Датчик кисню для МЕМЗ ДВЗ з любого авто.

Автор ВКБ, 31 Березня 2020, 11:38:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Цитата: ВКБ від 06 Квітня 2020, 20:17:43Я так поняв тут треба бути кволим і не пєрєчіть авторитетам :)) нагадує дідовщину чи х.з.
Тут треба вчитись і слухати спеціалістів, до яких Ви ж і звернулись. Вже навіть я (неспеціаліст) зрозумів як працює інжектор, як інжектор НЕ працює, і суб'єктивну сторону Вашої натхненної писанини. Спеціалісти не винні в тому, що Ваша ідея не має сенсу і халява таки має свій розмір економії.

Тепер пишу як модератор.

Дідівщину тут викорінили місяць-другий тому методами тривалого бану та випилювання з форуму.

Стосовно правопису. В Правилах https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=877.0 (ближче до кінця тексту) згадується оверпостінг (коли юзер пише підряд багато повідомлень в одній темі, замість того, щоб написати все це в одному пості) і флудінг (коли просто пост не несе жодної корисної інфи). Я вже кілька днів займаюсь об'єднанням Ваших повідомлень в одне, замість того, щоби штрафувати за оверпостінг. Так само займаюсь виправленням Ваших текстів, якщо можу здогадатись зміст - замість того, щоби штрафувати за флуд. При штрафуванні за м'якою процедурою штрафних балів Ваших епізодів вистачить на 2 (два) тижні бану. Цінуйте гостинність.

Стосовно переходів на особистості та вибачень. Шановні учасники форуму не полінувались розібрати Ваші шифрограми, не пожаліли власного часу, постарались вникнути в суть Ваших запитань і постарались відповісти так, як зазвичай спілкуються люди на форумі. І в процесі спілкування в людей (в т.ч. і в мене) виникли питання щодо Вашої активності, про що учасник форуму щиро поцікавився. Ситуації в людей бувають різні, наприклад, на одному з авіафорумів один учасник пропав на кілька тижнів. На запитання про зникнення з форуму і питань про здоров'я виявилось, що він доглядав і поховав друга. Тому не варто сприймати питання "в штики" і погрожувати сутяжництвом (порушення п.4.10 Правил). До речі, на інших форумах люди, які відповідали Вам, також авторитети. Цінуйте людяність.

Щоби не заганятись, варто дотримуватись простих правил:
1) викладати власну думку максимально зрозуміло читачам: без помилок, граматично та термінологічно правильно, як рішення суду фінальної інстанції;
2) поважати співрозмовників, бути ввічливим та вдячним за відповіді шановного товариства.

Вас тут шанують, тому шануйте оточуючих. Виправляйте тексти і редагуйте повідомлення, якщо хочете доповнити власну думку. Купіть ноутбук чи який комп'ютер, якщо смартфоном незручно.

Оскарженню не підлягає. Далі будуть штрафні санкції.

ВКБ

Пропав з форуму доречі я, я про себе писав. Я про свої поховамання промовчу...Про свободу слова і Конституцію варто задуматись та не забувати про баланс прав і про ререваги,  привілеї чи обмеження. Балансом прав і не чутно коли пишу про технічне, а мені про особисте. А якщо мені 78 років я спіпий і глухий та шукаю правду? Теж в рядок з усіма ставати! Як комусь хочеться? А деж свобода? Чиї права я порушив? А такими питаннями мене навіть ненапряму принизили за активність! Подумайте над балансом прав!
Хто вам нашептав що технічні помилки друку з міліпіздрічними кнопками смартфону є неповага до громади форуму!? Змінюйте свої погляди на ці моменти...це не так.
П.С.Якщо є юридичні питання - звертайтесь (про взагалі).
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ZaVa

За таку поведінку або тролити або банити.....
:thank_you:
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.