Тахометр відсутній. Потім присобачу. По МІКАСу вище відписувався: не знаю, доберусь нескоро. А де його в Сенсі шукати, МІКАСа того? Діагностичний роз'єм "десь там" біля колін.
втулити туди Suzuki
Цитировать (выделенное)Тахометр відсутній. Потім присобачу. По МІКАСу вище відписувався: не знаю, доберусь нескоро. А де його в Сенсі шукати, МІКАСа того? Діагностичний роз'єм "десь там" біля колін.Присобачить то не по фен-шую. Если хочешь тахометр поставь всю приборку от Ланоса (ту что с тахометром) и от неё кинешь проводок на Микас, который расположен под передним пассажирским сиденьем.
Всьо, почалося! Панель приладів ланосяча мені подобається. Якщо вона так рідненько стає в екосистему сенса, то най буде ланосяча.Ще би вольтметра до тієї панельки... І бортового компутера. А то сьогодні здуру заглох і потім щось жовте блимало у лівому нижньому кутку типу "чек енджіне", а потім перестало блимати.І парктроніка дужже треба, без парктроніка нерви.О! Це ж, мабуть, автомобільний комп'ютер Володимира теж мені підійде?
Подивився я цього Канівця, послухав - і щось у мене виникли такі відчуття, що простий недалекий чувак на максимумі свого розвитку намагається позиціонувати себе як преміум сегмент; у нього взагалі відсутні деякі специфічні ознаки характеру, присутні "глибоким" спеціалістам. Навіть понтовий Наіль Порошин на його фоні виглядає кращим спеціалістом, хоча також може якусь хрінь гнати. Не знаю я, ЩО вони ставлять у ті їхні КПП за 13 тис.грн і скільки насправді вони будуть ходити. І якщо мій особистий досвід завжди підтверджував чуйку людей, то я не готовий платити такі гроші таким людям.
Ех, ВКБ, у моїй КПП усе виє, на всіх передачах... Завтра спробую потестити після роботи, що воно і як.--------------------------------------------1. Вчора книжку по сенсах купив, 298 грн. Пише книжка, що у сенсах строго МИКАС 10.3.2. А ще випадково засвічується, а потім пропадає "чек енджіне", при цьому ніяких змін у роботі агрегатів не відчуваю. Зате відчуваю, що пора купувати такі амулети: Автосканер ELM327 Bluetooth v1.5 Pic18F25K80 (2 плати) повна версія Elm Electronics та Діагностичний перехідник (OBD-1 12 pin) - OBD-2 16 pin. Дуже цікаво залізти в мозок і подивитись, чи є там порядок.3. По схемах електричних намальовано, що може бути електронний тахометр і є сигнальний дріт до нього.
Де фотке?!
Отже висновок, Торісе, добиваєш кпп і копиш гроші на опельо двиг+кпп (С20NE чи подібний). Проектів повно деякі навіть розписано як узаконювалось все. Всьо. Робиш свап, кондей, ставиш ланосоприборку з тахом і радуєшся іномарці
Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич « 1 2 3 » Бортовой журнал
Автор Олег « 1 2 ... 6 7 » Не Славута
Автор p.pavlysh Продам (Частное) Авто
Автор YDoron « 1 2 » Книга отзывов и предложений
Автор Женя about 13 years ago в Электрооборудование « 1 2 3 ... 16 »
Автор LonelyWolf about 8 years ago в Книга отзывов и предложений « 1 2 3 ... 64 »
Автор Toris about 4 years ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 50 »
Автор Skiper about 13 years ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 17 »
Автор efimboy91 about 1 year ago в SOS! Ремонт!