Флудильня 2021

Автор User2108, 01 Січня 2021, 02:02:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

drone

Цитата: Toris від 21 Липня 2021, 22:42:28
Цитата: drone від 21 Липня 2021, 22:12:42Вот так вот работает тамошний "надзор".
Нормально нагляд спрацював. Питання до власника. І це будинок не новий, швидше за все, промило грунт, тому ось так. Чекаємо далі висновків експертизи. Щось мені здається, що такої "якості" будинку, як у Спітаку та Лєнінакані - не буде. Будматеріали були нормальної якості на момент будівництва.
От промывов грунта он мог покоситься. Здесь же имеет место полное разрушение несущих конструкций.
Конечно не будет. Выживших около нуля в то время как панельные многоэтажки в упомянутых городах разве что немного покосились от землетрясения с околонулевыми пострадавшими.
Тут уместнее сравнить со взрывами домов под организацию прихода ко власти одного дуче.
Панелька на Гурьянова - 100 погибших, 700 раненых.
Кирпич на Каширке - 124 погибших, 7 раненых.
Панелька в Волгодонске - 19 погибших, 90 раненых.
Панелька в Буйнакске - 64 погибших, 146 раненых.

В Маями 100 погибших при 11 раненых.
Вот так вот получается, что у "прогрессивного" эльфийского монолита жертвы такие же, как у кирпичных хрущевок 70-и летней давности. Панельки же на две головы круче т.к. складываясь образуют кучу полостей в которых выживают люди.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Toris

Цитата: drone від 21 Липня 2021, 23:04:58Выживших около нуля в то время как панельные многоэтажки в упомянутых городах разве что немного покосились от землетрясения с околонулевыми пострадавшими.

Вот так вот получается, что у "прогрессивного" эльфийского монолита жертвы такие же, как у кирпичных хрущевок 70-и летней давности. Панельки же на две головы круче т.к. складываясь образуют кучу полостей в которых выживают люди.
Землетрус у Вірменії стався о 12:41 за місцевим часом (практично всі у цей час на роботах), а будинок у Майамі поламався о 1:30 за місцевим часом, тобто практично усі повернулись та спали.

Що стосується панельок, то на ці тонкощі не звертав уваги, але щось здається мені, що на фото також були і високі панельні будинки, які були знищені землетрусом.

drone

Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Toris

"Кто закрыл глаза на опасность армянских девятиэтажек, похоронивших под собой четверть всех погибших при землетрясении в Армении, и как проверяли печально известные дома 111-й серии, «Газете.Ru» рассказал участник испытаний, к. т. н. Григорий Ашкинадзе, бывший завлабораторией прочностных испытаний ЦНИИЭП жилища. С материалом можно ознакомиться здесь."

Джерело: https://www.gazeta.ru/science/2018/12/06_a_12085537.shtml

User2108

Цитата: drone від 21 Липня 2021, 23:04:58
Цитата: Toris від 21 Липня 2021, 22:42:28
Цитата: drone від 21 Липня 2021, 22:12:42Вот так вот работает тамошний "надзор".
Нормально нагляд спрацював. Питання до власника. І це будинок не новий, швидше за все, промило грунт, тому ось так. Чекаємо далі висновків експертизи. Щось мені здається, що такої "якості" будинку, як у Спітаку та Лєнінакані - не буде. Будматеріали були нормальної якості на момент будівництва.
От промывов грунта он мог покоситься. Здесь же имеет место полное разрушение несущих конструкций.
Конечно не будет. Выживших около нуля в то время как панельные многоэтажки в упомянутых городах разве что немного покосились от землетрясения с околонулевыми пострадавшими.
Тут уместнее сравнить со взрывами домов под организацию прихода ко власти одного дуче.
Панелька на Гурьянова - 100 погибших, 700 раненых.
Кирпич на Каширке - 124 погибших, 7 раненых.
Панелька в Волгодонске - 19 погибших, 90 раненых.
Панелька в Буйнакске - 64 погибших, 146 раненых.

так, так, там всьо гівно і авто, і будинки, і матеріали, та і взагалі життя вцілому, а от у еталоннуму райському совку було всьо супер.  :applause:

Avtolord

Цитата: User2108 від 22 Липня 2021, 11:53:34так, так, там всьо гівно і авто, і будинки, і матеріали, та і взагалі життя вцілому, а от у еталоннуму райському совку було всьо супер. 

Да уж получше, чем теперь. Правда глаза колет? Бывает..

User2108

Цитата: Avtolord від 23 Липня 2021, 11:07:17
Цитата: User2108 від 22 Липня 2021, 11:53:34так, так, там всьо гівно і авто, і будинки, і матеріали, та і взагалі життя вцілому, а от у еталоннуму райському совку було всьо супер. 

Да уж получше, чем теперь. Правда глаза колет? Бывает..
:facepalm:

Toris

Цитата: Avtolord від 23 Липня 2021, 11:07:17Да уж получше, чем теперь. Правда глаза колет? Бывает..
Колись робив опитування своїх знайомих з приводу коли краще, при СРСР чи зараз. Отримав майже чітке розмежування: усі підприємливі, включаючи високих партійних працівників (котрі трудящі та щирі, не дармоїди котрі!), кажуть, що зараз краще, бо ніхто не компостує мозги і можеш вільно обирати діяльність. А проста робоча маса, яка звикла просто "тягнути лямку" та ні про що не думати - оті якраз за совок і все таке. Алкоголіки, котрі з ЛТП не вилазили (їх уже немає з нами, вимерли всі) - усі 100-відсотково за совок та комуістів.

