Моторное масло

Автор Сергей, 11 Січня 2008, 18:46:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

В кого яке масло в двигуні

Aral
4 (2.5%)
Bizol
2 (1.2%)
BP
2 (1.2%)
Castrol
12 (7.4%)
Elf
9 (5.6%)
Fuchs
1 (0.6%)
Liqui Moly
13 (8%)
Mobil
10 (6.2%)
Motul
3 (1.9%)
Neste
2 (1.2%)
Ravenol
1 (0.6%)
Shell
16 (9.9%)
Total
0 (0%)
Venol
2 (1.2%)
XADO
22 (13.6%)
ZIC
20 (12.3%)
Lukoil
11 (6.8%)
Інше
32 (19.8%)

Всього голосів: 162

YUKON

Жульке от шо ти за ЙОЖИК, да я розумію що ні ХВОРД, на ГМно не робить свої масла(ще й машин людських не виробляє в порівнянні з БМВ, Мерседесом і ФАГом, мало того в порівнянні даж з КИА та Хьюндай)...що ти ще маєш в аргументах...просто ті бутиля які ти купляєш в "Файній" є х3,14-ю! От сказав Крітік купи Несте, замовив я його, і якби воно було таке як ГМно, то жерла б моя Калина масло як і все остальне...купив...3000 пробігу з момента заміни....рівень на місті...всьо...оріджінал...а твій кьотай ...корочь я мовчу!
Їдь україно-німецький-кьотаєць на глобалку, я тобі все розповім, що я думаю про масла ГМно!
Цитата: Жулик від 08 Червня 2016, 11:27:31
ненене Критик це все я росказував Юристику он не верит)
ГМ тоже не делает масло ) Его вообще хз хто делает от кастрола до фиг его знает кто ) Кто по допускам прошел того масло в банку и налили )
П.С так скажите вы уже какое масло убивает двиг?
Що ти мені можеш розповісти, те, чого я не знаю? Що ти розповідав...так ото ляп трусами об асхфальт! Аби сказати!Тіліполог а не єканамизсть!

Sergik32

у мене постійно на мітці, навіть чуть вище, і це вже 4-та заміна і все на мітці. карочє репсол рулить
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

стапе, стапе в те шо до несте масло авто хавал?

Я вже 100 раз писал в славуту я лил

Эльф
ТНК
ЗИК
Катрол
Мобил 1
Може еще че неупомню....
Не одно масло не уходило всегда уровень от замены до замены и шооооооо????

YUKON

За 10000 зжерла 500 гр. мастила...а зараз поки "0"!

Жулик

Цитата: YUKON від 08 Червня 2016, 13:39:47
За 10000 зжерла 500 гр. мастила...а зараз поки "0"!
знаеш шо люблю я людей як ты!
А ще бильш як мий батя )
Кажу сикы в те росхид масла? Каже хз як нема то доливаю.
Ок кажу а сики росхид палива? Каже хз як нема то заправляю.
:rofl: :rofl: :rofl:

От ты жлобина 500грамова.
Авто то всего лиш срецтво передвижения! А не коханка.
Яб ото изза 500грам марочыв соби моск и выраховував вычитував як бы цього позбутыся.
Нервы дорожче коштують...

YUKON

Цитата: Жулик від 08 Червня 2016, 13:46:18
От ты жлобина 500 грамова.
Жульке, знаєш є такий вираз(рос.) - Архимед мне друг, но истина дороже, для тебе це нічого не значить? А для мене це має вагу!
Всі Калиноводи кажуть що двигун 1,4 16 Ве гівно, я з ними не маю суперечки, але як доводить практика, в т.ч. по деякім калиноводам, двигун не бере мастила! От і я розсусолюю, бере, чи ні?  Півлітри - бере, але на фоні деякіх турбованих "іно" і не бере! Тому береться поняття - "бере мастило", а от вже ск. бере то інше питання! Півлітри то нач і не багато з урахуванням, що іноді я їду від 4 до 6 тис. обертів (собсна коли вона і бубурить мастило) а як правило їду від 2 до 4 тис. обертів. Але я для авто чи воно для мене? ...воно для мене...тому регулярно отримує 3,14-ей! Отаке от! а от те що ГМно є гівно, то немає даж сумнівів! І той же самий Крітік, бистріше всього як виключення, і бистріше всього виходячи з наявності мастила заправив "Фордівським" мастилом...але якщо читнеш, то він заливає Кастрюлю...ото і все тут...і більше всього, наступного разу зальє саме його, а не "Фьорд"!
Доречі можеш заправляти кьотайця хоч Бізолом, мені "сходити до вбиральні", але тобі ж бажаю саме гарнішого масла, а ти як ото впертий віслюк постійно спориш!

Kritik

як хочете взнати на шось ціну в Польщі то вбиваєте її на сайті http://www.ceneo.pl/

але шось такого масла не можу в Польщі знайти
я до речі ше розглядав собі Mobil 1 x1 5w30
але його теж в Європі нема, а в Росії і Україні - є...

