Брелок ЦЗ

Автор LargeFury, 30 Жовтня 2022, 14:37:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

LargeFury

Доброго дня. Зовсім вийшов з ладу брелок рідного ЦЗ на Славуті (здаєтья рідний ЦЗ називається СЕБО- МСС.1). Таке питання. Чи можна замінити рідний брелок універсальним брелком по типу такого як на фото? Просто рідний брелок знайшов лише на одному сайті і ціна йому 450+ грн. У ЦЗ абсолютно все працює окрім брелка, тому якось не хочется купувати повністю комплект новий. Буду вдячний за допомогу.

Олександр 1968

Ні.СЕБО розроблялось на базі сигналізації Magnum і має своє шифрування.

LargeFury

Цитата: Олександр 1968 від 30 Жовтня 2022, 15:08:25Ні.СЕБО розроблялось на базі сигналізації Magnum і має своє шифрування.
А система по типу Fantom ft-227 встановлюється в додаток до рідного ЦЗ?

Олександр 1968

Фантом буде управляти замками по радіоканалу.В ньому відсутнє підключення управління з проводів,тому не буде з водійської дверки управління з личинки.

Олександр 1968

https://bat.com.ua/ohranno-servisnye-sistemy/interfejsy-centralnogo-zamka-s-distancionnym-upravleniem/ ось тут можна скачати інструкції з різних систем.По максимуму підходить фантом 225,але там мені не подобаються брелки

Володимир

А батарейку міняти пробував, я в своєму міняв, допомогло.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Олександр 1968

Трохи сервісної інформації по СЕБО для тих хто ще її зберіг.Так як це пасинок магнума,то теоретично мають підійти будь які брелоки від магнума(а також спецзамовлених для почившого в бозі UA Holding-а "Бастіон",що є клоном магнума).Головне щоб збігалось кодування.Тобто дивимось на кількість спалахів світлодіода після натискання кнопки.Три-старе,чотири-нове(по часу запровадження).Вони не взаємозамінні між собою.Звичайно купувати такі брелоки дуже дорого,але так для інформації-може де в кого завалялося,чи в сусіда,чи в знайомого автоелектрика.

Володимир

Цитата: Олександр 1968 від 31 Жовтня 2022, 12:54:48Трохи сервісної інформації по СЕБО для тих хто ще її зберіг.Так як це пасинок магнума,то теоретично мають підійти будь які брелоки від магнума(а також спецзамовлених для почившого в бозі UA Holding-а "Бастіон",що є клоном магнума).Головне щоб збігалось кодування.Тобто дивимось на кількість спалахів світлодіода після натискання кнопки.Три-старе,чотири-нове(по часу запровадження).Вони не взаємозамінні між собою.Звичайно купувати такі брелоки дуже дорого,але так для інформації-може де в кого завалялося,чи в сусіда,чи в знайомого автоелектрика.
Стокові один раз мигають.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Олександр 1968

Маю в наявності mn-480.Коли приїде хтось з себо,спробую підшити,якщо щось вийде,напишу.