Встречи в Черкассах.

Автор M@X, 28 Жовтня 2009, 20:14:30

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Владислав

все никак не соберусь, что бы приехать,а так хочцца.
самолет на ЮГО-ЗАпАДНОМ еще не срезали? реч порт закрыт? блин, 10 лет как одно мгновение.
I live my life every 1/4 mile at a time.In this 10 seconds i am free.

Серёга

Приезжай, может хоть соберемся,
а то все занятые у нас, встречаемся ток когда кто-то возле места работы кого-то проезжает и есть время заскочить... %)
Ровные руки и свежая голова - залог успеха!

Владислав

ОК. приглашение принял. сынулька немного подростет и обязательно приедем. будеш в раене Конотопа-звони, встречу.
I live my life every 1/4 mile at a time.In this 10 seconds i am free.

Вячеслав

Доброго дня. Підскажіть файні СТО в м. Черкаси, на яких не користуються тим що ти новачок, і ціни не кусаються.

Серёга

Всех на СТО \"Таврия\" отправляю, пока не слышал плохих отзывов;)
Добровольского, 106
Ровные руки и свежая голова - залог успеха!

Вячеслав

У мене така проблема http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=6374 . Скажіть будь ласка в скільки грошей мені обійдеться даний ремонт? куди краще звернутися?( тормоза річ тонка)

Василь

Цитата: agent_g31У мене така проблема http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=6374 . Скажіть будь ласка в скільки грошей мені обійдеться даний ремонт? куди краще звернутися?( тормоза річ тонка)
В принципі, складного там нічого немає. Але якщо ніколи ні на якому авто гальмівну систему самостійно не ремонтували, то краще довіритися спеціалістам. Думаю, на будь-якій СТО це зроблять. За ціни нічого не скажу, не знаю. У нашому \"селі\" якось розмовляв з одним \"приватником\". Так він сказав, що за ремонт гальмівної системи бере 100 грн..
Авто - ЗАЗ-110307 1,2S 2003 р.. Пробіг - 30 500 км.

Вячеслав

доброго вечора. Така штука продам картку на бензин А-80(15 л) ціна 8.50 грн\\л, талон дійсний до 2013 року. Купив по проханню брата, він по причині проблеми. Мені термінов потрібні гроші тому.
В мене славтута.Тому собі залити не можу.
Але чув що таврії можуть заправляти А-80.

papihek

привет земляки, только что зарегистрировался езжу на 1102 уже пол года, тюнинга ещо нет, хочу узнать есть ли какие нибудь у вас встречи??? хотел присоединиться!!!

Максим

Привет! Встреч нету так как,нас не много и не все с самих Черкасс,лично меня можешь застать на базе ОПС.
Пробуксовка челюсти, без подачи мысли!

аварийное откр

papihek

я сам с области. буду в Черкассах заеду, мой номер 0975963378 Юра.

Максим

Заезжай!Я Макс м.б. 067 234 39 86 , а от куда именно?

аварийное откр

khlevik

Черкасчане скажите сколько стоит 2 комнатная квартира в Черкассах на хим посёлке

Саша

Вітання черкащанам, 30березня маю (планую) бути у ваших краях, мають бути змагання із бальних танців. Так шо там давайте здибаємся. Сумістим приємне із корисним. Пишіть.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Максим

Набирай 0672343986 я до 15,00 на роботі,можливо після якщо ще будеш в місті можем і зустріться!

аварийное откр