Фильтры нулевого сопротивления

Автор Alex Miha, 05 Грудня 2007, 15:42:39

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

Був Jacky Auto Sport. Але він був інжекторний, тобто стояв через черепаху і гофру. А це не є добре.

Заказав собі Pro-Sport, карбюраторний.

Вот такий, але червоний. Скоро має бути... Чекаю...

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Богдан

Цитата: KritikБув Jacky Auto Sport. Але він був інжекторний, тобто стояв через черепаху і гофру. А це не є добре.

Заказав собі Pro-Sport, карбюраторний.

Вот такий, але червоний. Скоро має бути... Чекаю...

http://cs1501.vkontakte.ru/u10973201/28060305/x_05fe5fbe.jpg

http://cs1501.vkontakte.ru/u10973201/28060305/x_3bc8dab4.jpg

http://cs1501.vkontakte.ru/u10973201/28060305/x_17bdf79e.jpg
А мені на інжектор що порадиш взяти?

Kritik

Ті же про-спорт випускають і і нжекторні фільтра. Можеш пошукати. Для інжекторів нульовиків - валом.
Бажано дешевше 150 грн - нульовик не брати. + промивка + пропітка. Все разом буде десь 200 + грн...

Николай

ProSport ширпотребная контора!!!!!!!!!!!!!!!!!
АЦТОЙ!!!! пропуск пыли неймоверный!!!!
Если уж нулевик то K&N оригинал made from England!!!!
Kritik, не в обиду но по моему этот карбовый нулевик выглядит ужасно, капот стыдно будет открыть. А красный можно еще покрыть белыми пятнышкам и будет мухомор!

Kritik

Я нульовик беру для результату а не для красоти... хоча він мені подобається.

SilenT
Ось фотки машини на якій стоїть цей нульовик(фотки якого я скидав), вона не раз і не два займала перші місця на різних змаганнях по тюнінгу, де під капот тоже дивляться. І нічо, власнику не було стдно + ніхто ні разу не за сміявся...

І пробіг в неї з цим нульовиком вже близько 80 тик. і нічо, мотор живий. Їзда супер активна, обороти до 7500, і т.д.
Такшо це суто твоє ІМХО.

Якби я не був впевнений в своїх словах, я б не говорив. Я операюся на факти.

Жаль, але машина переїхала в Львів, а власник за кордон =|

Николай

...дело хозяйское кто во что верит то и ставит, я больше доверяю зарубежным инженерам. Не стоит забывать что успех авто на фото далеко не в нулевике...

Kritik

Alex Miha

Оооо, класс. А шо за фирма и скоко такой стоит? В интернет-магазине брал?

Kritik

Заказував через знайомого з Києва.
Ціна 260 грн.
Фірма Simota Italy.

Kritik

Виникло 2 проблеми:
1. Фільтр стукав в розпорку, але це через то шо попередній власник не відомо нашо розрізав прокладку на пополам. Це виправилося заміною прокладки на нову.
2. Під час знімання фільтра, викрутилася одна шпилка з карба :lol: підходящої не знайшов, зарутив простий болт :P

І ше, замітив, шо після установки нульовика холості самі виросли на 100-120 оборотів, і звук вихлопа став голоснішим. гггг. чесно :P

АнтохА

значит больше воздуха пропускает

Kritik

Oleg

короче говоря по поводу нулевика мнения похоже разделились. . .   позавчера специально поехал на рынок, дабы сравнить цены в клубном интернет магазине с ценами у нас на ночном.  Пара ресниц под покраску обошлась мне в 15 грн.  Нулевики - цена колеблется от 75 грн до 180 грн в зависимости от производителя, цвета, размера и степени барыжности продавца. . .  пока остался на стоковом фильтре и занялся изучением выгод и недостатков фильтров нулевого сопротивления=|

Добавлено спустя     4 минуты   1 секунду:
да, кстати, как показала практика - цены в интернет магазине здорово завышены, так что если кому интересно что по чем на ночном рынке в запорожье пишите, буду рад помочь.  Сорри за офтоп

1.3 Li

Tem4ik

Вместо споров приглашаю посмотреть испытания нулевиков на Ладе, четкие данные, какие нулевики сколько дают лошадей и т.д, а также КУЧА полезной общей инфы  http://www.auto99.ru/?page=3  
А устанавливать нулевик подальше от горячих предметов надо еще и потому, что двиглу лучше холодный воздух, в нём больше кислорода чем в тёплом. (Зимой легче дышать чем летом.) Ведь не зря на серьёзных машинах устанавливают теплоэкраны.

XrYsT

Цитата: KritikПоставив нульовик

Скок такая красота стоит, и где достать, я в него влюбился!!! :P
Славута 1,2 с Pantera 3300 - ЦЗ - SONY 410U :whistling: