Флудильня 2020

Автор Vitaliy., 01 Січня 2020, 20:05:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Karp

Цитата: ВКБ від 28 Липня 2020, 15:38:46Якщо цю троляку не видалять з форуму, я його покидаю. Переживу
:applause:

Цитата: ВКБ від 28 Липня 2020, 15:38:46Троляка, я не знаю звідки це витягнуто
https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=944.msg377447#msg377447
Уже и собственные перлы не опознаёте. :rofl:

Karp

Цитата: ВКБ від 28 Липня 2020, 15:45:33
Цитата: Karp від 24 Липня 2020, 14:44:25
Сделайте на главной странице объявление о опасности чтения постов пользователя ВКБ .
https://slavuta-club.info/forum/index.php?action=profile;u=10316

Чому досі не видалено це приниженнея!? Це я сподіваюсь не мовчазна підтримка тролінга  форумом? Чия це толь-перевдівалочка?
В отличии от вас я не оскорбляю,а контактирую факты.

ВКБ

Цитата: Karp від 28 Липня 2020, 15:51:55
Сделайте на главной странице объявление о опасности чтения постов пользователя ВКБ .

Чому досі не видалено це приниженнея!? Це я сподіваюсь не мовчазна підтримка тролінга  форумом? Чия це толь-перевдівалочка?
Ви троляка не маєте морального права щось там про мене констатувати і це є приниження вишукувати якісь мотиви не пов'язані з метою форуму. Тому еквівалентно отримайте.
Де коменти по меті форуму про авто?
Нагрібаєте на себе отвєточку все більше і більше. Конституція дозволяє себе захищати.
Ще пару вибриків тролінгу з особистих мотивів без реакції адмінів і модераторів - і у мене закріпиться стійке враження що це з їх мовчазної згоди.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 28 Липня 2020, 15:06:28
Коллєги, запитання для флудилки, маю зварювальний патончЄг 160Е там в ньому є на виході 2 силових діода 150ЄБУ02, вони прикріплені до радіаторів, по одному на сторону, от питання наступне, є зараз новіші моделі де стоять 80ЄБУ02 по 2 штуки на сторону, як думаєте, 2 штуки по 80 краще ніж 1 на 150.
Якщо ти маєш на увазі що якщо замість одного діода на 150А поставили два паралельно діода на 80А, то думаю краще один на 150А, бо якщо в одному з пари трохи пливуть параметри, то вилетять обидва.
Цитата: Sergik32 від 28 Липня 2020, 15:29:20
я тоже такої думки, хоча може по температурі 2 по 80 краще будуть віддавати. але бачу що під один діод з первички трансформатора виходе 1 провід, а от в схемі з двома діодами то там по 2 провода з первички. я спочатку думав запаралелити, бо в платі є місце під другий діод і навіть проводок пропаяний, а от чи так можна то не знаю
Ну значить вони не паралельно стоять, просто дві обмотки кожна із своїми діодами, тому паралелити не варто. Як мене колись вчили в інституті, якщо діодипідключати паралельно, то треба до кожного діода послідовно ставити опір щоби вирівняти нагрузки.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Володимир

Цитата: ВКБ від 28 Липня 2020, 16:12:00
Цитата: Karp від 28 Липня 2020, 15:51:55

Ви троляка не маєте морального права щось там про мене констатувати і це є приниження вишукувати якісь мотиви не пов'язані з метою форуму. Тому еквівалентно отримайте.
Де коменти по меті форуму про авто?
Нагрібаєте на себе отвєточку все більше і більше. Конституція дозволяє себе захищати.
Ще пару вибриків тролінгу з особистих мотивів без реакції адмінів і модераторів - і у мене закріпиться стійке враження що це з їх мовчазної згоди.
Додай його в ігнор список і не нервуйся, бо він від цього отримує задоволення, тобто це те заради чого він тут на форумі.

Sergik32

Вовчику, категорично дякую, от і все вияснилось. Бо в моєму техміксу 165-му вдома то стоять 4 по 150, по 2 на сторону, коротше кажучи кращий з апаратів, тіко жорстко варить, не знаю чому, витайці зараза рулять, мяко і всі електроди на них гарно горять
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 28 Липня 2020, 16:34:28
Вовчику, категорично дякую, от і все вияснилось. Бо в моєму техміксу 165-му вдома то стоять 4 по 150, по 2 на сторону, коротше кажучи кращий з апаратів, тіко жорстко варить, не знаю чому, витайці зараза рулять, мяко і всі електроди на них гарно горять
Може треба підрегулювати.

На ютубі є канал Измаил Инвертор, подивись відео про ремонт інерторів, дуже цікаво.

Karp

Цитата: ВКБ від 28 Липня 2020, 16:12:00Ви троляка не маєте морального права щось там про мене констатувати і це є приниження вишукувати якісь мотиви не пов'язані з метою форуму.
Очередная бурная фантазия с оскорблением.
Запатентуйте! :rofl:
Может вам ещё и доплатить за флуд. ;)

ВКБ

Володя, де ця вкладка ігнору? Треба щоб зникло де що для мене з форуму.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

YDoron

Пользователю Karp прилетел волшебный и чудотворящий бан на месяц.

Vitaliy.

Цитата: Karp від 28 Липня 2020, 12:22:03Похоже оскорбления и есть порядок на форуме.
Может я не так написал, или вы не так поняли, но не хотел никого обидеть. У них так хитро интересно получалось, вроде бранятся, но с юмором.
Ещё раз, не хотел никого обидеть.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: ВКБ від 28 Липня 2020, 17:33:55
Володя, де ця вкладка ігнору? Треба щоб зникло де що для мене з форуму.
В профілі там де закрита для загалу група політика.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 29 Липня 2020, 14:23:51
ну є такі що можна і заснути, а є такі що можна і колеса погубити
У нас центральна дорога міжнародного значення то майже без вибоїн, тільки колії і хвилясті нерівності, а от ті що вже не міжнародного значення то місцями дуже у важкому стані. Сьогодні їздив на гриби, 30 км в одну сторону більше години їхав.

Sergik32

так, якість доріг відкидаємо, слово ГРИБИ тут ключове, які гриби де гриби, кіко взяв?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 30 Липня 2020, 07:24:01так, якість доріг відкидаємо, слово ГРИБИ тут ключове, які гриби де гриби, кіко взяв?
Хтось їздить на нічну риболовлю, ми з колегою їздимо на нічне збирання білих грибів. До 6-ї години ранку доки не приїхала основна маса грибників то ще можна щось назбирати і встигнути на 8:00 на роботу. Вчора назбирав пів відра білих, підосичників та лисичок в перемішку. Загалом процес цікавий, головне не забути спрей від комарів.