Avtolord

Цитата: Toris від 23 Липня 2021, 13:05:02Колись робив опитування своїх знайомих з приводу коли краще, при СРСР чи зараз. Отримав майже чітке розмежування: усі підприємливі, включаючи високих партійних працівників (котрі трудящі та щирі, не дармоїди котрі!), кажуть, що зараз краще, бо ніхто не компостує мозги і можеш вільно обирати діяльність. А проста робоча маса, яка звикла просто "тягнути лямку" та ні про що не думати - оті якраз за совок і все таке. Алкоголіки, котрі з ЛТП не вилазили (їх уже немає з нами, вимерли всі) - усі 100-відсотково за совок та комуістів.

Страна катится в жопу. Дома рушатся, инфраструктура изношена, население вымирает, наука + образование + промышленность + медицина уничтожены, трудоспособные разбегаются... Но некоторым "краще, бо ніхто не компостує мозги і можеш вільно обирати діяльність".  Вот лично у них все хорошо, а там трава не расти.
Кстати, не нужно рассказывать байки про "простую рабочую массу". Лично я ЧП шник уже около 15 лет. И прекрасно знаю, что такое отсутствие выходных, больничных, отпусков и прочих "савковых" ништяков.

Кстати, ничего нет плохого, чтобы на работе просто делать свое дело, "просто "тягнути лямку" та ні про що не думати". И работать 180 часов в месяц да с обязательным отпуском. А в свободное время заниматься детьми, хобби, самообразованием, дачей, рыбалкой, просто Жить!

Toris

Цитата: Avtolord від 23 Липня 2021, 13:52:50Кстати, не нужно рассказывать байки про "простую рабочую массу". Лично я ЧП шник уже около 15 лет. И прекрасно знаю, что такое отсутствие выходных, больничных, отпусков и прочих "савковых" ништяков.
Я також був ПП 8 років. Перед ПП працював на заводі "лямкотягом" - дременув звідти і відкрив власну справу (комп'ютери, збирання, продаж, обслуговування, ремонт). Усе чудово знаю.

Цитата: Avtolord від 23 Липня 2021, 13:52:50Кстати, ничего нет плохого, чтобы на работе просто делать свое дело, "просто "тягнути лямку" та ні про що не думати". И работать 180 часов в месяц да с обязательным отпуском. А в свободное время заниматься детьми, хобби, самообразованием, дачей, рыбалкой, просто Жить!
Не повірите, саме так я зараз живу. Без будь-якого совка. 40 годин на тиждень і все таке (ненормований робочий день, але то таке). Якщо "перекриють кисень" - повернусь до підприємництва (вже не до ІТ).

User2108

Цитата: Avtolord від 23 Липня 2021, 13:52:50
Цитата: Toris від 23 Липня 2021, 13:05:02Колись робив опитування своїх знайомих з приводу коли краще, при СРСР чи зараз. Отримав майже чітке розмежування: усі підприємливі, включаючи високих партійних працівників (котрі трудящі та щирі, не дармоїди котрі!), кажуть, що зараз краще, бо ніхто не компостує мозги і можеш вільно обирати діяльність. А проста робоча маса, яка звикла просто "тягнути лямку" та ні про що не думати - оті якраз за совок і все таке. Алкоголіки, котрі з ЛТП не вилазили (їх уже немає з нами, вимерли всі) - усі 100-відсотково за совок та комуістів.

Страна катится в жопу. Дома рушатся, инфраструктура изношена, население вымирает, наука + образование + промышленность + медицина уничтожены, трудоспособные разбегаются... Но некоторым "краще, бо ніхто не компостує мозги і можеш вільно обирати діяльність".  Вот лично у них все хорошо, а там трава не расти.
Кстати, не нужно рассказывать байки про "простую рабочую массу". Лично я ЧП шник уже около 15 лет. И прекрасно знаю, что такое отсутствие выходных, больничных, отпусков и прочих "савковых" ништяков.

Кстати, ничего нет плохого, чтобы на работе просто делать свое дело, "просто "тягнути лямку" та ні про що не думати". И работать 180 часов в месяц да с обязательным отпуском. А в свободное время заниматься детьми, хобби, самообразованием, дачей, рыбалкой, просто Жить!

Так йопта, що заважає піти на роботу до дядька/держави і " работать 180 часов в месяц да с обязательным отпуском А в свободное время заниматься детьми, хобби, самообразованием, дачей, рыбалкой, просто Жить!"? 

Toris

Цитата: User2108 від 23 Липня 2021, 14:21:33Так йопта, що заважає піти на роботу до дядька/держави і " работать 180 часов в месяц да с обязательным отпуском А в свободное время заниматься детьми, хобби, самообразованием, дачей, рыбалкой, просто Жить!"?
Так нема ж куди! Хіба не ясно? :-D Де нормально - туде вже не беруть. А інше усе знищено (насправді загнулось через ринкову непотрібність або на угоду роССійському бізнесу).

sniper

Я тут в гости решил заскочить) за салом соскучился, а он походу самоуничтожился с форума.
меня тут еще кто-то помнит?))) привет всем кто вспомнит :thank_you:
славута 1.3 Li

ВКБ

Цитата: sniper від 24 Липня 2021, 02:21:39
Я тут в гости решил заскочить) за салом соскучился, а он походу самоуничтожился с форума.
І на чому зараз катаємося?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

User2108

Цитата: sniper від 24 Липня 2021, 02:21:39
рассєйські бліни не дуже смакують? як там окупований український Крим поживає?

Попередження за спробу нав"язати політику в неспеціалізованій темі

Модератор Володимир