніж Карп його зрозумів. Ну то таке, мать не дано.
А не пробовали изъясняться нормально?Вы же сами требуете это от других.
Цитата: igo61 від 26 Липня 2020, 12:23:33имеют право читать написанное, а не переводить всякую белиберду в цепочку связанных смыслом слов.
Или для вас норма отвечать вопросом на вопрос?
https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=16527.msg543933#msg543933
Вы решили уподобиться ВКБ?

Toris

Цитата: ВКБ від 26 Липня 2020, 11:24:14Рипатись до людей з особистими мотивами хто має практику - це самогубство.
Самогубство - це вірити у те, що правопохоронна система буде виконувати функцію Вашого особистого охоронця. Вам вже і по даху славутки ходили, і кислотою обливали - система запобігла цьому? А могли б і шию зламати. Невже у Вас не працює інстинкт самозбереження чи якась глибока аналітика "карми"? :)

Це я не у зв'язку з інцидентом з Карпом, а взагалі цікавлюсь.

Karp

Цитата: Toris від 26 Липня 2020, 17:08:17Це я не у зв'язку з інцидентом з Карпом
? :dunno:

Karp

Vitaliy.

Цитата: KOT від 26 Липня 2020, 11:59:08А вы когда нибудь ездили на машине с электроникой?
Иногда, редко, пассажиром.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Сволочь

Цитата: YDoron від 26 Липня 2020, 11:52:26
Это что, в "Флудилке" нельзя флудить?
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Олександр 1968

Цитата: Сволочь від 26 Липня 2020, 22:26:44
Цитата: YDoron від 26 Липня 2020, 11:52:26
Это что, в "Флудилке" нельзя флудить?
Мона-мона тутки.Бо тама багато гіфна налипло на вентилятор і рикошетом по темам.А Одмін він один,забігався скрізь зішкрябувати то мо трохи заблудив.

ВКБ

Ми не ідеальні і порочні бо живі. А то буде як в мульту Воллі : роботи порушники..роботи порушники...роботи порушники....
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Цитата: Toris від 26 Липня 2020, 17:08:17
Цитата: ВКБ від 26 Липня 2020, 11:24:14Рипатись до людей з особистими мотивами хто має практику - це самогубство.
Самогубство - це вірити у те, що правопохоронна система буде виконувати функцію Вашого особистого охоронця. Вам вже і по даху славутки ходили, і кислотою обливали - система запобігла цьому? А могли б і шию зламати. Невже у Вас не працює інстинкт самозбереження чи якась глибока аналітика "карми"? :)

Це я не у зв'язку з інцидентом з Карпом, а взагалі цікавлюсь.

То все фулігани невідомі і випадкові. У де кого і горіли, і шини різали, і скло били, і угоняли і розбивали. Україна кримінальна...то що плєвки ловити чи що ?. Питання в іншому, коли відома тобі і ідентифвкуєма особи чвиркає запалтничкою у вічі. Це ж інша ситуація.
А пробити голову і я магє...і хер докажуть. Противажіль ми самі..коли опираємось злочину. І загнутись можна не від кулі на сході..а від інсульту вночі чи короні19. Стереотипи..страхи якісь )) Смішні.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Karp

Цитата: ВКБ від 28 Липня 2020, 10:07:38А брехня то що є таке?
Ви не розрізняєте роздуми і встановоення фактів?
В данном случае всё просто нет глушаков с н/ж.
https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=2988.msg542994#msg542994
https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=2988.msg543278#msg543278

Цитата: ВКБ від 28 Липня 2020, 10:07:38Не " рийтесь в смітнику "
Так зачем бы его делаете из форума.
Цитата: ВКБ від 28 Липня 2020, 10:07:38

Я Вам забороняю втручатись в моє особисте життя і збирати про мене інформацію з ознаками пілготовки до злочину.
:-D :rofl: