Плохая работа тормозов

Автор Стас, 09 Січня 2008, 09:36:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ромео

Володимир

Цитата: flyer112В мене трабла.При першому натиску на педаль машина пригальмовує(педаль більш-менш м\"яка)при другому натиску педаль дубова і машина практично не гальмує.Чому так?
Проблеми з вакумним підсилювачем, чи клапаном на ньому, за перше натискання ти використовуєш розрідження що є в підсилювачі, а на друге натискання його вже нема.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Андрей

Цитата: Володимир
Цитата: flyer112В мене трабла.При першому натиску на педаль машина пригальмовує(педаль більш-менш м\"яка)при другому натиску педаль дубова і машина практично не гальмує.Чому так?
Проблеми з вакумним підсилювачем, чи клапаном на ньому, за перше натискання ти використовуєш розрідження що є в підсилювачі, а на друге натискання його вже нема.
Оце схоже на правду

Андрей

Знімав клапан.Провіряв.Робочий.Поставив назад і трапилось чудо ВУТ запрацював,але через тиждень педаль знов починає дубіти

Василь

Запустіть двигун і попробуйте клапан на ВУТ несильно понахиляти в сторони. Послухайте, чи є шипіння повітря. Можливо, нещільно клапан встановлюється на своє місце. Перевірте шланг, що йде до ВУТ. А вільний хід педалі не збільшився?
Авто - ЗАЗ-110307 1,2S 2003 р.. Пробіг - 30 500 км.

Дима

При тормозі іде вібрація десь наче спереду але хто його знає)), Що може бути і як від цього позбавиться ?
Були поміняні передні тормозні діски ( бо один лопнув ), і сказали що тіпа це вони притераются , але щось уже дуже довго(
Будуть якісь ідеї?

Number One

Диски криві.
Або шось не затягнуто.
Довго, це скільки?

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Дима

НУ десь місяця 2-3, наїздив пару тисяч, мдя якщо вони криві то це ппц просто, а шо там можна було не затянути. ( робив не я на станції)

Number One

Та нєєєєєє!
Пару тисяч то вже перебір!
Ну 500, ну 800, макс 1000 км, вони давно вже притертись повинні!
Знач криві!
Перевір, одначе, ходову, скіко вже такго було, двигло вібрує, вроді подушка, може ремінь,а виявилось, шо вихлопна до кузова прижата.
Перевір!

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Дима

Добро, спасибі, буду завтра дивиться )

Володимир

Цитата: LokerПри тормозі іде вібрація десь наче спереду але хто його знає)), Що може бути і як від цього позбавиться ?
Були поміняні передні тормозні діски ( бо один лопнув ), і сказали що тіпа це вони притераются , але щось уже дуже довго(
Будуть якісь ідеї?
Перед заміною, потрібно було акуратно почистити фланець від окису в місці прилягання до диску, а також диски при установці потрібно центрувати, а не тупо вставив і затягнув гайки.

Дима

А как их центровать? Сейчас можно ето зделать?
Вызвали на работу не был в гараже (((
Исправился )

Тема про тормоза!
Number One.

Володимир

Цитата: LokerА как их центровать? Сейчас можно ето зделать?
Вызвали на работу не был в гараже (((
Исправился )

Тема про тормоза!
Number One.
Отвори у фланцях на міліметр два більші за діаметр шпильок, тому коли посто вставити і закрутити гайки, якщо покрутити за фланець то диск буде літати відносно фланця. Тому спочатку чуть закручуєш болти М8 та крутиш за фланець, дивишся де диск виліз на зовні відносно фланця і стукаєш в тому місці молотком по диску щоби змістити його до центру. І так граєшся доки диск буде рівномірно крутитись з фланцем.

arhangel

Вобщем так и не решилась моя проблема с тормозами. Заменил ГТЦ, поначалу все хорошо было, потом через какое то время начало сопливить через один из болтов снизу ГТЦ, поменяли медную шайбу на болте - сопливить перестало, потом вроде после этого начала проваливатся педаль тормоза, то нормально тормозит, то раз, два или три нужно прокачать педаль что б нормально затормозило. Прокачивали тормоза - воздух вроди почти небыло в системи, провалы педали остались, потом еще раз прокачивали - безрезультатно, сегодня еще раз пробовали прокачивать заходов по пять на каждом колесе, тоесть  накачивали и откручивали штуцер и так раз по пять, шлангочку вставляли в банку, воздух из системы не выходил,результата нет. В чем может быть причина? Воздушная пробка или проблемы с ГТЦ?

LonelyWolf

Может,шток на педали попробовать отрегулировать? Только не увлекайся - клинить будет.