Флудильня 2021

Автор User2108, 01 Січня 2021, 02:02:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.

Олександр 1968

Збігала моя славутка на південь і назад
Загалом за два дні-1600км.

User2108

Цитата: Володимир від 22 Вересня 2021, 09:42:18
Цитата: User2108 від 22 Вересня 2021, 09:25:14Тоді мабуть таки тре в ту чергу записуватись, коли я додавав посвідчення через кабінет водія, то робив скан свого і завантажував їх у відповідні поля
В мене така сама процедура була, сканувалось посвідчення і три сторінки паспорта. Колега на роботі має також старе посвідчення, але у неї є біометричний паспорт і в дії він з фото. Хоче також додати своє посвідчення в дію, я буде результат відпишусь.

То як? Є якісь результати?

Toris

Цитата: Олександр 1968 від 04 Жовтня 2021, 14:14:47Збігала моя славутка на південь і назад
Spoiler
[close]
І які відчуття після сеансів їзди у кожну сторону? Можете їздити так щотижня, наприклад? Чи ну його нафіг?

Олександр 1968

Цитата: Toris від 04 Жовтня 2021, 14:53:58
Цитата: Олександр 1968 від 04 Жовтня 2021, 14:14:47Збігала моя славутка на південь і назад
Spoiler
[close]
І які відчуття після сеансів їзди у кожну сторону? Можете їздити так щотижня, наприклад? Чи ну його нафіг?

Туди,коли 7,5 годин ходу(з невеликими зупинками-бо майже всією сім"єю),потім 6 годин"відпочинку"на заправці,плюс ще три години за бубликом-то ще нормально.А от назад,коли вирішив(нормально не виспавшись)доперти одним махом,то ну нах.Ще до Умані нормально-все таки є розділення потоків.А от далі....Довбані зустрічні з ксеносвітлодіодними зварювальними прожекторами,особливо фури....А потім вічний ремонт дороги з Вінниці....А я хочу спати,а мені шостий десяток,а позаду ниє з перервами на сон восьмирічна дитина...А мені треба додому.Якщо коротко то за 10 з половиною годин безперервного педалювання газом був удома.Чекаю можливих "листів щастя".Окрема "подяка"вінницьким виробникам реле-регулятора напруги(з провідком на 14,5 вольт.При під,їзді до Умані помітив що вольтметр показує 11,4 при працюючому двигуні.Скільки я так їхав невідомо-волтметр трохи внизу,та й дивився я трохи за іншим.Зупинивсь на заправці.Виявляється за СІМ!!! місяців зітерлися щітки.Три години ночі-я з сім'єю у полі.Кусачками та ножиком пропиляв одне вухо кріплення максимум дотиснув релє вниз та так і зажав гвинтами.Генератор запустився і так і доїхав.Новий акум (Grom)виявився міцним горішком,крутив як повністю заряджений.Якщо хтось докине пеньонзів на бензин-то хоч через два дні.Це щодо поїздок.

Vitaliy.

По поводу РН. Обычно в запасе опытные шофера возят с собой подобные расходники. Или перед дальней дорогой проверяют. В идеале конечно возить с собой стартер :) У меня в том месяце внезапно сдох стартер, много лет каку он в рабочем состоянии, как и другие запасные. Пока не вскрывал, но наверно щётки кончились. Это вторая внезапная кончина стартера, за 17 лет владения машиной. Периодически делаю ППР, чтобы внезапно ничего не отказывало.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Vitaliy.

вычитал в инете-
При опьянении организм считает, что близок к смерти, и инстинктивно стремится к продолжению рода.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

ВКБ

(стартанули звідси: https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=12485.msg556656#msg556656 )

Єєєєп, а я ще досі на   Win 95 )). Старт з 3,11, 95, а пропустивмWin NT, Win 98, Win Milleniun, Win XP, Win Vista, Win 7, Win 8, Win 10, a тут вже й  Win11... Забарився на старті ))
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Romka

Ну, ну. І як це ви виходите в інтернет і шаритесь по сайтам і не ловитие віруси???
Не говорячи вже про Ютуб та онлайн фільмосайти, радіо.
Чую десь бріхня...
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

User2108

Володимир

Цитата: drone від 07 Жовтня 2021, 20:08:29
Опера рулит. Сижу на ней еще со времен диалапа.  :-D Вивальди делают те же люди, которые делали еще ту оперу которой она была до продажи буржуям.
Мозіли, Майпел добрі тим, що у них в настройках є настройка проксісервера, інші браузери які я пробував всі сидять на системиних настройках, для мене це важливо, бо всі робочі програми ідуть по локальній мережі, нет доводиться брати з проксі. Також в мозілі при збереженні файлу є діалог куди зберігати, хром то кидає на нижню панель і там ще треба наснути кучу кнопок щоби з тим файлом щось зробити чи до нього добратись.

Оперу колись пробував, цей браузер в мене на компі прожив саме менше часу.

