Флудилка 2024

Автор Vitaliy., 14 Січня 2024, 15:07:20

« попередня тема - наступна тема »

3 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Skiper

Під час воєнного стану збільшувати акциз - це не дуже добре, а ставити газ - треба рахувати, через скільки пробігу він себе окупить, особливо там, де часто прилітає. Машину ніхто не відшкодує, а при перепродажу газове обладнання, хоч саме найдорожче під капотом - це не дуже великий аргумент для торгу.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Володимир

"Обмежено придатних" тепер не буде: за якими хворобами ВЛК буде встановлювати придатність і як проходитиме медичне обстеження
https://life.pravda.com.ua/society/yak-bude-prohoditi-vlk-i-yaki-hvorobi-viznachatimut-stupin-pridatnosti-301619/

Саме цікаве.

Двох лікарів виключили, якщо є з ними проблеми, то спочатку в індивідуальному порядку йдеш до них за доказами, потім незрозуміло кому їх потрібно буде пред"явити.
Цитувати виділеневійськовозобов'язаний або військовий проходить медкомісію, яка складається з шести лікарів: офтальмолога, отоларинголога, терапевта, хірурга, невропатолога, психіатра.

"Ці шість лікарів – основний склад. Раніше в комісії були ще дерматологи та травматологи, але за новим наказом їх скоротили"

Нема історії хвороби, чи хвороби не видно на рентгені, значить здоровий.
Цитувати виділене"Враховуючи те, що лікарі ВЛК не встановлюють діагноз, а роблять експертні висновки спираючись на результати медичного огляду і медичні документи від інших лікарів-спеціалістів, люди, направлені на ВЛК, мають принести відповідні медичні висновки з собою".

Тобто, якщо людина скаржиться на якесь хронічне захворювання, то повинна показати ВЛК документи, які це підтверджують. Після базового огляду її направляють на додаткове "вузьке" обстеження до іншої лікарні.

Тут саме цікаве, якщо в мене двосторонній коксартроз, болить спина, і бурсит на правому плечі, то комісія не визнає мене непридатним, а запропонує вибрати хворобу, не хочеш бігати, чи не хочеш кидати гранату, щоби визнати стан придатності.
Цитувати виділенеОдна з найбільших проблем, яку не вирішили у теперішній редакції наказу – ВЛК не враховує сукупність легких хвороб, коли робить висновки про придатність, каже юрист Андрій Новак. Тобто визначають лише одне найбільш гостре захворювання і за ним вирішують – придатна людина, чи ні.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Років кілька тому вивчав я Розклад хвороб від 402 наказу МОЗ. Додаток не враховує багато вікових хвороб. Уся система була заточена на звільнення військових після 40 років.

Стосовно "новинок", особисто по мені ситуація така: окрім інших болячок маю п'яточу шпору з двома рентгенами, виконаними ще у 2015 році (випадково вдарив стопу на стадіоні, запухла так, що не міг торкнутись - виявилось, що шпора зсередини пробила м'які тканини, спричинивши внутрішню гематому та запалення тканин). Тобто бігати я вже не можу внаслідок вікових змін. І болячкою цієї займається травматолог, якого взяли та виключили з комісії. :psih:

Підарастія повна оця вся їхня "законотворчість". Дякую персонально усім виборцям Zеленського, чотирикратного неухилянта та двічі легітимного, шашличного фахівця та здавальника "азовців" у полон московитам.

P.S. Може знає хто, де можна подивитись актуальні ВОС? Хочу заздалегіть "пристроїти" себе згідно освіти та спеціальних знань, щоби не посилали сліпого у снайпери, бо вирішують наші долі тупі та відважні.
До речі, Володимире, Вас я взагалі бронював би, як розробника чи під якусь трудову мобілізацію призвав би, буде великою дурнею відправляти Вас на кухню чи ще куди. Але ж немає тут такого, тут саюз нєрушімий на всіх рівнях, наобирали, блядь...

P.P.S. Цікаво було би зараз поспілкуватись з Салєком та Алексчуком: перший десь з Чернігівщини, а другий з новоокупованого Рубіжного. Обоє топили за Zеленського і хтось з них обзивав мене порохоскотом. Дуже цікаво було би зараз почути їх обох...

Kudrik

#18
Цитата: Toris від 21 Травня 2024, 17:25:27.... Цікаво було би зараз поспілкуватись з Салєком та Алексчуком: .... з новоокупованого Рубіжного.  .... Дуже цікаво було би зараз почути їх обох...

вы уверены, что упоротый билиард будет с вами разговаривать?
макеевский сейчас , на форуме vw продолжает дело "деды ваевали"
ему уже за 60 лет, так что мобилизация ему не грозит...

а так, вокруг него - то пишет, что остались одни дефектные. Остальных(в смысле здоровых) - утилизировали ранее.....







