Іржавіє та гниє кузов

Автор Андрій, 27 Лютого 2010, 23:48:40

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Sergik32синього? я таких не бачив
Вони тільки но появились, варять в рази краще за попередні, і напруги хочуть меньше.
Цитата: Sergik32я брав ПАТОНчики зелені то вроді нічого
Я патончики не признаю, на мою зварку вони не йдуть, до половини горить доки ще відносно холодний, а потім електрод прилапає і дугу зловити неможливо.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

а що за сварка така, в мене то наш Рівненський інвертор, кращих немає, там начинка класна, ми з цим заводом трохи арбайтен то там і взяв собі Техмікс 165. Це не реклама, просто їм добре варити вихлопну систему автомобіля Славута та елементи кузова
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32а що за сварка така, в мене то наш Рівненський інвертор, кращих немає, там начинка класна, ми з цим заводом трохи арбайтен то там і взяв собі Техмікс 165. Це не реклама, просто їм добре варити вихлопну систему автомобіля Славута та елементи кузова
СамПанКлепав.

Sergik32

ааааа, класно тобі, ти все вмієш і знаєш.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

A4_

И шо дырки не прожигаете в стали от масляной бочки? Пороги варил кто сам электродами?

Володимир

Цитата: A4_И шо дырки не прожигаете в стали от масляной бочки? Пороги варил кто сам электродами?
Я пороги не варив, але листи жесті інколи доводиться, то скажу що варити потрібно дуже обережно, так щоби електрод не попадав на край листа, бо зразу відрізається кусок, потрібно починати з цілого листа з поступовим переходом на латку.

ВКБ

Володя, це ти про сварту стик в стик?
Якщо обхватну  конструкцію внахлест, то краще контактною.

Підсилити на мою думку боковини краще знизу з вулиці. Прекрасно ляже кутик з листового металу з під призми 1,,,,1,5мм вродовж всього полу.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

A4_

Какие электроды? Производитель? Варили в стык или нахлест? Диаметр 2, 3? Какой ток?

Sergik32

тільки 2, можна і тоншими, ток на сварочному вказаний, але на куску металу треба підбирати самому, тут нема табличних даних, досвід і експериментальним шляхом

Володимир

Цитата: ВКБВолодя, це ти про сварту стик в стик?
Якщо обхватну  конструкцію внахлест, то краще контактною.
Це якщо на дирку ложити зверху латку і варити, тобто внахлест, якщо встик, при умові точно підігнаного розміру з мінімальним зазором, то так варити легше, але всерівно довго,ставиш точку, даєш остигнути метало і наступною точкою продовжуєш шов, інакше перегрів металу і дирка.

Цитата: ВКБПідсилити на мою думку боковини краще знизу з вулиці. Прекрасно ляже кутик з листового металу з під призми 1,,,,1,5мм вродовж всього полу.
Кутик це не є підсилювач, він не має міцності на кручення мусить бути труба, хоч і з тонкого металу, але труба.

Цитата: A4_Какие электроды? Производитель? Варили в стык или нахлест? Диаметр 2, 3? Какой ток?
Рекомендую синій моноліт, напругу на самий мінімум.

ВКБ

Про підсилювач не погоджусь, так як кутик приварюється прихватом по всій довжині і відіграє роль струни з кожної сторони, тобто працює на розтяг. Відповідно при кручіні кузова один з них сприймає розтягувальні і стискальні напруги.
Для кручіння ту не поможе труба профільна ніяк, тільки кузовні елементи коробчастиї конструкції в цілому.
Тобто кути кпід низ і в верхню частину підсилбювача всередину між підсилювачем штатнив і порогом. Буде ефект рознесеного паралелограму. А труба пробільна сама по собі крутиться як соломина і в масштабах кузова як капронова.

Схему виложу пізніше.

Володимир

Цитата: vitalkaВолодимир, На сварочнике напруга не регулируется, регулируется ток.
Ти хочеш сказати що в тебе напруга на виході постійна, ти тільки паралельно підключаєш додаткові обмотки для збільшення тільки струму?

ВКБ

А ток за счёт чего? Переключения сечения трансформатора как ограничивающий фактор?
В ижбт инверторах я так понял скважностью включения ключей с обратной связью по току, но всё равно меняетсся напряжение?

ВКБ

Конкретні пропозиції. Сам не робив, але при нагоді буду. Дах теж.

Тільки не можна підсилювати всередині. Небезпечно при аварії, якщо піде в салон .

Самий правильний варіант перший і третій. Жорсткість буде відмінною, залишиться потолок, боковини і передні стійки.

Володимир

Цитата: Salek
Цитата: Володимир
Цитата: vitalkaВолодимир, На сварочнике напруга не регулируется, регулируется ток.
Ти хочеш сказати що в тебе напруга на виході постійна, ти тільки паралельно підключаєш додаткові обмотки для збільшення тільки струму?
Володимир всё зависит от конструкции сварочника.
Например в старых советских (большая ручка сверху) напряжение не менялось,только ток.
В мене намотаний звичайний трансформатор, і зроблено три відводи з вторинної обмотки.