Цитата: ВКБ від 08 Жовтня 2021, 08:42:22
Єєєєп, а я ще досі на   Win 95 )). Старт з 3,11, 95, а пропустивмWin NT, Win 98, Win Milleniun, Win XP, Win Vista, Win 7, Win 8, Win 10, a тут вже й  Win11... Забарився на старті ))
Сама нормальна швидка і надійна на мою думку ОС від дрібном'яких це вінХР, з появою він7 у них щось пішло не так, і замість того щоби систему спрощувати вони навпаки її ускладнюють. Можливо ті хто зразу сів за компа з він7 чи вище нічого не замітять, але хто встиг попробувати більш ранні версії то не завжди розуміє навіщо потрібно перелопатити десять вікон щоби добратися до того самого вікна що в ХР появляється за два кліки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

drone

После того, как опера скурвилась и до выхода Вивальди пробовал огнелиса. Все таки он слишком медленный по сравнению с оперой. А диалог сохранения имеется ;)

Первой была вин 98 SE. NT-е ядро ХР - это, конечно, большой шаг вперед, но сейчас уже устаревший. ХР64 - это недопиленная система с кучей костылей как то отсутствие многих драйверов которые есть в ХР. Потому мой выбор за вин7. У нее стабильность гораздо выше ХР, поддерживает практически все железо, дружит с виртуалками в отличии от ХР. А ribbon интерфейс - это да, то еще зло. 
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Toris

На роботі мав прекрасну нагоду перевірити вандалостійкість ОС. Win7 таки суттєво стійкіша WinXP.
А Win10 надто самостійна і може вилетіти у несподіваному місці. Втім, вона також стійкіша, ніж WinXP.

vladishtm

Цитата: Toris від 08 Жовтня 2021, 08:20:35Люди стикнулись з аналогічними проблемами:
Скоріш за все
:lol: 95, 98....эх пацаны  :beee: Я начинал с MS-DOS и успел даже попользовать текстовый бровзер  :o, а до инета фидонет...на скорости до 1200. А также получать по почте (веб майл сервера) по одной последовательность ссылок, что бы добраться до искомой страницы. Ну а после дос уже по виндам... трам трам трам трам ... И BBS доски, и офлайн ньюс ридер(шоб форуми поюзать) Первый комп - Ассер, потом 286я какая то югославская и так до пентюков докатился. Одно скажу, все последующее железо, гарный способ опустошать наши карманы, притом подсовывая нам на экран ну где то %80 того что нам и даром не нужно  :facepalm:. Но таков сегодня мир.  :wallbash:
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

Цитата: drone від 08 Жовтня 2021, 14:16:41
После того, как опера скурвилась и до выхода Вивальди пробовал огнелиса. Все таки он слишком медленный по сравнению с оперой. А диалог сохранения имеется ;)
Самі перші фаєрфокси на компі з процесором Celeron 800 і 256 мб оперативки літали, потім на якість версії почали тормозити. Mypal що зроблений на ранніх версіях двіжка мозіли цих тормозів не має, але не всі інтернет магазини на ньому повноцінно працюють, і думаю що і не будуть працювати бо останніми днями щось його перестали підримувати.
Цитата: Toris від 08 Жовтня 2021, 14:27:10
На роботі мав прекрасну нагоду перевірити вандалостійкість ОС. Win7 таки суттєво стійкіша WinXP.
А Win10 надто самостійна і може вилетіти у несподіваному місці. Втім, вона також стійкіша, ніж WinXP.
В мене зараз на робочому компі вінХР, встановлена в 2018 році після заміни жорсткого диска, і від тоді працює безперервно, вимикається тільки тоді коли у нас відрубають електроживлення.

Взагалі ХР в мене помирали з двох причин, 1 це сипався жорсткий диск, але після віднослення кластерів програмою HDD Regenerator ОС починала працювати як нівчому не було, 2 через недадійні антивіруси, спочатку через ДрВеб, потім через сімантек. Останній антивірус то взагалі приколіст, спочатку дає вірусу заразити всі файли на компі, а як перегружаєш то при загрузці починає інфіковані видаляти, але загрузка з флешки і заміна папки сістем32 з робочого компа повнісню відновлювала роботу. Win7 з якими доводилось працювати не настільки надійні.

Цитата: vladishtm від 08 Жовтня 2021, 14:39:01
Цитата: Toris від 08 Жовтня 2021, 08:20:35Люди стикнулись з аналогічними проблемами:
Скоріш за все
:lol: 95, 98....эх пацаны  :beee: Я начинал с MS-DOS и успел даже попользовать текстовый бровзер  :o, а до инета фидонет...на скорости до 1200. А также получать по почте (веб майл сервера) по одной последовательность ссылок, что бы добраться до искомой страницы. Ну а после дос уже по виндам... трам трам трам трам ... И BBS доски, и офлайн ньюс ридер(шоб форуми поюзать) Первый комп - Ассер, потом 286я какая то югославская и так до пентюков докатился. Одно скажу, все последующее железо, гарный способ опустошать наши карманы, притом подсовывая нам на экран ну где то %80 того что нам и даром не нужно  :facepalm:. Но таков сегодня мир.  :wallbash:
Я Фідо також встиг попробувати, на рахунок заліза то кажуть що виробники заліза змовились з виробниками ОС, бо для прикладу він98 на 486 проці працював швидше ніж на пентіумі 1 з процом 133 мгц.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Цитата: Володимир від 08 Жовтня 2021, 15:32:15на рахунок заліза то кажуть що виробники заліза змовились з виробниками ОС, бо для прикладу він98 на 486 проці працював швидше ніж на пентіумі 1 з процом 133 мгц.

Це не правда, в мене перший ПК був 486. На якому я від ДОС до він 98 спродував ОС. Та були пентіуми на роботі і в общазі на які я встановлював Він95 - 98. То таки на пеньках 98ма бігала швидше і з меншими глюками.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4