дивина часом)

в мене на Ауді теж жерло масло, при чому пристойно, але там пробіг був 280 тисяч, і ше й турбо мотор який мусить жерти масло, від заміни до заміни десь 700-800 грам брало

зараз на форді попередній власник залив Mobil 3000 5w30 який навіть допуску під мій мотор не має, лошара грьобана

але тепер я спокійний, перейшов на правильне масло :)

Несте тоже класне масло, але з моїм допуском є тільки Сіті стандарт, а воно програє по всьому Формулі Ф
Вот якби було Сіті про, і з моїм допуском, ммм, полюбому б його лив :)

Калина 1.4 16 ве масло жере відрами)
такшо 500 грам це взагалі капля в морі) в кума брала 1 л на 1000 км, поки не зробив капіталку під 1.5 і нормальні поршня
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Жулик

в мене дороге масло кур.а жре як не всебе, яж пробував в тому то и справа.
Ганяв на 5в30 бо ты казав шо гибракам буде попа.
А по факту перейшов назад на 10в40 бо утулил на долив бабала  :facepalm:, шо миг поминять повнистю 10в40.
Кароче масло для мене зара вапче не актуальне пытання, я на нього забыв болта. И просто миняю его на 10тис фсьо.
На сто сказалы спробувать роскоксовку але для цього тоди тре минять масло а я на нем тик 4тис проехав  :facepalm:.
Так шо пока масляни дила для мене десь миж катрусею савченко и азоровим.

YUKON

Цитата: Kritik від 08 Червня 2016, 14:25:03
як хочете взнати на шось ціну в Польщі то вбиваєте її на сайті http://www.ceneo.pl/
але шось такого масла не можу в Польщі знайти
я до речі ше розглядав собі Mobil 1 x1 5w30
але його теж в Європі нема, а в Росії і Україні - є...
дивина часом)
в мене на Ауді теж жерло масло, при чому пристойно, але там пробіг був 280 тисяч, і ше й турбо мотор який мусить жерти масло, від заміни до заміни десь 700-800 грам брало
зараз на форді попередній власник залив Mobil 3000 5w30 який навіть допуску під мій мотор не має, лошара грьобана
але тепер я спокійний, перейшов на правильне масло :)
Несте тоже класне масло, але з моїм допуском є тільки Сіті стандарт, а воно програє по всьому Формулі Ф
Вот якби було Сіті про, і з моїм допуском, ммм, полюбому б його лив :)

Калина 1.4 16 ве масло жере відрами)
такшо 500 грам це взагалі капля в морі) в кума брала 1 л на 1000 км, поки не зробив капіталку під 1.5 і нормальні поршня
От я й добився того що ця "зараза" не бере взагалі масло. От тому і добиваюсь "свого" мастила, щоб не брав, компенсую недоробки АвтоТАЗа.
Знайшов...буду лити...буде жерти...поїде той мотор "нах" вмісті з авто...Запад нам паможет! :-D :-D :-D
Лублу БеМеВе, от лублу! Но Вівара практичніше! б-ть! }-)
Жопєль взагалі не сприймаю...хоч стриляй! Балуваний? Наврят...прост Вівара дуууже вдале авто! Да і собсна мультіплатформенна автошка!

YUKON

Цитата: Жулик від 08 Червня 2016, 14:31:43
комусь мо и паможе тики явно не нам!
Погано Слава, погано!

Sergik32

а віварика якого любиш, 2,5 і довга база чи коротишку
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Kritik

я за годину проведену в Львові побачив більше бусів ніж за пів року в Польщі
тут буси це або дуже люксові Мультівени і Віано для ВІП гостей з аеропорта
або доставка типу DHL, UPS, TNT, і т.д...

а в нас кожний возить свою дупу а за нею ше 6 метрів металу і 3 куба повітря
нафіга?
шоб раз в рік перевезти 10 мішків картоплі і 2 рази в рік дорогу тещу і її родину в село на свята?

краще таксі раз в рік взяти)

але в нас такий менталітет
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

kromanyon

Моторное масло Е-ТЕС. Страна производитель Германия. Цена не высокая. Информации в инете мало, отзывов еще меньше. Кто что может сказать по нему?
Пы.сы. Кстати, есть еще антифризы этой же конторы. Может кто тоже заливал?

Володимир

Цитата: Kritik від 08 Червня 2016, 18:32:40
я за годину проведену в Львові побачив більше бусів ніж за пів року в Польщі
тут буси це або дуже люксові Мультівени і Віано для ВІП гостей з аеропорта
або доставка типу DHL, UPS, TNT, і т.д...

а в нас кожний возить свою дупу а за нею ше 6 метрів металу і 3 куба повітря
нафіга?
шоб раз в рік перевезти 10 мішків картоплі і 2 рази в рік дорогу тещу і її родину в село на свята?

краще таксі раз в рік взяти)

але в нас такий менталітет
Це напевне тому що в нас не всі можуть собі дозволити утримувати дві машини, одну малу для дупи, а нішу велику для дорогої тещі з сім"єю чи мішків.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

да, бо життя не рівномірне, зранку везеш свині на базар, а через годину вже тра на весілля з короваєм їхати, отож підмів віником буду , палкою гівно з соломою з підножки витер і поїхав