Прозрачные стёкла поворотников

Автор Alex Miha, 28 Грудня 2007, 16:25:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Fulcrum

Для таких речей є кольорові лампи, як на іномарках.
Автомобілі є BMW і все решта

Андрій

[img]http://s

Fulcrum

Світить якраз-то дуже добре. Тільки діло в уподобаннях, мені просто не подобаються різнокольорові пластмаски, якої б марки машина не була.  *PARDON*
Автомобілі є BMW і все решта

Алексей

Привіт. Скажіть хто красив передні повороти чорною краскою, красити треба весь в середині отражатель чи не?

Max 55

Цитата: Алексей від 23 Жовтня 2016, 12:38:09
Привіт. Скажіть хто красив передні повороти чорною краскою, красити треба весь в середині отражатель чи не?
не надо этого делать  :wallbash:

Алексей

Цитата: Max 55 від 23 Жовтня 2016, 13:18:27
не надо этого делать  :wallbash:
І чого це?

Сергій75

Можна покрасити ще й задні і відломити ричаг поворотів на рульовій  за ненадібністю   :-D
Когда я заправляю полный бак бензина - моя машина дорожает в два раза!

Сергей

А шо, готовимся к "черной пятнице" на 25.11.2016  :-D

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Kritik

ех, як згадаю ейфорію від установки прозорих поворотніків
+10 карми
+15 конів
+25 удачі
+ повні штани радості

а зараз шо?
ну купив фокуса, ну потішився пару днів, та й знов нудно))))
сидиш дальше на алегро і шукаєш яку наступну машину купити))))
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Алексей

Ну ащо туттакого що я запитав про це. От хочу такзробити.краще порадами допоможить. Як зняти скло з фари як красити її і поворотника

Сволочь

Посмотри здесь, если чего не хватает, спроси у автора.

http://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=5010.600
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Григорий

Я на своїх фарах  стікла зрізав полоскою пластикової пляшки з мінералки, розрізав по спіралі шириною в сантиметр +\- , спочатку запускав капронову нитку знайшовши саме легке місце а потім нею протягував полоску пластикову і досить ефективно, красив з балончика під хром, відбивач світла  не чіпай, дуже ламається кріплення ( добре що в мене була друга фара) луче обклей, стікла поворотників я ставив прозорі і лампи поворотів жовті, не перепутай стікла з таврійськими, по кріпленню вони підходять але кут закруглення різний, бокові я також ставив прозорі з жовтими лампами, задні в мене вигорівші стікла поворотників так що вони майже прозорі і також лампи поставив жовті, ПОКРАШЕНІ СТІКЛА ДОБРІ ДО ПОРИ І ЧАСУ ПОКА В ТЕБЕ ХТОСЬ НЕ В"ЇДЕ І ЛЮБИЙ ЕКСПЕРТ ЙОМУ ПОВІРИТЬ ЩО ВІН НЕ БАЧИВ  ВКЛЮЧЕНОГО СИГНАЛУ ПОВОРТУ ІЗЗА ПОКРАШЕНИХ СТІКОЛ ну це твій вибір і якщо він тобі подобається то ще в фари на підсвітку постав червоні лампи, тоді в тебе точно в"їдуть. ВЧИСЬ НА ЧУЖИХ ПОМИЛКАХ.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Алексей

я не стікло хочу красити а фари в середині і поворотныки переднів середині. І в поворотніків передніх потрібно закрашувати відбивач?

Григорий

Я нe хотів тeбe ображати і думающо мeнe зрозуміли  тільки кли будeш клeіти стікла то купи клeй для  стікла в автозапчастинах, я описах  спочатку приклeів  сeліконом  так чуть стікол нe згубив.Удачи.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Алексей

то що нащет поворотників. красити вдбивач чи не? і на герметик ставити можна?