Володимир

Цитата: Toris від 21 Травня 2024, 17:25:27І болячкою цієї займається травматолог, якого взяли та виключили з комісії. :psih:
100% самого основного лікаря виключили з комісії.
Цитата: Toris від 21 Травня 2024, 17:25:27Підарастія повна оця вся їхня "законотворчість". Дякую персонально усім виборцям Zеленського, чотирикратного неухилянта та двічі легітимного, шашличного фахівця та здавальника "азовців" у полон московитам.
Я наразі не знаю жодного громадянина щоби зараз визнав що він голосував за Zеленського, всі в тому питанні позапихали язики в сраку, навіть мій тесть каже що він за нього не голосував, а голосував проти Порошенка.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Цитата: Toris від 21 Травня 2024, 17:25:27Підарастія повна оця вся їхня "законотворчість".
Цитата: Toris від 21 Травня 2024, 17:25:27Обоє топили за Zеленського і хтось з них обзивав мене порохоскотом.
Зеленьский можливо й мудак, але діло не в персоналії презика, а в системі. Скільки раз проходили ВЛК за останні 24 роки? Можете порівняти зміни?
Я проходив за часів Кучми, Порошенко та Зеленського. То на мою думку нічого не змінилось! Там не медогляд, там - медприльмальна! Якщо в тебе немає СВІЖОЇ доказової бази та історії хвороби, то ти ЗАВЖДИ був ПРИДАТНИМ! До 2024 року придатність була різна, є хвороби з якими придатний, але потрібно щоб їх вносили в результати ВЛК та медкарту військовозобовязаного. Це потрібно для того,  щоб при нормальному розподілі на фронт, не попасти, наприклад, у штурмовики з трамвованим суглобом, що призведе до загибелі і можливо постраждають побратими.
То у мене тільки з практикою проходження попередніх ВЛК зараз вдалось це зробити, бо при Кучмі нічого, при Порошенко одну, зараз всі внесли. Що буде по новому, то хз.
Такщо готуйте доказову базу і напор для внесення в карту ваших хвороб.
Цитата: Володимир від 21 Травня 2024, 10:34:02Нема історії хвороби, чи хвороби не видно на рентгені, значить здоровий.
Так завжди і було. То доки є трохи часу збирайте все, що можите.
Цитата: Володимир від 21 Травня 2024, 10:34:02Раніше в комісії були ще дерматологи та травматологи, але за новим наказом їх скоротили"
Траматолога з 2000 року ніразу не бачив, тільки хірург, то йому всі скарги адресувати. Дерматолог був, зараз дерматологічну болячку запише терапевт.
Цитата: Володимир від 21 Травня 2024, 10:34:02Тут саме цікаве, якщо в мене двосторонній коксартроз, болить спина, і бурсит на правому плечі, то комісія не визнає мене непридатним, а запропонує вибрати хворобу, не хочеш бігати, чи не хочеш кидати гранату, щоби визнати стан придатності.
Все вірно.
Цитата: Toris від 21 Травня 2024, 17:25:27Років кілька тому вивчав я Розклад хвороб від 402 наказу МОЗ. Додаток не враховує багато вікових хвороб. Уся система була заточена на звільнення військових після 40 років.
Звичайно. Навіть з 2014 року ніх не думали міняти, бо війни ж не буде!... 10 років було для подумати на 2х презиків.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Vitaliy.

Эй ей ей, вы тему с политикой перепутали.  :wacko:
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Цитата: Vitaliy. від Вчора в 21:11:25Эй ей ей, вы тему с политикой перепутали.  :wacko:
Та пофік, все одно активність по темах ніяка. До речі, а як у вас медкомісії до війська проходять?

_Oleksandr_

Цитата: Romka від Вчора в 11:10:30Навіть з 2014 року ніх не думали міняти, бо війни ж не буде!... 10 років було для подумати на 2х презиків.
Вважаю що П домовився з росіянами в інший спосіб, тому сенсу будувати стіни за його президенства не було.

Romka

Тільки тоді косяк П, він же невічний, не говорячи про змінність як не через 5 так 10 років. През  змінився і все. Це відкладання біди на потім. Типу випью обезболюче, коли почав боліти апандекс. А що паруднів прокатить.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Toris

Та геть усі наші прези - вчорашній день, навіть Порох (Zеля - позавчорашній). Майбутнє взагалі якесь безперспективне. Податись у президенти, чи що? Як ото кажуть, покидьки приходять тоді, коли розумніші розуміють, що не варто туди сунутись.

Romka

Там ще не тільки треба бути гарною людиною і йти в президенти. По закону України треба зібрати свору, ой, пробачте партію свою. А гарній людині важко набрати гарних, бо хочаб надурять чи треба багато часу. От і маємо...
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4