Пропадає тяга на бензині

Автор nilrem, 19 Жовтня 2023, 09:04:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

nilrem

Добрий день.
Потрібна підказка в чому причина. Славута, 1.2, карбюратор. На бензині періодично пропадає тяга. Авто на ходу починає смикатись, глохне. Їде якщо витягти підсос на все, або качати педаль газу. В карбюраторі бензин є. На холостих двигун працює без перебоїв.
На газу їде нормально.
Ставив на карбюратор ремкомплект, не допомогло.
Складно шукати несправність, коли воно то працює то ні. Вже думаю купляти нового карбюратора.

Володимир

Цитата: nilrem від 19 Жовтня 2023, 09:04:08Добрий день.
Потрібна підказка в чому причина. Славута, 1.2, карбюратор. На бензині періодично пропадає тяга. Авто на ходу починає смикатись, глохне. Їде якщо витягти підсос на все, або качати педаль газу. В карбюраторі бензин є. На холостих двигун працює без перебоїв.
На газу їде нормально.
Ставив на карбюратор ремкомплект, не допомогло.
Складно шукати несправність, коли воно то працює то ні. Вже думаю купляти нового карбюратора.
Мітки ГРМ перевір, може перескочив ремінь.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

nilrem

Цитата: Володимир від 19 Жовтня 2023, 09:25:23Мітки ГРМ перевір, може перескочив ремінь.

Ні, з мітками все добре.

Toris

Якщо на газу усе добре, можна зробити висновок про справну систему запалювання.
Отже, або десь забилось (починаючи з бака) і бензин не докачує, або десь розгерметизовується і підсмоктує повітря.
А насос правильно качає? Шток правильної довжини? Мембрани цілі?

nilrem

Цитата: Toris від 19 Жовтня 2023, 13:15:58Якщо на газу усе добре, можна зробити висновок про справну систему запалювання.
Отже, або десь забилось (починаючи з бака) і бензин не докачує, або десь розгерметизовується і підсмоктує повітря.
А насос правильно качає? Шток правильної довжини? Мембрани цілі?

Насос цілий, качає нормально. Коли пропала тяга, я розібрав карбюратор і там був бензин.

Володимир

Цитата: Toris від 19 Жовтня 2023, 13:15:58Якщо на газу усе добре, можна зробити висновок про справну систему запалювання.
Буває що ремінь перескакує на зуб-два вперед, кут запалювання відповідно зміщається вперед, в мене таке було, кут дуже ранній, на холодну працює, а на гарячу не хоче, якщо витягнути підсос то їде.

nilrem

Цитата: Володимир від 19 Жовтня 2023, 16:39:42кут запалювання відповідно зміщається

А може таку гадість робити вакуумний корректор трамблера? Треба спробувати його відключити.
І чому тоді на газу їде нормально.

igo61

Цитата: nilrem від 19 Жовтня 2023, 16:55:24І чому тоді на газу їде нормально
Для газу апріорі потрібен ранній кут запалення. Тому, якщо є "перескок" ГРМ, то для газа ще й добре. Задля впевненності не завадило б зняти кожух, та подивитися ремінь ГРМ.

Вакуум-корректор трамбльора так глючить не може.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Володимир

Цитата: nilrem від 19 Жовтня 2023, 10:44:38
Цитата: Володимир від 19 Жовтня 2023, 09:25:23Мітки ГРМ перевір, може перескочив ремінь.

Ні, з мітками все добре.
Мітку колінвала дивись по мітці на шківу і мітці вмт на пластмасовому кожусі, якщо дивишся по штифту під кожухом, то там на авто нема можливості правильно сумістити, кузов перекриває огляд, тільки на знятому двигуні.