Бачок расширительный (тосола)

Автор ^Chernij^, 25 Жовтня 2021, 10:05:06

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: vladishtm від 26 Жовтня 2021, 12:23:34Не треба сильно затягувать він все рівно нікуди не дінется, хай болтається, треба місце розширюватися
Дана конструкція на розширення не розрахована, при розширюванні він деформується і ота полоска в виямці починає розтягуватись більше ніж решта стінки бачка, в результаті після енного разу лопається в найслабшому місці. Я на славуті поміняв три бачка і всі отримали тріщину як на фото, жодні підкладки щоби запобігди деформації не допомогли.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

VladimirVVV

Бачок с Ланоса , взял на разборке в Киеве , с крышкой, бачок и , крышка , оригинал 350 грн выбор был , из 15 бачков , выбрал который почище , естественно перед установкой промыл , лимонная кислота , средство для мытья посуды, стиральный порошок, кипяток.

vladishtm

Цитата: VladimirVVV від 01 Листопада 2022, 15:20:57Бачок
А що то посерелині? через ущільнювач у решітку пічки? жгут? трубка? навіщо?
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

VladimirVVV

Приобрел автомобиль , в августе прошлого года , это шнурок , привязан к замку капота , для аврийного открытия капота , я так понимаю ,так и покупал , наследие от старого хозяина , туда руки , ещё не дошли ,  думаю , нужно оно там  или нет.

Toris

Цитата: VladimirVVV від 02 Листопада 2022, 08:24:40думаю , нужно оно там  или нет.
Якщо відкриває капот, то хай буде для резерву. Коли у людей лопає тросик з салону, дуже важко добратись до замка капота, з ями туди дотягуються.

VladimirVVV

Спасибо , думаю всё же оставить , штука полезная , я так понимаю.

Олександр 1968

Особливо для тих,кому терміново буде потрібний акумулятор(у звязку з ситуацією що склалася з електрикою)

Toris

Цитата: VladimirVVV від 02 Листопада 2022, 09:20:35Спасибо , думаю всё же оставить , штука полезная , я так понимаю.
Якщо автомобіль не в гаражі - то якось замаскуйте того дрота, щоби акумчика не свиснули, як підказує Олександр 1968. :)

VladimirVVV

Шнурок замаскирован, часть которая спрятана в проем решетки,идет в цвет решетки, да и к тому же машина стоит в гараже.