Тому Ви шановний не українець, а громадянин (я так поняв). Громадянин це статус, а приналежність до народу тотгенетичн й етнос. Громадянин мігрує там де жопа в теплі, а народ моде мігрувати теж де жопа в теплі, лишаючись народом і ідентифікуючи себе мовою. Тому мова" пале", і якщо хто гидується українстке хай не пиздить що він українець, лише громадянин, статусна особа держави на яку розповсюджується Конституція ізакони. Чорні теж є громадяни україни, але це народ інших держав, корні. Якщо він чорний і приймає українську як рілну і йому комфортно, то вже напівукраїнець. Той хто себе таким називає і йому не комфортно, то якесь переводняк.
Цитата: ВКБ от 18 Май 2022, 09:10:23Тому Ви шановний не українець, а громадянин (я так поняв). Громадянин це статус, а приналежність до народу тотгенетичн й етнос. Громадянин мігрує там де жопа в теплі, а народ моде мігрувати теж де жопа в теплі, лишаючись народом і ідентифікуючи себе мовою. Тому мова" пале", і якщо хто гидується українстке хай не пиздить що він українець, лише громадянин, статусна особа держави на яку розповсюджується Конституція ізакони. Чорні теж є громадяни україни, але це народ інших держав, корні. Якщо він чорний і приймає українську як рілну і йому комфортно, то вже напівукраїнець. Той хто себе таким називає і йому не комфортно, то якесь переводняк.І це є основна причинапо якій можлива стало вторгнення руZкого миру в Україну. Доки так буде продовжуватись, доти будемо в біді.
На ютубі сьогодні з'явилося відео як били окупантів артою в м.Пологи на олійно-екстракційному заводі, ТМ "Славія". На відео навіть мій будинок промелькнув)) Земля тоді тремтіла, тепер я зрозумів, що то били з Піона. А ото черне небо то орківський солярковозhttps://youtu.be/8jUVEzs3P3w
Цитата: Ivan1988 от 22 Май 2022, 21:04:13На ютубі сьогодні з'явилося відео як били окупантів артою в м.Пологи на олійно-екстракційному заводі, ТМ "Славія". На відео навіть мій будинок промелькнув)) Земля тоді тремтіла, тепер я зрозумів, що то били з Піона. А ото черне небо то орківський солярковозhttps://youtu.be/8jUVEzs3P3wПіон, це 203 калібр снаряда, вибухи були б набагато видовищніші ніж на відео.
демократичний розвиток, статок, захист країни -будь ласка йди вибирай владу, яка творить закони. подальшого життя країни! Бо ти тоді теж повноправний учасник розвитку своєї країни А якщо ти просто маєш паспорт громадянина і вибачте тільки сереш - так це твоє демократичне право людини жити так як ти обираєш - але на вибори влади тобі немає шляху! Хіба такий порядок усторю країни це щось космічне? складне?
починати потрібно з засуджених які голосують також, а чому їм це дозволено?
Автор Toris about 1 year ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 46 »
Автор Володимир about 12 years ago в Технический тюнинг « 1 2 3 ... 157 »
Автор Алексей about 8 years ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 8 »
Автор Сергей about 4 months ago в Болталка « 1 2 3 ... 39 »
Автор Skiper about 13 years ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 16 »