Ну якщо є бажання кожен день перевіряти, чи правильно відкалібрований ДПЗД , то звісно можно. і так.Цитата: Володимир от 14 Январь 2022, 09:41:34Не давай дурних порад, робиться калібрування дроселя і все, нічого пиляти не потрібно.
Не давай дурних порад, робиться калібрування дроселя і все, нічого пиляти не потрібно.
Ти просто не розумієш про що пишеш, функція калібровки
Цитата: Володимир от 14 Январь 2022, 14:42:32Ти просто не розумієш про що пишеш, функція калібровки Я ж не сказав, що не треба робити калібровку, звісно треба. Але й у калібровки є свої таракани. Спробуй побачити значення положення менше нуля (со знаком "-") їХ не існує в природі, вони не потрібні мікасу. А тепер пдклади під упор заслонки, чи в інший макар, сдвинь заслонку вверх, потім откалібруй ДПДЗ в цьому положенні. Потім верни саму заслонку в правильне (закрите, нульове положення...), і подивись як там покази ДПДЗ? Я не збираюсь видумувати, як таке може відбутися в природі але така фігня має місце.Я ж хочу бути впевненим в тому, щоб ФІЗИЧНО (а не програмно) була відповідність, значення "0" ДПДЗ саме правильному, нульовому положенню заслонки. А то так і відпавшу заслонку можна зробити каліброваною (звісно з дуру)А так да, зазвичай там нічого пиляти не потрібно.
Положення буде рівне нулю, мікас перелаштує нуль згідно зміщення.
А тепер пдклади під упор заслонки, чи в інший макар, сдвинь заслонку вверх, потім откалібруй ДПДЗ в цьому положенні. Потім верни саму заслонку в правильне (закрите, нульове положення...), і подивись як там покази ДПДЗ?
Цитата: Володимир от 15 Январь 2022, 13:09:17Положення буде рівне нулю, мікас перелаштує нуль згідно зміщення.Я не моху зрохуміти як ти читаєш мої пости? по діагоналі?Цитата: vladishtm от 14 Январь 2022, 15:34:33 А тепер пдклади під упор заслонки, чи в інший макар, сдвинь заслонку вверх, потім откалібруй ДПДЗ в цьому положенні. Потім верни саму заслонку в правильне (закрите, нульове положення...), і подивись як там покази ДПДЗ? По простому - навіть якщо відпаде заслонка справний ДПДЗ покаже "0"; якщо заслонку підклинить і вона не повністю закриє -відкалібруй датчик і він теж покаже "0" Ось саме на ці властивості калібровки ДПДЗ я і вказав. .....якшо спочатку ти правильно відрегулював закрите положення заслонки, за допомогою спеціально встановленного для цього на дросельному вузлі болтика-упора, то може виявитися ІНОДІ що положення ДПДЗ дасть значення трохи більше "0" і він не "довертається" для отримання "0" на своєму кріпленні. Ну а тоді хазяїн-барин.
Цитата: dedSerduk от 13 Январь 2022, 19:46:53Может просто комп не успевает за всеми переменными? Посмотрите внимательно еще эту тему, ее часто игнорируют. http://forcechance.narod.ru/likbez-drossel.htmlЕдинственное -обратить внимание, что и ДПЗД в закрытом положении заслонки должен показывать "0". Иногда для этого придется подпилить отверстие на ДПЗД. Ну и регулировать нач.угол откр. заслонки только на хорошо прогретой.
Может просто комп не успевает за всеми переменными?
Я так дуже вибачаюсь, але перечитай свій перший пост на який я тобі вже втреє звертаю гувагу https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=17226.msg559036#msg559036 де там написано по упорний болтик?
Володимир, я чесно, просто не розумію за що спор? Взагалі не бачу суті спору? Цитата: Володимир от 17 Январь 2022, 13:39:48Я так дуже вибачаюсь, але перечитай свій перший пост на який я тобі вже втреє звертаю гувагу https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=17226.msg559036#msg559036 де там написано по упорний болтик?
Автор Женя about 13 years ago в Электрооборудование « 1 2 3 ... 16 »
Автор LonelyWolf about 8 years ago в Книга отзывов и предложений « 1 2 3 ... 64 »
Автор Toris about 4 years ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 50 »
Автор Skiper about 13 years ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 17 »
Автор efimboy91 about 1 year ago в SOS! Ремонт!