Машина-пуля ВКБ

Автор ВКБ, 21 Червня 2020, 12:06:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: ВКБ від 09 Березня 2021, 14:32:04
Як головка підійде, а вже підходе до ремонту, як раз зроблю 11.
В тебе не правильний підхід, якщо воно стукає, то треба робити вже, а не чекати моменту коли вже не буде що робити.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Цитата: Володимир від 09 Березня 2021, 15:54:23
Цитата: ВКБ від 09 Березня 2021, 14:32:04
Як головка підійде, а вже підходе до ремонту, як раз зроблю 11.
В тебе не правильний підхід, якщо воно стукає, то треба робити вже, а не чекати моменту коли вже не буде що робити.

Не можу злізти. Я в місті і карантин, а я сімейний таксист. Взагалі треба друге авто допоміжне , а це основне!!. Зламається купню нове. І взагалі подарунки долі, Славута 2008  є за 1750 та ще й торг. Ну звісно лише інжектор визнаю.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Прикупив. 310грн з доставкою. Свій двічі міняв газовий сенсор і плата вже ушатана, з 2015р.це вже третій впаяний (перший стоковий), а це 4-й цільрий. Старий буде як запаска.
Назовий ламається чіп тичку, а вакуумний вічний. В
Мабуть гащовий зжирає хімія газу пепепали тиску і температури перепади. Там в чіпі еталона капсула обсолютного тиску 1 бар з кристалом і залитий блямбою силікону. Коли розколупував корпус чіпу то кристал і капсули розсипались а в силіконовій прослойці тріщинка.

ВКБ

Протестував. Що мій старий двічі перепаяний з третім чіпом тиску, що новий , однако вони показують, тобто справні. Але все одно старий і непередбачений вийде з ладу як захоче.
Бачу по графіку температури можна ще нахилити трохи, багатенька і мікас поза цоною і не витягує на встановлену 1, але стабільно тримає цю різницю до перетину кривої.

ВКБ

Сьогодні мені на ходу зустрічне авто на швидкості 60+60 км/год. стрельнув з пневмата по дотичній десь 15..30 градусів по лобовому склу з боку пасажира. По ітогу скол з радіусною лункою. По реєстратору видно привідкрите на половину бокове скло водія. Порівнявся зі мною і стрельнув. В солоні дзвінкий різкий гучний і короткий щелчок по склу, явно не камінь. Написана заява, відібрані свідчення.
Ман'ячело поліція номер вичислила по відеокамерам.

ВКБ

Графік підстройки гбо пряма нахилу справджується, так і є все , по лямбді те саме кожен день. Але виявив  що не на теоретичні 63 % нахилив а на 50%. Отак і показує що ще трохи треба нахилити.Так що в гбо стаг 200 немає зашитого коефіцієнту розширення-щільності, треба ставити самому.
Зараз перебив кабель і не моду поставити , пропаяю підправлю дізнаюсь.

Sergik32

нісібяфігє, це шо за уроди такі проводять відстріл славут. о бля гондурас у нас і безнаказаність.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Цитата: Sergik32 від 19 Березня 2021, 13:03:48
нісібяфігє, це шо за уроди такі проводять відстріл славут. о бля гондурас у нас і безнаказаність.
Отакі приколи. Думаю я не один такий жертва. Їзде сьріляє. Поліція реагує, самі не люблять таких
А якби дитина і в вікно і в око. Так само потім але в два в упор.

Sergik32

я думаю шо воно одне із них, ну може мажористоподібне кого небудь їз безсмертних в погонах чи при посадах
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

drone

Цитата: ВКБ від 18 Березня 2021, 22:31:04
Сьогодні мені на ходу зустрічне авто на швидкості 60+60 км/год. стрельнув з пневмата по дотичній десь 15..30 градусів по лобовому склу з боку пасажира. По ітогу скол з радіусною лункою. По реєстратору видно привідкрите на половину бокове скло водія. Порівнявся зі мною і стрельнув. В солоні дзвінкий різкий гучний і короткий щелчок по склу, явно не камінь. Написана заява, відібрані свідчення.
Ман'ячело поліція номер вичислила по відеокамерам.
Фараоны уже нашли тех кто облил вашу машину кислотой? Судья вынес приговор?
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

vladishtm

Цитата: Sergik32 від 19 Березня 2021, 16:47:29я думаю шо воно одне із них, ну може мажористоподібне кого небудь їз безсмертних в погонах чи при посадах
Або гнида, якщо у Кості флаг України, чи інший атрибут у салоні.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

ВКБ

На стоянці ще одну жертву неподалік від себе знайшов. Део матіз, в тому ж місці скол але глибше, і по сколам видно напрямок пострілу, з боку зустрічної. Так що це ман'ячело обстрілює.
Фото покажу поца як це сталось, але розмите. Є відео і звук чути, не буду виставляти.
В понеділок- вівторок взнаю фіо.
Стріляли конкретно з део шевроле синього кольору з відкритої на ходу водійського вікна на 50% вілкритого.
Поліція межується що то камінець...експертизу хотять . Я кажу і як горіх крупніші гепали такого не було.
Швидкість 60+60км, а це 33,3м/сек. З колеса діаметром 0,58м гвидкість при 60 км год камня з протектора 9м.сек. відлітають пощаду і тотколи авто з обочини. Їзали з широким розмахом по 70м нікого не було і авто не з обочини, тому який нафіг камень. З 2007р.таких сколів не було до 160 тис..брєд ))
Стріляли скоріш СО2 швидкість кульки 100м/сек з кута 18° при наближенні 1м. до перетмну вісі стволу і мого лобового. Бокова відстань 3м. від зустрічного кузова. Вирахував через вектори і трикутник тангенс кута.
Кулька 4,5мм, вага 0,374г. Енергія 1,4Жд..
Після пострілу чітко замітив пилючку в бік обрчини від крихт скла з зовні, потім стерлось. Такі речі я сіку .))
Там де він їхав є відеокамери поліції. Якщо не вичислять я буду в ах...є. Я сказав що прийду за результатом.
Міняю відеорегіятратор, бо при таких гвидкостях і полусумерок не видно номери.
Я ж кажу машина пуля )) скільки її раз обіжали..пальців не вистачає ))

Toris

Цитата: ВКБ від 20 Березня 2021, 18:51:10Міняю відеорегіятратор, бо при таких гвидкостях і полусумерок не видно номери.
Беріть з матрицею Sony та скляною оптикою, грошей не жалкуйте. Формат запису бажано якийсь варіант "motion JPEG" - це по суті потік фотокадрів, кожен з яких чіткий: коли ставиш відео на паузу, зображення чітке, як на фото.

Володимир

Цитата: Toris від 20 Березня 2021, 20:27:42
Цитата: ВКБ від 20 Березня 2021, 18:51:10Міняю відеорегіятратор, бо при таких гвидкостях і полусумерок не видно номери.
Беріть з матрицею Sony та скляною оптикою, грошей не жалкуйте. Формат запису бажано якийсь варіант "motion JPEG" - це по суті потік фотокадрів, кожен з яких чіткий: коли ставиш відео на паузу, зображення чітке, як на фото.
Тільки місця на карті дуже багато займає.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Скло виявилось не таке погане )) Робоча лошадочка- мотоколясочка